Bu ülkede "2 tencere helva da benden" diyen eski milli yüzücü için yakalama kararı var... |
Instagram'ın Türkiye'de erişime kapatılması (6. sayfa)
-
-
Vicdan sahibi olan her insanın Filistin'de yaşanılanlara üzüldüğünü biliyorum ama bu durum Instagram'ın keyfi olarak erişime kapatıldığı gerçeğini değiştirmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bak dostum ben durumu açıklayayım. Biz Suriye Pkklıları barındırdığı için Türkiyede yapılan ve asker sivil ölümlerine yol açan terör saldırıları sonucu Suriye'ye Savas ilan etme tehdidinde bulunduk ve Pkkyı bırwkmasalardı biz Suriye'ye savaş açacaktır doğrudan. Mısır vb devreye girip Suriye'ye caydordılar.
Biz Pkk'nın Irak üzerinden yaptığı saldırılar sonucu Irak'ın kuzeyinde ciddi bir bölüme girdik. Eğer Irak Pkkyı kendisi halletmeden bizi oradan çıkarmaya xalıisaydı Irak'a savaş açardık.
Şimdi siz Hamas'a bu kadar ilgi gösteriyorsunuz. Türk Bayragı indriyorsunuz, yas ilan ediyorsunuz. Türk medyasında bahsetmiyor fakat yıllarca Hamas'ın merkezini İstanbul'a tasımıştık yakın zamanda uzaklaştırdık vb vb.
Siz bunu yaparsanız yarın bu Hamas gidip bir kez daha İsrail'e girip yüzlerce kişiyi öldürürürse. İsrail İran'a yaptığı gibi doğrudan bize saldıracaktır. Çünkü biz İsrail'e yapılan saldırının doğrudan destekçisi haline geliriz.
Daha da kötüsü bu durum Türkiye'nin meşruluğunu yokeder ve Nato'dan diğer uluslarası teskilatlardan atılmamıza ve İran olma riskine maruz kalmanıza yol açar.
Yani bu siyaset devam ederse İsrail'in Türkiye'ye bir noktada saldırması kaçınılmazdır ve bu saldırı Türkiye'nin Nato'dan atılması, Yunanistan CE Pkk In İttifakı ile gercekleşir.
İçeride 15 milyon kusur yabancı var ve Türkiyeyi pekçok durumda koruyan dokunulmazlık saglayan NATO kalkanı ortadan kalkarsa çok kanlı savasların önü açılır.
Türk vatandaslarının ve Türkiyenin çıkarlarını ve güvenliğini düşünen bir yönetim bizi doğrudan eninde sonunda İsrail ile savasa götürecek bu yolu takip etmez, edemez.
Biz dünyadaki tüm mazlum ülkelerin koruyucusu vb değiliz. Bunun yolu uluslarası örgütlerde Türk halkının güvenliğini baska bir ulus için tehlikeye atma hakkınız yok.
Şu anki siyaset bizi İsrail'e yapılan her saldırının doğrudan tarafı haline getirir hukukta bunu anlayın.
7 Ekim saldırısının Hamas bize sorarak yapmadı. Türkiye asla 7 Ekim saldırısını onaylamazdı ve onaylamazdı fakat bunun sorumluluğunu biz üstleniyıruz bu çok yanlış bir karar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 2 Ağustos 2024; 17:0:6 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Uluslararası örgütler ve itibar diye bir şey yok hocam . Bunların meşruiyetini bizzat Abd kendi eliyle bitirdi . Dünya savaşın eşiğinde, o yüzden çok sallama bu kurumları .
NATO herhangi bir üyenin atılabildiği bir organizasyon değil.
Kaldı ki şu anda İsrail'in en büyük koruyucusu Türkiye. Kürecik Radar Üssü ve İncirlik olmasa çıplak ve korumasız kalıyor İsrail. Türkiye gerçekten ciddi bir hükumete ve ipleri dışarıya bağlı olmayan (Ecevit-Erbakan hükumeti gibi) bir yönetime sahip olsa ve "çıkıyoruz biz NATO'dan" dese ABD buna izin verir mi? Hadi oldu da Trump gibi bir manyak çıktı çıkmamıza izin verdi, İsrail buna izin veren ABD hükumetini 150 dakikada indirmez mi? Biz İsrail'i tüm tehditlerden koruyan kalkanız.
Siz başımızdaki çakma İslamcıların gazlamalarına bakmayın. İsrail'i biz koruyoruz yıllardır.
-
Son 10 yılda Br NATO ülkesinin alması gereken basit teknolojileri bile ABD ve Avrupadan tedarik etmekte zorlanıyoruz. Türk hava kuvvetleri f 35in kaybı ile teknolojik olarak 1. Sınıf ve güncel bir hava gücü olma niteliğini yitirdi. Her ne kadar modernize de etsek f 16 50 yıllık 4. Nesil bir uçak.
NATO kendisini Rusya ve Çin'e karsı konumlarken Türkiye Rusya ve Çin'le ilişkiler kuruyor. S 400 nedeniyle F 35 programından atıldık.
