Şimdi Ara

Instagramda nasıl tanınabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler,bayanlar ben 3 senedir fotoğrafçılıkla uğraşıyorum. Çektiğim fotoğrafları artık Instagramda paylaşmaya başladım. Biliyorum ismimi versem bütün DH takip eder ama ifşa olmaya gerek yok Çektiğim fotoğrafların altına #landscape vb. yazıyorum ama öyle ergenler gibi #TagsForLikes vb. yapmıyorum. Onu yapsam tanınırım belki ama ben o şekilde istemiyorum. Çektiğim fotoğraflar hatırı sayılır beğeni alıyor. 95 takipçim var şu an. 10 tanesi dışında hepsi tanıdığım. O 85 kişiden max. 6-7 beğeni çıkıyor. Geri kalan +20 takip etmediğim kişilerden geliyor. Ne yapmam gerekiyor tanınmak için?

• 2 3 tane çıplak fotoğrafını koy birazda olsa artar
  • Takip'e takip var bir tek başka aklıma gelmiyor. Ama ergenler gibi dediğin tagler malesef beğeni alıyor.
  • Su takim su takimi yenerse bi yerlerime bir şeyler yapicam de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Striptiz yap
  • Doğru şeylerin fotoğrafını çekerek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çevreyle bi yere kadar

#cicişimle#pazar#kavhaltısı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1- Güzel kadın portresi veya fotoğrafı paylaşacaksın.
    2- Çiçek böcek fotoğrafı çekeceksin.
    3- Mümkünse siyah beyaz veya HDR fotoğraf paylaşacaksın.
    4- Popüler gruplara üye olacak ve oradakilerle muhabbetini arttıracaksın. Yapabiliyorsan grup yöneticileri ile haşır neşir olacaksın.
    5- Herkese " ooov mükemmel " diye yorum yapacaksın.
    6- Yapabildiğin kadar fazla takipçi yapacaksın. Aktif takipçi sayın ne kadar fazlaysa onlardan sana gelecek adam sayısı o kadar fazla olur.
    7- Senin fotoğrafını beğenenlerin fotoğraflarını, onların arkadaşlarının fotoğraflarını beğeneceksin. Titan kuracaksın.
    8- Yapılan yorumlara mutlaka cevap yazacaksın. Popülerliğin arttıktan sonra yazmasan da kimse dikkate almaz zaten.
    9- Düzgün ve popüler tag leri kullanacaksın.

yok bunlarla uğraşamam dersen programlar falan filan var. onlar fazladan takipçi kazandırıyor. Ama şöyle bir gerçek var fotoğraf başına beğeni sayın takipçi sayısının en az %20 civarı olması gerek. Popüler sayfaya çıktıktan sonra iş daha da kolaylaşıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piêr Dé Sans -- 6 Şubat 2014; 13:54:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ayrakass

Takip'e takip var bir tek başka aklıma gelmiyor. Ama ergenler gibi dediğin tagler malesef beğeni alıyor.

Son çare o tagler galiba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

1- Güzel kadın portresi veya fotoğrafı paylaşacaksın.
    2- Çiçek böcek fotoğrafı çekeceksin.
    3- Mümkünse siyah beyaz veya HDR fotoğraf paylaşacaksın.
    4- Popüler gruplara üye olacak ve oradakilerle muhabbetini arttıracaksın. Yapabiliyorsan grup yöneticileri ile haşır neşir olacaksın.
    5- Herkese " ooov mükemmel " diye yorum yapacaksın.
    6- Yapabildiğin kadar fazla takipçi yapacaksın. Aktif takipçi sayın ne kadar fazlaysa onlardan sana gelecek adam sayısı o kadar fazla olur.
    7- Senin fotoğrafını beğenenlerin fotoğraflarını, onların arkadaşlarının fotoğraflarını beğeneceksin. Titan kuracaksın.
    8- Yapılan yorumlara mutlaka cevap yazacaksın. Popülerliğin arttıktan sonra yazmasan da kimse dikkate almaz zaten.
    9- Düzgün ve popüler tag leri kullanacaksın.

yok bunlarla uğraşamam dersen programlar falan filan var. onlar fazladan takipçi kazandırıyor. Ama şöyle bir gerçek var fotoğraf başına beğeni sayın takipçi sayısının en az %20 civarı olması gerek. Popüler sayfaya çıktıktan sonra iş daha da kolaylaşıyor.

Titan kurmada sıkıntı yok.

Düzgün ve popüler tagler derken örnek verseniz?

Siyah beyaz ve hdr agirlikli gidecegim bundan sonra.

Gerekirse takildigim forumda paylasilan butun instagram hesaplarini takip edecegim. Populer olmak istiyorsam hesabi mok haline getirecegim yani. Anladim

• Benim 400'e yakın takipçim var. Çoğu fotoğraf 30 - 50 beğeni falan alıyordu, 1 yıldır hiçbir güncelleme yapmıyorum. Instagram'ın Facebook'la olan bağlantısı çok iyi de, Twitter'da tırt. Önizlemesi bile yok. Instagram kullanmak saçma geliyor artık bana. Java ve symbian kullanıcıları fotoğraflarını görüntüleyemiyor, filtre özellikleri kısıtlı, snapseed çok daha iyi işler çıkartıyor.

Instagram çöküşte, benden söylemesi. Bütün albenisini yitirdi gözümde.

• bi türlü ısınamadım ya intagrame. facebooktaki çoğu hatunlar kullanıyor orası ayrı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.