Şimdi Ara

İnstagramdan dönmüyorlar artık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 18 20 yaş aralığında olduğunu düşündüğüm kızlara istek atıyorum -yaşım 21- ama artık nedense kimse dönmüyor. 2 haftadır 8 9 kişiye istek attım bazıları isteği silmiş, bazıları hala duruyor kısacası eskisi gibi takibi kabul edip geri takip yapanlar yok artık

Sizde de böyle mi tavsiye var mı bu duruma

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 40-50 dene

• passat işe yarar diyordun noldu hamza

• çok istek attığın için Instagram seni spam olarak işaretlemiş olabilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yaramıyormuş abi zaten uzun zamandır kimseye istek atmıyordum, etkileşime geçmiyordum bu ara deneyeyim dedim ama zor olmuyor

• gainzzz34 kullanıcısına yanıt

ben sana dedim bizle konuşmayı kesme gerçekleri gör diye dinlemedin

• .Ferrum. kullanıcısına yanıt

o mesele de baya sıkıntı çok fazla istek atınca ''gözden geçir'' diye spam olduğunu bildiğim için fazla istek atamıyorum bu da şansımı düşürüyor. instagram da bitti bu yüzden bence zaten kızların çoğu ne yaparsan yap dönmüyor şansın artısın diye çok istek atıyorsun bu sefer de hesabın gözden geçir diye damga yiyor

ne yapacaz instagram da işe yaramıyor kafa durdu artık 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam öyle yapınca karşı tarafa "isteği kabul et" yerine "gözden geçir" diye bi yazı çıkıyo

• Aynı durumun daha farklısı var Bilader bu kızları anlamak atomu parçalamaktan daha zor..

• _TanrıOdin_ kullanıcısına yanıt

Günde 1000 abazandan benzer istek gelse bele olur...

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt
    Dostum sıradan kızlara yazıyorum triplerin egolarından geçilmiyor sanarsın dünyada tek dişi kalmış canavar

Sen gibi yüz kişi yazıyor gün içinde hocam bir de o açıdan bak.  

Mesela işyerinde çok iyi gözlemliyorum ben bu durumu. Misal vereyim ortalamanın üstü güzel olanın telefonu mesaj ve arama yağmuru ama biraz normal güzel veya normalin altı güzelin telefonu da boş değil zaten kendileri anlatıyorlar görüyorsun yani neyin ne olduğunu.

Yani sen mesaj yazarken şey diyorsun muhtemelen işte normal bir merhaba mesajı diyorsun ama aynısından (aynı mesajdan) karşı tarafın telefonunda onlarca/yüzlerce var.

Bir de şey var işte "farklı ol" ve işte o kadar kişinin arasından sıyrılacaksın vs yani ne desek boş hocam sabaha kadar konuşulur bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 21 Mayıs 2024; 20:9:26 >
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben konuştuğum kızlara en başından söylüyorum konustugunuz başka birileri varsa hiç konuşmayalım kimisi yok diyor kimisi var diyor ne kadar doğru yanlış orasını bilemem ama söz konusu buluşmaya gelince bahaneler uydurmaları sürekli meşgulüm demeleri yok şu günü işim var yok bugünü müsait değilim gibi klâsik yalan söylemeleri insanı soğutuyor..

Hocam bak şimdi dost acı söyler doğru mudur? Burası da dost meclisi yani alınmaca gücenmece yok. Seni beğenen zaten buluşmayı kendi teklif eder ya da senin teklifine anında olumlu döner, mesajına döner, aramana döner, yetmez üstüne kendi arar, kendi yazar veya kendi buluşmak ister yani "çok meşgulum yaaa" vs duyduğunda mesajı alman gerekir ve üstelemeden yol vermen gerekir zaten mesaj alınmıştır hocam.

Ayrıca konuştuğun başka birileri varsa hiç konusmayalım deyip doğru cevabı almayı çok bekleme hocam telefonunda yanıtlanmayı bekleyen (flörtlerinden vs) 50-100 mesaj olup "konustugum kimse yok" diyen var her tanıştığına, aynı yerde çalışıyorum kendisiyle.   

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 21 Mayıs 2024; 20:16:32 >

• İnstagramla olmuyo kank karıyla aynı ortamda bulunmak lazım ortak tanıdık olcak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam Haklısın bende durumun farkındayım ama ilk konuşmlarda kıza buluşalım mı dediğim zaman olur demişti kendisi de istiyordu hatta şu günü şu saatte falanca yerde buluşuyoruz dedi ama o günü gelmeden önce bahaneler uydurup yok işte ayağım burkuldu yok şu günü işim vardı gibi klâsik yalanlar hacı zaten ilk etaplarda kızın ağzını yokluyorum yani konuştuğun birileri var mı yada daha önce manitan oldu mu gibi

• rtuzz kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle öyle sosyal medyadan kimseye Hâyır yok, dışarda yüz yüze görüp tanıyacaksın yoksa sosyal medyadan çok uğraşıyoruz yinede olmuyor

Hocam işte başta isteyip devamında istemiyorsa sürecin gidişinden memnun olmamıştır çok takılmaya gerek yok hocam üç günlük dünya zaten ölüp gideceğiz. Baktın olmuyor Allah selamet versin de yoluna bak üstüleme hiç.

Mesela mevzu bir aşk mevzusu olsa, sevgililik olsa vesaire o başka bak. Sen henüz ilk tanışma kısımlarından bahsettiğin için bu şekilde yazmaktayım

Hocam aynı düşüncelere sahibiz zaten tanışma süreci olduğu için olumsuz bir durumda kafaya takmamak lazım biri gider biri gelir bu kızları fazla büyütmeye gerek yok ama kızlar kendilerini bulunamayan Hint kumaşı sanıyorlar

Hocam kadını erkeği yok herkes için aynı aslında. Bazıları bu reddedilme olayını fazla büyütüyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.