Şimdi Ara

Insurgency ÜCRETSİZ (Steam)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
3
Favori
3.146
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Oyun steam üzerinden 48 saatliğine ücretsiz oldu. Oyunu Steam hesabınıza eklediğinizde ömür boyu sizin olacak.
    İyi eğlenceler.

https://store.steampowered.com/app/222880/Insurgency/

• 2 lira bayılmıştım zamanında
  • Hocam ilk kez oyun ekliycem de oyunu yükle mi diyoruz? Yükleme oyunu komple indirme anlamındamı yani. Telefondan yapılır mı bu iş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memis0051 -- 14 Ağustos 2018; 0:24:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 23:23:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında çok fazla oynadığım ve hep server birincisi olunca bıraktığım oyundur. Bırakırken ben 2 tane adam akıllı pingsiz TR server vardı namımız da biliniyordu oyuncular arasında :) Şimdi nasıldır bilmiyorum fakat oyun counter, call of tarzı değil gerçekçi similasyon zaten ilk başlarda zor gelecektir alışırsınız bırakmayın oynayın. Tek yerseniz kızıp bırakmayın yani çünkü gerçekçi olduğu için kolayca ölüyorsunuz fakat strateji yapmanız çok önemli birkaç arkadaşınızla girerseniz çok zevkli gelir.
  • Herkes 2 liralık oyunun bedava olmasını bekliyormuş bi kaç saat önce 60k oyuncu vardı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun ücretsiz olarak oynanabilecek bir oyun, fazla gerçekçi silahları var ama tek sıkıntısı optimizasyonunun berbat olması.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • memis0051 kullanıcısına yanıt
    Steam de hesabınız varsa tarayıcı uzerınden kutuphanenıze ekleyebılırsınız..
  • düşük config bilgisayar kaldırır mı arkadaşlar ? Xeon X5450, 8gb ram, 7600GT ekran kartı var :D
  • şu saat olayını başlığa da yazsanız süper olacak.
  • Teşekkürler hocam, ekledim.
  • Diğer türlerine göre değişik bir oyun deneyimi sunuyor deneyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xientina

Herkes 2 liralık oyunun bedava olmasını bekliyormuş bi kaç saat önce 60k oyuncu vardı.
    Ben dün akşam 126K oyuncu bile gördüm. Şu an itibariyle 32K oyuncusu var. Bir çok oyundan kat kat daha fazla oyuncu kitlesi varmış gördüm kadarıyla.
  • yaklaşık 700 saat oynama sürem var 3 lira vermiştim bende. baya kaliteli oyun, Steam workshop ile silahları kıyafetleri falan değiştirebiliyorsunuz renk katıyor oyuna
  • 18 lira diyor la noldu zamlandı mı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.