Şimdi Ara

Instagram'ın Android versiyonu yakın planda (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
13.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyide fotoğraf düzenleme seçeneği yok denecek kadar az.
  • apple,sistem satıyor..bu programda bu olayın bir parçası..bir "avuç fotograf editleme" ile milleti kafalayıp "hadi ağımıza dahil olun" yaklaşımı..millette atlıyor,neden mi fotograf bahane ortam şahane..işte apple'ın olayı budur...başarılılarda..bizede işimize bakmak kalır..ha unutmadan o bir avuç foto editlemeyi, para ile arttırabiliyorsunuz..yani "paramıza geçer sözüm" hll yanii...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

İyide fotoğraf düzenleme seçeneği yok denecek kadar az.
    Sevgili Forumdaşlarım,
    Öncelikle hepinize (Android telefon sahipleri) hayırlı olsun. Şuan uzun bir süredir iPhone kullanıcısıyım. Ve instagram çıktığından beride kullanmaktayım. Galaxy Note'um da vardı fakat ne yazık ki çaldırdım ve iPhone zaten kenarda durduğundan ve tekrar bir Note almaya param yetmeyeceğinden iP4 ile devam etmekteyim. Şimdi öncelikle şunu söyleyeyim. INSTAGRAM PROFESYONEL BİR FOTO EDİTLEME PROGRAMI DEĞİLDİR. Pixlromatic veya HDR+ gibi uygulamalarla instagramı karşılaştırmak abesle iştigaldir. Çünkü İnstagram çektiğiniz fotoğrafları 4 küsür milyar üyesi bulunan bir platformda belirli efektler ekleyerek (yada eklemeden) popüler hashtagler ile tag liyerek paylaşmaktır. Bu program sayesinde bir sürü takipçi edindim ve internetten dünyanın 4 bir yanından kişiyle arkadaş oldum. İnstagram tıpkı twitter gibi bir platformdur. Tek farkı malzemesi yani ana teması fotoğraftır. Kullanıcıları takip edebilir, takipçi edilinebilir paylaşımlara yorum yazabilirsiniz.

Sözüm meclisten dışarı ama 5 para etmez hemen siliyorum. Yok şu foto programı ona beş basar, gelmesede olurmuş falan diye yorumlar yapan arkadaşlar önce instagram nedir ne işe yarar ona bir baksınlar ondan sonra programa b*k atsınlar. Ben Galaxy Note'un o dev ekranında yada sgs2 nin veya htc evo nun ekranında instagram kullanabilmeyi çok isterdim. Zira iPhone'un k*çı kırık 3,5" lik ekranından hiçbir fotoğraf keyfi alınamıyor.

Son olarak bu yazdıklarım ışığında Instagramın Androide gelmiş olması büyük bir nimettir. Kullandıkça anlayacaksınız..

Saygılar..

• quote:

Orijinalden alıntı: KARDANADAM34

Sevgili Forumdaşlarım,
    Öncelikle hepinize (Android telefon sahipleri) hayırlı olsun. Şuan uzun bir süredir iPhone kullanıcısıyım. Ve instagram çıktığından beride kullanmaktayım. Galaxy Note'um da vardı fakat ne yazık ki çaldırdım ve iPhone zaten kenarda durduğundan ve tekrar bir Note almaya param yetmeyeceğinden iP4 ile devam etmekteyim. Şimdi öncelikle şunu söyleyeyim. INSTAGRAM PROFESYONEL BİR FOTO EDİTLEME PROGRAMI DEĞİLDİR. Pixlromatic veya HDR+ gibi uygulamalarla instagramı karşılaştırmak abesle iştigaldir. Çünkü İnstagram çektiğiniz fotoğrafları 4 küsür milyar üyesi bulunan bir platformda belirli efektler ekleyerek (yada eklemeden) popüler hashtagler ile tag liyerek paylaşmaktır. Bu program sayesinde bir sürü takipçi edindim ve internetten dünyanın 4 bir yanından kişiyle arkadaş oldum. İnstagram tıpkı twitter gibi bir platformdur. Tek farkı malzemesi yani ana teması fotoğraftır. Kullanıcıları takip edebilir, takipçi edilinebilir paylaşımlara yorum yazabilirsiniz.

Sözüm meclisten dışarı ama 5 para etmez hemen siliyorum. Yok şu foto programı ona beş basar, gelmesede olurmuş falan diye yorumlar yapan arkadaşlar önce instagram nedir ne işe yarar ona bir baksınlar ondan sonra programa b*k atsınlar. Ben Galaxy Note'un o dev ekranında yada sgs2 nin veya htc evo nun ekranında instagram kullanabilmeyi çok isterdim. Zira iPhone'un k*çı kırık 3,5" lik ekranından hiçbir fotoğraf keyfi alınamıyor.

