Şimdi Ara

İnstagram'ın takipçileri kafasına göre silmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • okumak istemeyenler için özet geçeyim. Yaklaşık 5-6 ay önce eksi bir Instagram hesabımı kendi videolarımla doldurarak 12 bin takipçiye ulaştım. 10 bin olduktan sonra her gün 400-600 takipçimi aynı saatte silmeye başladı. Baş edemeyince hesabı pasif hale getirdim ve yenisini açtım. 2 ayda 30 bin takipçiye ulaştım ve 30 bini geçtikten sonra aynı durum yine başıma geldi. Gece 02:00 da aynı saniyede bir anda 300-500 arası takipçi siliniyor.

    Beni bilenler bilir ve hatta eminim burada videolarımı izleyen çok insan vardır.

    Kullanıcı adım dedex55.official

    Meselenin özeti yukarıdaki gibi gelelim detaylarına. Tiktok'ta bilgi veren içerikler üreten bir hesabım var. 97k takipçiye ulaştım. Dedim Instagram'da da aynen devam edeyim. Kendi kişisel hesabımın ismini değiştirerek işe koyuldum. 1 ay sonra 5k, 2 ay sonra 10k yı geçtim fakat bir sıkıntı vardı. Videolarım genelde 300k ile 2m arasında izlenme alıyordu fakat akşam 19:00 civarları bir anda takipçi eksiliyordu. Mail attım, sorun bildirdim cevap verilmedi. 3. Parti uygulama yükleyince gördüm ki tam 18:42 de 200 kişi sildiler. Tekrar mail atarak sebebini sordum. Tabii ki yine cevap yok. 14k civarlarında takipçiye ulaştım fakat silme işi o kadar hızlandı ki tekrar 10k lara düştüm. İngilizce sorun bildirdim ve neden 18:42 de silme işlemi olduğunu sordum. Ertesi gün artık 18:42 de silmiyorlardı. Gece 02:00 da silmeye başladılar. Takipçilerim mesajlar atıyor ve kendilerini neden takipten çıkardığımı sormaya başladılar.


    Bir gün radikal bir karar alarak hesaba video yüklemeyeceğimi ve temiz bir başlangıç yapmak için yeni hesap açacağımı söyledim ve aynı gün hesabı açtım. Diğer hesaptan 2500 kişi geldi. 1 ay sonra videolarım izlenmeye başlayınca 10k sonra 20 ve sonra 30k oldum. 2.5m ve 1m izlenen videolarım oldu. 3 gün önce yine başıma aynı sorun geldi. Takipçi silinmesi.

    Gece PC yi açarak ekran kaydı aldım. Count siteleri var bilirsiniz. Neyse gece 01:59 dan başlayarak 02:01 e kadar 300 kişinin bir anda takipten çıktığını gördüm . Gece 2 vay be. Bu gece de 600 kişi çıktı. Gelen 700 civarları. Diyorum ki bot olsa ki ben bot kullanmadım neden 30k dan sonra silme başladı? Neden insta beni kale alıp cevap vermedi?

    Hadi diyorum insanlar çıksa gecenin 02:00 ında Türkiye'de herkes yatıyor ve gündüz kimse çıkmazken gece bir anda aynı saatte bu kadar kişi neden çıkıyor? Tiktok 97000 takipçi var dedim dimi? Orada 1 ay video atmayayım 96.900 e düşüyor. Instagram kitlesi bu kadar toksik mi?

    Başka bir mevzuu da ilk açtğım hesabın 2 takipçiye düşmesi.

    Her gün o hesabı 100-200 kişi takipçi gelmesine rağmen gece hala silinmeleri devam ediyor.

    Bu konuda şikayetçi çok fazla kullanıcı var ve bir çoğu bot basarak sorunu çözmeye çalışmış. 500k hesap gönderi yolluyor 20k izlenmiş çünkü hesap zombi hesabı olmuş.

    Benim 30k hesapta bir gönderi atınca 40k izlenmesi kesin var.

    Instagram bot kullanıcıları siliyor deniyor ya en az 1000 kişiden takipten çıkarılmışım diye mesaj aldım(ilk hesapta)

    Benim düşüncem ınstagramda bazıları köşe başlarını tutmuş ve Instagram kendisinden cevaz almadan kimsenin sivrilmesini istemiyor ya da ne? Emeklerin boşa gitmesi çok can sıkıcı bir durum.

    Son olarak bu son açtığım hesapta

    3. Parti yazılım kullanmadım

    Gönderilerime çok dikkat ederek kural ihlali yapmadım.

    İçerik tamamen özgün

    İkili doğrulama var

    Şifre düzenli değiştiriliyor

    Diğer uygulamalar için izin vs verilmedi.

    Tecrübeli Instagram kullanıcılarının düşüncelerini ve olası çözüm seçeneklerini merak ediyorum.








  • Ölü toprağı mı var forumda? Eskiden bir şey sorunca insanlar cevap verirdi. Ne günlerdi o günler... Nereye gitti o insanlar? Sanırım o güzel atlarına binerek uzaklaştılar. 

  • Konuyu çok sık ziyaret edilmeyen foruma açtığınızdan cevap gelmemiş olabilir

    Sorunuza gelecek olursak takipçilerinizin çoğu gözüme bot takipçi gibi gözüktü yani gerçek olmayan. Başka sitelerden organik türk takipçi satın aldığınızda da aynı sorunla karşılaşabilirsiniz o yüzden güvenmediğiniz sitelerden almamanızı öneririm.

    Tanıdığım 1k takipçi almıştı sonradan takipçi sayısı 200’lere düştü sebebi aktif olmayan takipçi satın aldığınızda İnstagram’ın bunu fark etmesi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crowne -- 8 Haziran 2021; 18:47:12 >
  • Bazıları kendi hesabını siliyor olabilir, yani muhtemelen durum senle de ilgili olmayabilir.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Crowne

    Konuyu çok sık ziyaret edilmeyen foruma açtığınızdan cevap gelmemiş olabilir

    Sorunuza gelecek olursak takipçilerinizin çoğu gözüme bot takipçi gibi gözüktü yani gerçek olmayan. Başka sitelerden organik türk takipçi satın aldığınızda da aynı sorunla karşılaşabilirsiniz o yüzden güvenmediğiniz sitelerden almamanızı öneririm.

    Tanıdığım 1k takipçi almıştı sonradan takipçi sayısı 200’lere düştü sebebi aktif olmayan takipçi satın aldığınızda İnstagram’ın bunu fark etmesi.

    hiç takipçi satın almadım ve videolarım milyonlar tarafından izleniyordu. Sonunda hesabı 0 yaptılar. Ben de yeni hesap açtım. O hesabım da milyonlar tarafından izlendi. Şu anda 34 bin takipçiyi geçtim. Sanırım nerede yanlış yaptığımı da buldum. Kesin sonuçları elde edince buraya belki edit girerim.





  • Merhaba.. Aynı sorunu ben de yaşıyorum ve aylarca naptiysam bu düşüşü engelleyemedim. Ben de hiç bir şekilde bot hesap almadım takipçilerim hep organik. Her gün paylaşım yapıyorum kaç defa integramdan profil ziyareti için gönderimi öne çıkardım düşüşü engellemek için ama nr çare. Verdiğim onca para sadece takipçi düşüşünün zamanını uzattı günde min 100 takipçi düşüyorum kafayı yememek elde değil lütfen çözümü bulduğunuzda paylaşır mısınız?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.