Toshiba Qosmio F60-13j kullanıcısıyım yaklaşık 4 yıldır hiç format atmadım windows 10 ' a geçtim memnun kalmadığım için windows 7 home premium'a geri döndüm recovery disc hasarlı olduğundan kendi imkanlarımla format attım yalnız toshiba'nın eco utility programını kurduğumda installshielt hatasıyla karşılaştım , yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim.
Yönetici olarak çalıştırmayı denedinizmi? sağ tıklayıp.
denedim ne yazık ki aynı sorun devam ediyor
quote:
Orijinalden alıntı: shielt
denedim ne yazık ki aynı sorun devam ediyor
Şu anki Yüklediğiniz programı kaldırıp kalıntıları Ccleaner ile temizleyip yönetici olarak çalıştırıp kurmayı denedinizmi acaba? Bu program çokta gerekli değil istersen driver problemin var ise iobit driver booster full yazıp indirip kurabilirsin. Chipsetlerine varana kadar herşeyi tam tehçizat güncelliyor.Güzel bir format atıp driverleri bununla yükleyip daha sonra sistem için gerekli olan programları yükleyip yolunuza devam edebilirsiniz
Celest
kullanıcısına yanıt
Driver sıkıntısı yok gibi görünüyor nedenini bende anlamadım yüklemeye çalıştığım programı yüklememiş program ekle/kaldır dan baktım. @Celest
Bu da aldığım başka bir hata görüntüsü ; yardımınız için şimdiden teşekkürler...