Şimdi Ara

İNT Spear mı? Sword mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim şuan 39 lvl bi charım var skilleri şöyle 30 bicheon 32 heuksal 23cold 34 lght 32 fire char böle çok batık bi durum da sp sorunu var aslında coldu silcektim ileride ama artık colda snow shield var ve onu kasmak istiyorum pvpler için ve heuksalımı bicheonumu sileyim bilemedim bicheonunla kalkan kulanma defansımı artırcak ama heuksalın pasifleri ve vuruşu çok yüksek ne yapmamı tafsiye edersiniz nasıl düzeltirim ben bu charı

• Arkadaşlar buyrun eziq vurun kafasına

üst konulara bakma becerisini gösteremiyo musunuz
  • valla ben hep sword u savundum ama spearıda cok inceledikten sonra onunda bayağı avantajının oldugunu gördüm sana kalmış ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::::..Creative..::::

Arkadaşlar buyrun eziq vurun kafasına

üst konulara bakma becerisini gösteremiyo musunuz

kardeşim char yapılandırmayı senden ii biliyorumdur eminim benim sorum bayadır oynamadıgım için pvpde hangisi ii olur ? neden sordum çünkü her büyük updatede charlar içinde üstünlük degişiyor eskiden en kral glavie derdik şimdi archerlar diyoruz ben int charım ne yaparsam kazançlı olurum diyom sen ne diyecegini düşünmeden diyosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DMC_MaNGa -- 25 Kasım 2007; 16:43:14 >

• @ DMC bilmem ne...

Arama butonu diye bir yer var üşenipte oraya yazmadan direk konu aç sonra kilitlensin.. forumda kirlilik yaratsın..

sana kötü bişey dediğim falan yok !! senin sorduğun şu soru eminim ki defalarca başkaları tarafından sorulmuştur..

edit : kimin daha iyi char yapacağı burda sorduğun sorulardan geyet rahat belli oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F0NDiP -- 25 Kasım 2007; 16:46:15 >
  • bu forum ne işe yarıyo hiç anlamıyorum konuyu yanlış yere açmadım kötü bişey ve saçma bi soru sordugumu hiç sanmıyorum aramada tek çıkan int char satışları benim sorumla alakalı deil senin cevaplarında sorumla alakalı deil bir dahada ben bu foruma bişi yazmam ister kitlensin ister silinsin
  • ÜSt konulara bakmalısın dostum

2 saattir kapanmamış konu hayret
    Ama ben olsam full int spear
  • heuksalı sıfırlat sword-shield kulln
  • sword spear daha iyi iki yapılandırmada da oynadım swordda full olursun fakat spearda full int kasmaz kolay kolay

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.