Şimdi Ara

İnstagram Hizmetleri için Yaratıcı Kullanıcı Adı Fikirlerinizi bekliyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Piyasada böyle bir açık olduğu kanısındayım . Sosyal medyada ( youtube , twitter , facebook , instagram , tiktok) isteğe göre bot veya isteğe göre organik gerçek takipçi/beğeni/izlenme vs vs işlerini artık ticari boyuta taşımak istiyorum . Eşe dosta ücretsiz yaptığım bu işlemler , piyasanın kalitesizliğinden dolayı beni birazcık uyandırdı doğrusu . Açacağım İnstagram sayfası kullanıcı adı için isim önerisi bekliyorum




  • Piyasada açık mı var? Büyük resmi görmüşsün hocam emin ol bu işi yapan yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crux07 kullanıcısına yanıt
    Burda takılmaya takılmaya kitleyi unutmuşum . Fiyat/Kalite açığı var diyeyim o zaman size özel
  • ukiranta kullanıcısına yanıt

    Fiyat tarifen nedir?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 liraya 20-30 bin bot atan insanlar biliyorum. Daha iyi bir teklifin var herhalde.


    Ayrıca hesabına bot takipçi attıran net asosyalin tekidir. Aktif olmayan ölü takipçiyi ne yapıyorlar bilmiyorum sırf görüntü.


    Bu işi ticari boyuta taşıyamazsın. Çünkü yasal olarak böyle şeyler yapmak suç. Bot hesapları bilmiyorum ama gerçek takipçi atılan işlemler yasal değil diye biliyorum, belki çok ceza yemezsin ama bilemiyorum.

  • crux07 kullanıcısına yanıt

    Fiyatlar için yarına belli olucak tüm medya birimleri için , tam karar vermedim açıkçası

  • Öncelikle 3 tl ye 20-30k bot diye bir olay yok hocam , hangi insanları biliyorsunuz bilmiyorum ama , öyle bir şey yok maalesef.

    Asosyal demenizi de ayrıca anlamadım .Zira çok detaylı anlatmak için vaktim yok ancak satış sayfaları için sıklıklı kullanılan bir çözüm bot takipçi . İnstagram algoritmasından ötürü . Yasallık açısından da herhangi bir problemi olmayan bir şey . En azından araştırdığım kadarıyla . Onun dışında bir de sizden aklınızda isim önerisi varsa ve alırsam şahane olur

  • botik magaza
    botabastik
    medyabot

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ukiranta kullanıcısına yanıt

    Hocam arkadaş çevremde mizah gibi veya satış hesaplarına sahip insanlar var. Öncelikle bu konuda bilgili olduğumu söylemek istedim sadece.


    Kendi aralarında bir wp grubu vardı orada sizin gibi bot takipçi basan bir eleman vardı. Numarasını isteyip deneme amaçlı fake bir hesaba 30k diye anlaştık ama 27k attı ve bunun için sadece 3tl vermiştim, olay geçen seneydi. Tamamen bot takipçiydi. Bir anda gelmese de yaklaşık 7-8 saatte azar azar gelerek 27k takipçiye ulaşmıştı.


    Asosyal deme sebebim, bir hesaba bot takipçi basmak sadece gösteriştir, etraf böyle sahte sayfalar dolu. Bakıyorsun satış sayfası örneğin bir butik. 50k takipçisi var ama postlarına bir giriyorsun 100 beğeni falan var. Bu durum gerçekten rezillik. Şahsen ben böyle sahte sayfalar görünce ürün almıyorum.

    Kişisel hesabına bot basan insanlara zaten diyecek birşey bulamıyorum.


    İsim önerisine gelecek olursak aklıma hiç birşey gelmedi.





  • Estağfirullah bilgisizsiniz diye bir ima kesinlikle yapmadım . Mutlaka dediğiniz doğrudur ama uzun uzun araştırıpta yine benimle çalışan insanlar oldu . Sanırım o bahsettiğiniz kişinin reklam kısmı çok başarılı olmadığı için öne çıkamıyor .

    Bot takipçinin amacı tamamıyla hesap erişiminizi artırmak amacıdır . Dolayısıyla mum satan onu satan bunu satan sayfaların kullanma amacı çoğunlukla budur . İşin analiz boyutuna da indiğinizde , sahiden de boş bir hesaba 1 resim yükleyip , bot takipçi attığınızda , şaşırtıcı erişim rakamları gelebiliyor . Ama ne olursa olsun rezillik kelimesine katılıyorum . Bir işi yapacaksanız tam yapın bari ...

  • botabastik tam böyle aile çay bahçesi gibi :) ama medyabotu beğendim ne yalan söyleyeyim . Çok teşekkür ederim

  • Siz de haklısınız hocam. Ama dediğim gibi ben bot takipçi atılmış bir hesaba pek güvenemediğim için alışveriş yapmam.

    Umarım siz bu işlerde dilediğiniz yere gelirsiniz.

  • Çok teşekkür ederim

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.