Son olarak bu yazdıklarım ışığında Instagramın Androide gelmiş olması büyük bir nimettir. Kullandıkça anlayacaksınız..

Saygılar..

Alıntıları Göster
    Söylendiği gibi uygulamanın özelliği sosyal ağ özelliğinin de olması. Ha benim için bir şey ifade ediyor mu ? Hayır. Zaten zilyon tane sosyal ağ varken, fotoğraf paylaşmak için de bir sosyal ağa ihtiyaç duymuyorum. İnsanların ne çektiğini de merak etmiyorum. Denemek amacıyla kurdum ve ardından sildim. Ancak iphone kullananların uygulamanın android'e gelmesinden dolayı rahatsız olması gerçekten sağlıklı bir ruh hali değil. En yakın zamanda tedavi olmanızı öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: outside

Söylendiği gibi uygulamanın özelliği sosyal ağ özelliğinin de olması. Ha benim için bir şey ifade ediyor mu ? Hayır. Zaten zilyon tane sosyal ağ varken, fotoğraf paylaşmak için de bir sosyal ağa ihtiyaç duymuyorum. İnsanların ne çektiğini de merak etmiyorum. Denemek amacıyla kurdum ve ardından sildim. Ancak iphone kullananların uygulamanın android'e gelmesinden dolayı rahatsız olması gerçekten sağlıklı bir ruh hali değil. En yakın zamanda tedavi olmanızı öneririm.

Alıntıları Göster
    Abartıldığı kadar iyi değilmiş bi kaç tane b.ktan efekt var o kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: outside

Alıntıları Göster
    Kendi ağının olması bu uygulamanın şu an bu durumda olmasında büyük etken.

• Instagram, çektiğiniz fotoları efekt veriyorum ayağıyla çirkinleştiren bir uygulamadır. Yani olmaması daha iyidir. Kaldı ki Android te bu işi daha şık yapan uygulamalar zaten vardı.
  • kötü yorumlara bakıyorumda.. bu programın ne amaçla üretildiğini hala anlamayanalr var...
  • işte yine "o araba"
  • Ne varsa hep ios ta var! androidin ios programları kadar kaliteli programlar yapması için 10 fırın ekmek yemesi lazım. ios kullanıp andoridi deneyip olmuyor diyerek tekrar ios a dönen herkes ne demek istediğimi anlamıştır.
  • Zengin olduğumuz için tüm eşyalarımız apple :( keşke sizler gibi android kullanabilsem :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Zengin olduğumuz için tüm eşyalarımız apple :( keşke sizler gibi android kullanabilsem :(
    Arkadaşlar, Resim yüklerken yurtdışında bir mekan belirtmek istediğimde Instagram bunu bulamıyor,
    bir çözümü var mıdır acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikonx
    Sade ip uygulaması oldugu için bu kadarda abartmaya gerek yok Tek Başına Pixlr-o-matic Bu uygulamaya 10 basar... üstelik pxlr de 18 efekt degil yüzlercesi var :)

Kesinlikle katılıyorum. Bakın bu normal resmim:

Instagram'ın Android versiyonu yakın planda

Bu da Pixlr-o-matic ile düzenlediğim. Bence instagram bu kadar güzelini yapamazdı:

Instagram'ın Android versiyonu yakın planda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverClocK1ng -- 5 Nisan 2012; 5:49:40 >

• bu programı indiren 1 milyon kişinin acaba bunlardan haberi varmıdır.
    Bu uygulama şunlara erişebilir:

