Şimdi Ara

Instagram için takipçiler+ ve repost Uygulamaları Güvenli mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
31.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar özellikle takipçiler + için soruyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Instagram İçin Takipçi ve Repost Uygulamalarının Güvenliliği

İnstagram'da takipçi ve repost uygulamaları, takipçi sayısını artırmak ve gönderileri yeniden paylaşmak için kullanılan popüler araçlardır. Ancak bu uygulamaların güvenliği konusunda endişeler mevcuttur.

Reportly Nedir?

Reportly, Instagram için takipçi ve repost uygulamalarının güvenilirliğini değerlendiren bir platformdur. Kullanıcı yorumlarına ve teknik analizlere dayanarak uygulamaları güvenli, tehlikeli veya şüpheli olarak sınıflandırır.

Reportly Güvenilir Mi?

Reportly'nin güvenilirliği, kullanıcı yorumları ve tarafsız araştırmaya dayanmaktadır. Platform, uygulamaları değerlendirmek için bir dizi kriter kullanır ve yalnızca güvenilir görünen uygulamaları onaylar.

Takipçi ve Repost Uygulamalarının Güvenliği

Bazı takipçi ve repost uygulamaları güvenli olsa da diğerleri şüpheli veya hatta tehlikeli olabilir. Uygulama indirirken aşağıdaki faktörleri göz önünde bulundurmalısın:

• Reportly Değerlendirmesi: Reportly'nin uygulamaları nasıl sınıflandırdığını kontrol et.
    • Kullanıcı Yorumları: Uygulamanın kullanıcı yorumlarını oku ve güvenilirliği hakkında bilgi edin.
    • İzinler: Uygulamanın istediği izinlere dikkat et. Gereksiz veya aşırı izinler istemesi şüpheli olabilir.
    • Gizlilik Politikası: Uygulamanın gizlilik politikasını incele ve verilerini nasıl kullandığını anla.
    • Müşteri Desteği: Uygulamanın güvenilir müşteri desteği sağlayıp sağlamadığını araştır.

Güvenli olmayan takipçi ve repost uygulamaları, hesabının ele geçirilmesine, verilerinin çalınmasına veya sahte takipçiler nedeniyle hesabının gölgelenmesine neden olabilir. Bu nedenle, uygulamaları dikkatle seçmeli ve yalnızca güvenilir uygulamaları kullanmalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Takipçiler+ ve repostu kullanıyorum.Bir sıkıntısını görmedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: triptister

Takipçiler+ ve repostu kullanıyorum.Bir sıkıntısını görmedim

Hocam AppStore da aşırı kötü yorum var ki şüphe ettim bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bench Press -- 19 Mart 2015; 10:15:08 >
  • Ikiside şüpheli net birşey diyen yok. Kullandıktan sonra güvenlik için şifrenizi değiştirin.

• Şifrenizi doğrudan uygulamayı geliştiren yazılımcılarla paylaşıyorsunuz. Bence güvenli değil, kullanmayın.
  • şifremizi paylaşmıyoruz uygulama ile instagram üzerinden giriş yapıyoruz bir sıkıntı yok yani şifremize ulaşamazlar
  • Uzun süredir kullanıyorum bir problem yaşamadım ama bu hiç olmayacağı anlamına da gelmez arada bir şifre değiştirmekte fayda var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben android uygulamasını kullanıyorum, 1 senedir sorun çıkmadı. Hoşuma gittiği için uygulama içi satın almaların hepsini aldım :)

• Şifrenizi ele geçiriyorlar diye biliyorum eskiden öyleydi şimdi kullanıp şifrenizi değiştirebilirsiniz birşey olmuyor.
  • Takipçiler+ uygulamasını kullanıyorum. Herşeye tam erişim istiyor. Uygulama kendi kendine birilerini takip ediyor hergün. Sakıncalı

• Hesabınızdan birilerini takip ediyorlar. Genelde sponsorları*

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tür uygulamalara güvenim yok. Kimseyle oaylaşmadığım halde kendi kendine birilerini takip ediyor sürekli. Şifremi değiştirdim sonuç yine aynı

• Takipçi veya beğeni artınca ne oluyor onu anlamadım. Anlatabilecek biri var mı? Ona göre bu işlere girişeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ersin ÇAKI

Takipçi veya beğeni artınca ne oluyor onu anlamadım. Anlatabilecek biri var mı? Ona göre bu işlere girişeceğim.

Konuyla ne alakası var takipçi artmasının

• Her iki uygulamayi da uzun zamandir kullaniyorum, yanlis hatirlamiyorsam ikisinde de sifreyi instagram arayuzune giriyoruz uygulama icindeki.
    Ne takip etme, ne bir sey paylasma, hicbir sey yok.
  • sifre calma olayi var bi kac uygulamada basima geldi,mail geldi hesabiniz sifrenizle android cihazindan giris yapildi seklinde,dikkat edin,efsane olayim derken gazoz olmayin

• 3. Parti yazılım uygulamalarına hiç güven olmaz. Her türlü bilgilerinize erişebilmekteler.

Misal 1kk takipçili hesabın var kullanır mısın onları? Şimdi de öyle düşün,tavsiye etmem.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.