Şimdi Ara

İNSTAGRAM HESABIMA BİR BAŞKASI GİRİŞ YAPIYOR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
33.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HEPİNİZE SELAMUN ALEYKÜM BEYLER İNSTAGRAM HESABIMA BİR BAŞKASIDA GİRİŞ YAPIYOR 2 KERE ŞİFRE DEĞİŞTİRDİM KODLA GİRİŞİ AKTİFLEŞTİRDİM NORMALDE ŞİFRE DEĞİŞİKLİĞİ YAPINCA OTOMATİKMAN TÜM CİHAZLARDAN ÇIKIŞ YAPMASI LAZIM ADAM NASIL Bİ SİSTEM YAPMIŞSA NE YAPSAMDA ADAMI HESAPTAN ÇIKARAMADIM SABAH UYANDIĞIMDA HESABIMIN EPOSTA ADRESİ VE TELEFON NUMARASI DEĞİŞMİŞTİ HEMEN MAİL HESABIMA GİRİŞ YAPTIM BU İŞLEMİ BEN YAPMADIM DİYEREK ALDIM VE ADAM KENDİ TELEFON NUMARASINI GİRMİŞTİ ONU KAYDETTİM WHATSAPPTAN MESAJ ATTIM ŞİFRE DEĞİŞTİRDİM GÜVENLİK KODU EKLEDİM ŞUAN ERİŞEBİLİYORMUSUN(KONUŞMANIN BAŞINDAKİ SİNİRLİ KELİMELERİMDEN SONRA) DİYE SORUYORUM ADAM EKRAN FOTOSU ATIYOR PROFİLİMDEYKEN. İLK BAŞTA PHOTOSHOP FALAN MI DEDİM TARİH SAAT BİREBİR AYNI BU 1.Sİ VE İNANDIRMAK İÇİN HESABIN İSMİNİ DEĞİŞTİR DEDİM DEĞİŞTİRDİ BAK DEDİ BAKTIM İNSTAGRAMDAN DEĞİŞMİŞTİ BU DA 2.Sİ KISACASI BUNDAN NASIL KURTULABİLİRİM İZİNLEMİ ALAKALI NEYLE ALAKALI Bİ BİLEN VARSA YARDIMCI OLABİLİRMİ? FORUMDA ÇOK GEZİYORUM İLK DEFA ÜYELİK AÇIP SORUN YAZMAK NASİP OLDU İNŞALLAH FAYDALI OLUR BANADA.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Instagram Hesabınıza Başka Bir Cihazdan Giriş Yapılmışsa Ne Yapmalısınız?

Instagram hesabınıza başka bir telefondan giriş yapıldığını fark ettiyseniz, hesabınızın güvenliği tehlikeye atılmış olabilir. Bu durum, aşağıdaki adımları atmanız gerektiği anlamına gelir:

• Şifrenizi Değiştirin: Hesabınıza başka bir cihazdan erişildiğinden şüpheleniyorsanız, en kısa sürede şifrenizi değiştirin. Güçlü bir şifre seçtiğinizden emin olun, yani kolay tahmin edilemez, en az 12 karakter içerir ve harfler, sayılar ve semboller içerir.

• Şüpheli Faaliyetleri Kontrol Edin: Instagram hesabınıza giriş yaptıktan sonra, son aktiviteleri kontrol edin. Şüpheli görünen girişler veya mesajlar fark ederseniz, bunları Instagram'a bildirin.

• İki Faktörlü Kimlik Doğrulamayı Etkinleştirin: İki faktörlü kimlik doğrulama, hesabınızı ekstra bir güvenlik katmanı ile korur. Bu özellik etkinleştirildiğinde, hesabınıza giriş yapmak için bir kod girmeniz gerekecektir.

• Instagram'ı Bilgilendirin: Instagram'ın Yardım Merkezi ile iletişime geçerek hesabınızın güvenliğinin ihlal edildiğini bildirebilirsiniz. Destek ekibi, hesabınızı kurtarmak ve güvenliğini sağlamak için size yardımcı olacaktır.

• Bilinmeyen Cihazları Kaldırın: Instagram hesabınıza giriş yaptığınız tüm cihazların bir listesini kontrol edin. Tanımadığınız cihazlar görürseniz, bunları hesabınızdan kaldırın.

Hesabınızın güvenliğini sağlamak için bu adımları mümkün olan en kısa sürede uygulamanız önemlidir. Hesabınıza izinsiz erişilmesinin kimlik hırsızlığı veya diğer dolandırıcılık biçimlerine yol açabileceğini unutmayın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • EDİT: BEYLER NE YAZIK Kİ GİRİŞ YAPTIM ŞU SİTEYEhttp://instaturkiyem.com/ O ADAMDA BU SİTENİN SAHİBİ ONA GÖRE YARDIMCI OLURMUSUNUZ.
  • Kardeşim kusura bakma o hesap GG sen öyle sitelere kaydolup giriş yaptığın zaman adam senin şifreni alır ve para ile takipçisi beğeni kasmak isteyen insanlara satılıyor.O takipçi kasmak falan yalan bence bir daha öyle yerlere ne giriş yap ne de ilgilen.Geçmiş olsun hani

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.