Avrupa ve Abd'de bir yolunu bulup Türkiye'yi Nato'dan çıkarmak isteyen çok ciddi odaklar var.
Evet Nato'nun bir çıkma presadrü yok fakat Nato'nun diğer tüm üyelerinin eksiksiz biçimde terörist kabul ettiği örgütlerin merkezini Türkiye'ye tasırsanuz ve bu örgütler ekranların önünde sivillere yönelik terör eylemleri gerceklestirse o çıkma nedeni rahat a ortaya çıkarılabilir.
Dünya yeni bir kutuplaşma devrine giriyor. Eski Türkiye Avrupa ve ABD ile uyumlu, batının değerlerine yönelen bir Türkye idi.. Bugünkü ise artık gözle görülür biçimde Batıdan tamamen kopmuş ve her sekli ile Ortadoğu olmuş. Tamamen batıdan farklı yönde hareket eden bir ülke.
NATO bizi bırakamaz, İsrail'i biz koruyoruz, bizim yerimiz doldurulamaz vb vb.( Adım adım Pkk yapılanmasının Türkiye'ye alternatif olarak bölgede kurulması) Eğer karsındaki adamlar sana güvenmiyorsa senin güçlü olman veya önemli olman birseyler ifade etmez.
Batıda toplanan demokrasi toplantısına tüm NATO Ülkeleri çağrılırken Türkiye çağrılması, F 35'den çıkartıldı, batı teknolojisine ulaşamıyoruz. Ordumuz eskiyor. Şu anki siyaset ise NATO ile uyumlu değil ve bu sonsuza kadar devam etmeyecek.
Şu anki Ukrayna Savası Türkiye için can simidi oldu ve pekçok seyin ertelenmesine neden oldu. Fakat Ukrayna Savası bittiğinde fikirsel olarak tamamen kopmuş oldugumguz bir birlikle nasbasa kalacağız.
ABD Karadeniz için bile Türkiye dışında yeni yollar tasarlıyor.. ABD ve NATO Türkiye'nin olöadıgı stratejiler hazırlıyorlar.. Biraz arastırmamızın öneririm.
Türkiye'yi Nato'dan atamazlar kolsycılığına kaçmak yerine.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 2 Ağustos 2024; 19:51:23 >
-
her kuşu şey ettik, bir leylek kaldı
-
Bayağı aynı şeyler biliyor musun ? O kadar aynı şeyler ki insanlara neden Chp’ye oy attığını sorgulatıyorsunuz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu arada Haniye için Türkiye de Instagram kapatıldı ama Filistin de Instagram açık 🤔
Yav bunları tartısmaya gerek bile yok bu iktidarın ne oldugunu herkes biliyor zaten bu kacıncı perde.. Ilk kez olmus bir sey değil ki.. Adamlar 20 yıldır ben yaptım oldu zihniyetiyle ne isterlerse yapıyorlar.. Köpek konusunda destek verdik fakat diğer uygulamalarına destek vermek imkansız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 2 Ağustos 2024; 20:49:1 > -
Yav bunları tartısmaya bile gerek yok bu iktidarın ne oldugunu herkes biliyor zaten bu kacıncı perde.. Köpek konusunda destek verdik cünkü muhalefet it köpek konusunun cözümsüzlügünü savunarak cok büyük yanlıs yaptı.. fakat iktidarın diğer uygulamalarına destek vermek imkansız.. kendilerini yabancı sirketlerin üst yönetimi falan gibi görüyorlar ve onları türkiye'de engellemekle tehdit ederek ya da bir engelleyip bir engeli kaldırarak hizaya cekmeye falan calısıyorlar.. o firmalar para döndügü icin bazı seylere hem hüm diyebilirler, fakat bunun da bir sınırının oldugunu düsünüyorum..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 2 Ağustos 2024; 20:59:44 > -
Fahrettin Altunun mesajı silindiği için mi yaşanıyor bu kapatılma olayı oha artık
-
Nesebi gayrı sahri sen neden Türk topraklarını terk edip orta Avrupa'ya kaçip gavur boku yiyorsun orda .. validenin ne olduğu ortaya çıktığı babanin. Kim olduğunu bilmediğin için olabilir mi . yanılıyor muyum ..
Benim devletim terörist sponsoru değildir. Atatürk'le kurduğumuz devlet Fiilistin Kurtuluş Örgütü'nü destekleyebilirdi, senelerdce destekledi de, herkes yanında oldu. Bir kere değil, sürekli.
Çocuk yuvalarından, hastane arkalarından, okul bahçelerinden roket atan, savaşırken çocukarının arkasına saklanan Hamas'ı destekleyenlerin Filistinli masum insanlar umrunda mı? Müslümanlar öldürülsün ki ağlasınlar, ağlasınlar da iktidarlarını devam ettirisinler. Kim bilecek... hayatlarında bir defa Filistin'e gitmemişler, şehrinden bile dışarını adımını atmamışlar.
-
Evimde Vodafone net var instagrama girebiliyorum sorunsuz Türk Telekom mobil hatta giremiyorum bu neden kaynaklanıyor anlamadım ben
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X