Şimdi Ara

Instagram nike ayakkabı sahte mi gerçek mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.instagram.com/p/BJSUXomhQgf/?taken-by=ciftayakkabidunyasi Arkadaşlar airmax falan satıyorlarda baya ucuz,orjinal mi acaba ? Anlayan birisi bakabilir mi ? Birde böyle instagramdan ayakkabı satan başka sayfaları atabilir misiniz

• Hocam o fiyata orjinal mi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ayakkabının adama gelişi 20tl felandır en fazla 100tlye kakalıyor millete iade yok yazmış birde.%500 kar, iyi iş valla.
  • Hepsi çakma ayrıca koydukları fotoğrafdan biraz farklı ürün geliyor benim bi arkadaşta yapıyor bu işi merterden 30 liraya alıyor 99 liraya satıyor bu eleman gibi orjinali bunların 350 tl
  • Heîsenberg kullanıcısına yanıt
    Hocam peki orjinal ve ucuz satan indirimli bir yer var mı instagramdan yada web sitesi falan olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KonusanTelefon

Hocam peki orjinal ve ucuz satan indirimli bir yer var mı instagramdan yada web sitesi falan olsun.

hocam malesef orjinal istiyorsan gidip paraya kıyacaksın 350 tl ye alacaksın ha çakma alacaksan bunlardan alma bunların hepsi merterden geliyor yok yurtdışı yok defolu yok sezon sonu yok stok hatası v.s hepsi yalan hepsi uydurma sakın 100 tl verme bunlara
    çakma alacaksan beşiktaşta sinan paşa pasajında caminin oradan girilen kapısında hemen bi abi var o abideki çakmalar iyi oluyor 2 3 ay giyebiliyorsun fiyatıda 60 70 tl filandi 1:1 çakma tabi
  • Nike factory store lara git. Genelde indirim olur. Son airmaxi 380 e almıstım. Sonra factory store da indirim yakaladım 220 lik aykkabıyı 160 a aldım. Ve hepsi 160 hani şu bileğinde sert plastik olan 450 tl lik model bile 160 ha her model yok orda ne bulursan var. Ama elbet 1-2 tane beğendigin oluyor

Edit: 220 TL lik ayakkabı benim 380 e aldıgımla aynı model malzemesi farklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toxicated -- 20 Ağustos 2016; 16:18:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Toxicated kullanıcısına yanıt
    Hocam eyvallahda bulunduğum yer storelere baya uzak internetten böyle indirimli site falan atabilirsen güzel olur :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.