çok güzel efektler veriyor... yararlı bir uygulama...
quote:
Orijinalden alıntı: X-FI
kötü yorumlara bakıyorumda.. bu programın ne amaçla üretildiğini hala anlamayanalr var...
Evet resmi koyunca tüm uygulama kullanıcıları görebiliyor.
Efekt vermek için en iyisi: Pixlr-o-matic (Androidte epeydir vardı zaten) Resim düzenlemek için en iyisi: PicsArt (Androidin vazgeçilmezi)
Peki bu Instagram ne işe yarar? Sadece sosyal ağı olması mı tek artısı? Üç beş kıytırık efekt koymuşlar, resim düzenleme neredeyse sıfır, fotolarımı çekip çekip Instagram profilime yükleyeceğem öylemi?
Aman kalsın eksik olsun. Eğer IOS platformunda öve öve bitirilemeyen uygulamaların geneli Instagram ayarında ise iyi ki de Android kullanıyorum...
hiç arayacağım bir uygulama değil valla
ilk çıktığında yükledim ama daha 1 kere açmadım uygulamayı
Arkadaşlar galaxy pro kullanıyorum fakat instagram bu telefonda dikey konumda çalışıyor, nasıl yatay konuma getirebilirim, otomatik döndürme açık ama hep dikey oluyor ekran.
Arkadaslar instagramda followlanmak cin ne yapmak gerek ? Yani baskalarinin bizi takip edip yorum atabilmesi icin ? Fotograflarimi patlastim ama 0 followers !
Hiç takipçimiz yoksa diğer insanlar yine de görebilecek mi fotoğraflarımız, illa belli bir takipçi kitlemizin olması ve onların beğenileriyle Popular bölümüne çıkmamız mı gerekiyor?
fotoğrafı paylaşırken başlık yazdığınız yerin yanına #iphonesia #instagood #photooftheday #tweegram gibi tagler yazarsanız (twitter'daki olay) fotoğraflarınızı milyonlar beğenip-takip eder arkadaşlar
quote:
Orijinalden alıntı: Zonderland
fotoğrafı paylaşırken başlık yazdığınız yerin yanına #iphonesia #instagood #photooftheday #tweegram gibi tagler yazarsanız (twitter'daki olay) fotoğraflarınızı milyonlar beğenip-takip eder arkadaşlar
Kardeşim begenen cokta followlayan yok :)
Programın kalitesi sosyal ağda paylaşılabilmesi yorum yapılabilmesi olarak lanse ediliyor ama çoğu kullanıcı için bu çok bir anlam ifade etmiyor ,iosda bu programın tutmasının nedeni sanırım çok fazla alternatif olmadığı içindir, sonuçta kapalı bir sistem app store bağımlı durumdasınız,bu durumda ios kullanıcılarını yadırgamamak lazım,androidde bundan çok daha fonksiyonlu alternatif program var,bu yüzdendir ki android kullanıcıları tarafından pek de sıcak bakılmadı, sonuç olarak indiren çok ama kullanan yok .
quote:
Orijinalden alıntı: Zonderland
buradan yüzlercesine ulaşabilirsin, ayrıca web üzerinden de hesabına ulaşabilirsin webstagram'da oturum açarak :)
düzgün ve sanatsal fotoğraflar paylaşıp tag'leyin üye sayınız artar arkadaşlar acele yok
Sosyal ağ mı zaten Facebook var.Çektiğim fotoğrafa efekt mi vereceğim veya çektikten sonra mı vereceğim HTC Desire HD telefonum zaten bunu yapıyor.Bunun yanında PAPER CAMERA diye bir uygulama var çok hoş tavsiye ederim çünkü farklı efektler var...
dandiroidciler dandik dandik resim eklemeye başlamışlar bile. :)) aynı işletim sistemi gibi bu programın da photo albümü rezil olacak. Neyseki ios yenilikci uygulamalar geliştirmeye devam ediyor. Dandiroidciler eğlensin bizim artık programcıklarla :p
bi numara yok bu uyduruk programda..sadece cihazdan kaldırınca biraz hafıza boşalmış oluyo.sizde silince hissedeceksiniz zaten zevkli oluyo.. : )
ne kadar içi boş mesajlar, beğenmeyen varsa buraya yazmasın başka topikleri kirletin hadi bakalım
peki ayni hesabi hem iphone hem android'de kullanabiliyor muyuz? denemeye korkuyorum da
quote:
Orijinalden alıntı: jovanovic
quote:
Orijinalden alıntı: nedensiz07
tamamıyle abartı markette yıllardır zaten biiiiirsürü secenek var
Bir trend olayi var ya...
aynen oyle yoksa zaten taaa ne zamandır biir sürü uygulama vardı.. apple dan geldi diye millet gözünde buyuttu