Şimdi Ara

İnstagram'ın takipçileri kafasına göre silmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • .... Gelen mesajlarla uğraşmamak adına siliyorum. Herkesin vakti değerli. Birileri para kazanacak diye ben vaktimi heba edemem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miyamoto Musashi -- 10 Ocak 2025; 21:55:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Başlık: Instagram'ın Kendi Kendine Takipçi Silmesi: Nedenleri ve Çözümleri

Giriş: Son zamanlarda, Instagram kullanıcıları takipçilerinin kendi kendine silindiğini bildirmektedir. Bu sorun, kullanıcılar için can sıkıcı olabilir ve takipçi sayısının azalmasına neden olabilir. Bu metinde, Instagram'ın kendi kendine takipçi silmesinin nedenlerini ve bu sorunu çözmek için neler yapabileceğini inceleyeceğiz.

Instagram Kendi Kendine Takipçi Siliyor mu? Evet, Instagram kendi kendine takipçi silebilir. Bu, Instagram'ın sahte hesapları ve botları platformdan temizlemek için uyguladığı otomatik temizleme işlemlerinin bir parçasıdır.

Nedenler: Instagram'ın kendi kendine takipçi silmesinin birkaç nedeni vardır:

• Sahte Hesaplar: Instagram, sahte veya otomatik oluşturulmuş hesapları platformdan kaldırır. Bu hesaplar genellikle botlar tarafından oluşturulur ve spam göndermek veya takipçi satın almak için kullanılır.
    • Botlar: Instagram, takipçi satın alımı veya sahte beğeniler gibi otomatik işlemler gerçekleştiren botları da kaldırır.
    • Uygunsuz İçerik: Instagram, çıplaklık, şiddet veya nefret söylemi gibi uygunsuz içerikleri paylaşan hesapları kaldırır.
    • Topluluk Kurallarının İhlali: Instagram, topluluk kurallarını ihlal eden hesapları kaldırır. Bu kurallar, taciz edici davranışları, nefret söylemini ve telif hakkı ihlallerini içerir.

Çözümler: Instagram takipçilerinin kendi kendine silinmesini önlemek için yapabileceğin birkaç şey vardır:

• Sahte Hesaplardan Kaçının: Sahte hesaplar oluşturmayın veya botlar kullanmayın.
    • Yalnızca Gerçek Kişileri Takip Edin: Gerçek kişileri takip edin ve botları veya sahte hesapları takip etmeyin.
    • Topluluk Kurallarına Uyun: Instagram'ın topluluk kurallarına uyun. Uygunsuz içerik paylaşmayın ve başkalarına karşı saygı gösterin.
    • Şüpheli Etkinlik Bildirin: Sahte hesaplar veya botlar tespit ederseniz, bunları Instagram'a bildirin.
    • Hesabınızı Güvence Altına Alın: Hesabınızı güçlü bir parola ile güvende tutun ve iki faktörlü kimlik doğrulamayı etkinleştirin.

Sonuç: Instagram'ın kendi kendine takipçi silmesi, şirketin platformu sahte hesaplardan ve botlardan temizlemek için uyguladığı bir önlemdir. Takipçilerin kendi kendine silinmesini önlemek için kullanıcıların sahte hesaplardan kaçınması, gerçek kişileri takip etmesi, topluluk kurallarına uyması ve şüpheli etkinlikleri bildirmesi önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ölü toprağı mı var forumda? Eskiden bir şey sorunca insanlar cevap verirdi. Ne günlerdi o günler... Nereye gitti o insanlar? Sanırım o güzel atlarına binerek uzaklaştılar. 

• Konuyu çok sık ziyaret edilmeyen foruma açtığınızdan cevap gelmemiş olabilir

Sorunuza gelecek olursak takipçilerinizin çoğu gözüme bot takipçi gibi gözüktü yani gerçek olmayan. Başka sitelerden organik türk takipçi satın aldığınızda da aynı sorunla karşılaşabilirsiniz o yüzden güvenmediğiniz sitelerden almamanızı öneririm.

Tanıdığım 1k takipçi almıştı sonradan takipçi sayısı 200’lere düştü sebebi aktif olmayan takipçi satın aldığınızda İnstagram’ın bunu fark etmesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crowne -- 8 Haziran 2021; 18:47:12 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bazıları kendi hesabını siliyor olabilir, yani muhtemelen durum senle de ilgili olmayabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Crowne

Konuyu çok sık ziyaret edilmeyen foruma açtığınızdan cevap gelmemiş olabilir

Sorunuza gelecek olursak takipçilerinizin çoğu gözüme bot takipçi gibi gözüktü yani gerçek olmayan. Başka sitelerden organik türk takipçi satın aldığınızda da aynı sorunla karşılaşabilirsiniz o yüzden güvenmediğiniz sitelerden almamanızı öneririm.

Tanıdığım 1k takipçi almıştı sonradan takipçi sayısı 200’lere düştü sebebi aktif olmayan takipçi satın aldığınızda İnstagram’ın bunu fark etmesi.

hiç takipçi satın almadım ve videolarım milyonlar tarafından izleniyordu. Sonunda hesabı 0 yaptılar. Ben de yeni hesap açtım. O hesabım da milyonlar tarafından izlendi. Şu anda 34 bin takipçiyi geçtim. Sanırım nerede yanlış yaptığımı da buldum. Kesin sonuçları elde edince buraya belki edit girerim.

• Merhaba.. Aynı sorunu ben de yaşıyorum ve aylarca naptiysam bu düşüşü engelleyemedim. Ben de hiç bir şekilde bot hesap almadım takipçilerim hep organik. Her gün paylaşım yapıyorum kaç defa integramdan profil ziyareti için gönderimi öne çıkardım düşüşü engellemek için ama nr çare. Verdiğim onca para sadece takipçi düşüşünün zamanını uzattı günde min 100 takipçi düşüyorum kafayı yememek elde değil lütfen çözümü bulduğunuzda paylaşır mısınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Radsan R kullanıcısına yanıt

....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miyamoto Musashi -- 10 Ocak 2025; 21:54:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Miyamoto Musashi kullanıcısına yanıt

Merhabalar, dosya numaranızı alabilir miyiz? Bizlerde bir çok hesabımızda bu durumu yaşıyoruz. Meta ekibi destek sağlamamakta, fakat daha öncesinde yaşanıp çözülmüş bir dosya numarası var ise örnek alarak ilerleyebileceklerini ilettiler. Teşekkür ederiz desteğiniz için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.