Merhaba arkadaşlar 80level priest'ıma silah arıyorumda, ne alıcam bilemedim yardımcı olurmusunuz?
1-Lycaon Hammer 2-Holy Animor 3-Lobo Hammer
görünüş holy hp: lobo lycaon: res.
ben her int priestimde lobo kullandım tavsiye ederim.
neden holy deil? sadece 20def veriyo gereksiz 101 attack kaldıki adam kesmek istiyosan onunlada olmaz lobo ve lycaon arasında seçebilirsin. mage çoksa lycaon (çok konuştum benden bu kadar)
quote:
Orijinalden alıntı: kaancix
neden holy deil? sadece 20def veriyo gereksiz 101 attack kaldıki adam kesmek istiyosan onunlada olmaz lobo ve lycaon arasında seçebilirsin. mage çoksa lycaon (çok konuştum benden bu kadar)
Sağolasın valla açıklayıcı olmuş.Kronosta oynuyorum bende ne yapcağımı şaşırdım
holy > lobo > lycaon bence
quote:
Orijinalden alıntı: inek möö
Hmmm bu sıralamayı ilk kez gördüm.Sağol yorumun için
quote:
Orijinalden alıntı: Otto Skorzeny
quote:
Hmmm bu sıralamayı ilk kez gördüm.Sağol yorumun için
öenmli değil kafama göre yazmadıgımı sölemek isterim
3 ünüde denedim eger bulundugun yerde mage sayısı çok degilse kesinlikle holy
Ben holy kullandım eski priestimde memnundum. 20 def verior Hp'in az geliyorsa lobo. Resistin az geliyorsa lycaon.
Ben holy kullandım eski priestimde memnundum. 20 def verior Hp'in az geliyorsa lobo. Resistin az geliyorsa lycaon.
Anladım 80 bi pride ortalama ne kadar hp olmalı ki undy li?
benim base int priestimde 5.5 k hp var holy alınca 6 k olur sanırım sendede undy ile 10k filan
olması lazım galba
quote:
benim base int priestimde 5.5 k hp var holy alınca 6 k olur sanırım sendede undy ile 10k filan
olması lazım galba
9400 var ama elim boş
quote:
quote:
olması lazım galba
9400 var ama elim boş
o zaman yeterde artar bile :)
Bende Kronos'ta oynuyorum , sağlam mage clanlar var.Lycaon öneririm.
quote:
olması lazım galba
9400 var ama elim boş
quote:
quote:
olması lazım galba
9400 var ama elim boş
o zaman yeterde artar bile :)
Karakterindeki diğer eşyaları bilmiyorum ama herhalde defansın, canın, anti weapon bonusların mage harici karakterlere direnebilmen için yeterlidir. Int priestin kitlenmemesi yada glacier mageler tarafından yavaşlatılmaması gerekir, uzakta kalırsan partini dağıtırlar. O yüzden ben lycaon hammer tercih ederdim
quote:
Orijinalden alıntı: WhereismyMind?
Karakterindeki diğer eşyaları bilmiyorum ama herhalde defansın, canın, anti weapon bonusların mage harici karakterlere direnebilmen için yeterlidir. Int priestin kitlenmemesi yada glacier mageler tarafından yavaşlatılmaması gerekir, uzakta kalırsan partini dağıtırlar. O yüzden ben lycaon hammer tercih ederdim
Bende böyle düşünüyorum ama lobodaki hp bonuslar beni cezbediyo
+7 alacaksan 170 hp fark olacak, 50 lr yine gelecek. Flame ve glacier resistance'ına göre kararını ver o zaman
Holy Animor ;)
quote:
Orijinalden alıntı: kaancix
Görüntü olmadığının ispatı 1.80 LvL için 13 Healt bonus önemlidir 2.repel physical attack sayesinde Critikle abanan assasinin ölme ihtimali bile vardır ;) ( 1000 damageye 140 damage döndürür ) 3.Rezistance olarak verdiği Curse Çok işine yarar , kilit ve slow süresini kısaltır ( diye biliyorum ) 4.inteligence bonusu da küçümsenicek kadar az değil , işe yaramaz demeyin 13 inteligence işinize elbet yarar. 5.Örneğin monster Stone düştü , Mp recovry ve Atack power i sayesinde yaratıkları cok daha rahat ( az manayla ) kesersiniz ;)
Arkadaşda +6 lobo var hp çok veriyor diye aldı gayette memnun.