Şimdi Ara

Instagram hile programları sizce ne kadar güvenli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Etrafda kullanan arkadaşlarım var ve merak ettiğim bişey var o hile sitelerine arkadaşlarım giriyor hesapları ile e bunların hesapları ne derece güvende bu kadar kolay mı ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiç güvenli değil hesabı ele geçiriyor bütün izinleri alarak.

• Guvenli degil ama tercih meselesi. Yarın ağlarsa hacklendim diye boşa.

• kardeş bi kaç konu üstte bunla ilgili bi site verdim. ben sadece onu kullanıyorum ve site de güvenli.
  • Hiç güvenli değil kardeş Deneme bence ..
  • Bence de güvenli değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kişisel bilgilerinizin kullanılması ve paylaşılması açısından riskli, kesinlikle önerilmez,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SæFæK -- 25 Eylül 2015; 11:01:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aslında iyi programlar var ve para kazanıyorlar. Sizin çıkmanızı da istemezler orada aldıkları bilgilerde kişisel bir bilgi vermiyorsunuz. Instagram apilerde mail vs. bilgiler paylaşılmıyor.

Sizden takip yorum ve beğeni izinleri alıyor. Burada başınıza gelebilecek olay haberiniz olmadan fotoğraf beğenme, yorum yapma ve başkasını takip etme olabilir.

Apigee console dan hangi bilgilerinize ulaştığını da kontrol edebilirsiniz.

Burada tek sorun apilerin belirli bi kısıtlamaları var. Saat başı 20 den fazla kişiyi takip edemezsiniz api üzerinden. Bunları çok zorlarsanız hesabınız dondurulabilir.
  • Karşılıklı beğenme programıda var işine yarar İphone'da Karşılıklı takip uygulamaları var . İşine yarar . Google chromedan yapma . Güvenmeyin Hesabınızı çalıyorlar . Kendilerini takip ettiriyorlar ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.