Donanım denetimleri
    resim çek ve video kaydet
    Uygulamaya, kamera ile resim ve video çekme izni verir. Bu izin, uygulamaya kameranın gördüğü görüntüleri istediği zaman toplama olanağı sağlar.
    Konumunuz
    kesinliği yüksek (GPS) konum
    Tablette, Küresel Konumlandırma Sistemi gibi önemli konum kaynaklarına (kullanılabiliyorsa) erişme izni verir. Kötü amaçlı uygulamalar bunu kullanarak nerede olduğunuzu belirleyebilir ve ek pil gücü tüketebilir. Telefonda, Küresel Konumlandırma Sistemi gibi önemli konum kaynaklarına (kullanılabiliyorsa) erişme izni verir. Kötü amaçlı uygulamalar bunu kullanarak nerede olduğunuzu belirleyebilir ve ek pil gücü tüketebilir.
    Ağ iletişimi
    tam İnternet erişimi
    Uygulamaya, ağ yuvaları oluşturma izni verir.
    Kişisel bilgileriniz
    kişi verilerini oku
    Uygulamaya, tabletinizde depolanan tüm kişi (adres) verilerini okuma izni verir. Kötü amaçlı uygulamalar verilerinizi başkalarına gönderebilir. Uygulamaya, telefonunuzda depolanan tüm kişi (adres) verilerini okuma izni verir. Kötü amaçlı uygulamalar bunu kullanarak verilerinizi başkalarına gönderebilir.
    Depolama
    USB depolama birimi içeriğini değiştir/sil; SD kart içeriğini değiştir/sil
    Uygulamaya, USB depolama birimine yazma izni verir. Uygulamaya, SD karta yazma izni verir.
    Sistem araçları
    tabletin uyku durumuna girmesini önle telefonun uyku durumuna girmesini önle
    Uygulamaya, tabletin uyku durumuna girmesini önleme izni verir. Uygulamaya, telefonun uyku durumuna girmesini önleme izni verir.
    çalışan uygulamaları al
    Uygulamaya, şu anda çalışmakta olan ve son çalışan işlemler hakkında bilgi alma izni verir. Kötü amaçlı uygulamalar diğer uygulamalar hakkında özel bilgileri ele geçirebilir.

• quote:

bu programı indiren 1 milyon kişinin acaba bunlardan haberi varmıdır.
    Bu uygulama şunlara erişebilir:

Donanım denetimleri
    resim çek ve video kaydet
    Uygulamaya, kamera ile resim ve video çekme izni verir. Bu izin, uygulamaya kameranın gördüğü görüntüleri istediği zaman toplama olanağı sağlar.
    Konumunuz
    kesinliği yüksek (GPS) konum
    Tablette, Küresel Konumlandırma Sistemi gibi önemli konum kaynaklarına (kullanılabiliyorsa) erişme izni verir. Kötü amaçlı uygulamalar bunu kullanarak nerede olduğunuzu belirleyebilir ve ek pil gücü tüketebilir. Telefonda, Küresel Konumlandırma Sistemi gibi önemli konum kaynaklarına (kullanılabiliyorsa) erişme izni verir. Kötü amaçlı uygulamalar bunu kullanarak nerede olduğunuzu belirleyebilir ve ek pil gücü tüketebilir.
    Ağ iletişimi
    tam İnternet erişimi
    Uygulamaya, ağ yuvaları oluşturma izni verir.
    Kişisel bilgileriniz
    kişi verilerini oku
    Uygulamaya, tabletinizde depolanan tüm kişi (adres) verilerini okuma izni verir. Kötü amaçlı uygulamalar verilerinizi başkalarına gönderebilir. Uygulamaya, telefonunuzda depolanan tüm kişi (adres) verilerini okuma izni verir. Kötü amaçlı uygulamalar bunu kullanarak verilerinizi başkalarına gönderebilir.
    Depolama
    USB depolama birimi içeriğini değiştir/sil; SD kart içeriğini değiştir/sil
    Uygulamaya, USB depolama birimine yazma izni verir. Uygulamaya, SD karta yazma izni verir.
    Sistem araçları
    tabletin uyku durumuna girmesini önle telefonun uyku durumuna girmesini önle
    Uygulamaya, tabletin uyku durumuna girmesini önleme izni verir. Uygulamaya, telefonun uyku durumuna girmesini önleme izni verir.
    çalışan uygulamaları al
    Uygulamaya, şu anda çalışmakta olan ve son çalışan işlemler hakkında bilgi alma izni verir. Kötü amaçlı uygulamalar diğer uygulamalar hakkında özel bilgileri ele geçirebilir.
    iyide bu yazdıklarını zaten çoğu android uygulaması istiyor ozaman hiç program kurmayacaksın açık kaynak işletim sisteminde bu bilgiler olağan şeyler zaten

• O exceed kimin beya :d
  • Her zamanki gibi Android - iOS maçına dönüşmüş konu.
  • quote:

Her zamanki gibi Android - iOS maçına dönüşmüş konu.
    Pixlr-o-matic daha iyi bundan
  • quote:

Orijinalden alıntı: carlitoss

Pixlr-o-matic daha iyi bundan

Alıntıları Göster
    yeni bir güncelleme daha gelmiş;

Bu sürümdeki yenilikler:

• Images being reported as too small
    • "File not found" when importing from gallery
    • Search fixes on HTC devices
    • Camera related crashes
  • quote:

Orijinalden alıntı: nedensiz07

tamamıyle abartı markette yıllardır zaten biiiiirsürü secenek var

Bir trend olayi var ya...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.