Şimdi Ara

Instagram Hashtag Sorunu ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
33.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler 9 aydır kullanıyorum dün akşam başıma geldi.Normalde sorun yoktu foto paylaştığım zaman yazdığım etikette fotom görünmüyor yani etiketler geçersiz hiçbir işe yaramıyor sanki hiç hashtag koymamışım gibi oluyor. Var mi bunun cozumunu bilen ? Tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bazen sistem kendi fotonuzu göstermeyebiliyor. Net olarak şunu söyleyebilirim; tabelaya gönderiniz kesin olarak oraya ulaşır ve yayındadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HerkesMemnun

Bazen sistem kendi fotonuzu göstermeyebiliyor. Net olarak şunu söyleyebilirim; tabelaya gönderiniz kesin olarak oraya ulaşır ve yayındadır.

Hocam 50 den asagi inmeyen begenilerde,20 begeni aldim sdece o da sadece beni takip eden kisilerden. Ve hashtag de koydum yeterince ama tabloda filan kontrol ettim yazdigim hashtag tabloda gorunmuyor,o ilginc zaten.

• Up up

• Aynı sorun bende de var üç gündür düzeltebildinizmi sorunu? Bekleyince düzeliyormu instagrama da mesaj attım.
  • Up up

• Aynı sorun bende de var. Ben hep aynı tagleri kullanırdım. Şimdi yazdığımda düşmüyor bile. Mesela bir tane tag bile yazsam düşmüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telegram sorunu ?
    10 yıl önce açıldı
    Twitter bildirim sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Telefonlariniz android mi iphone mu beyler ?

Soyle bi video izledim youtube da :Why Instagram Hashtags Don't Show Up In Hashtag Search:https://youtu.be/78qwNsOe2Qs

Eger instagram tarafindan bloklanan tag leri kullanirsak zararsiz tag lerimizde gorunmuyormus. Hangilerinin zararli oldugunu nerden bilicez ki

• quote:

Orijinalden alıntı: fernandao

Telefonlariniz android mi iphone mu beyler ?

Soyle bi video izledim youtube da :Why Instagram Hashtags Don't Show Up In Hashtag Search:https://youtu.be/78qwNsOe2Qs

Eger instagram tarafindan bloklanan tag leri kullanirsak zararsiz tag lerimizde gorunmuyormus. Hangilerinin zararli oldugunu nerden bilicez ki

Öyle bir sıkıntı yok ya. Atıyorum vsco ile bulut taglerini kullanıyorum. vsco gözükmüyor. Bulut görünüyor. Böyle birşey var.

• arkadaşlar 2 gündür benimde hiç bir hashtag işe yaramıyor, nedenini araştırıyorum hiçbir yararlı kaynakta bulamadım, ne yaparsam yapiyim olmuyor 2 gün öncesine kdr hiç böyle bir sorun yaşamamıştım, fazladan 1 like bile gelmiiyor nedir sorun bilen varmı bi kaç güne düzelirmi ne yapmak lazım? :/

• Benim ilk defa 10 gun once basima geldi,dun sirf denemek icin foto attim ilk bi kac dk duzelmis gibiydi ama sonra yeni tag ekleyip kontrol ettigimde yine olmuyordu. Google da biraz yabanci sitelere baktim,belki cozum buluruz oralardan Türklerde bu sorunu yasayan pek yok gibi cünkü.

• Up up

• Bence bu sorun yeni güncelleme ile ilgili. Güncelleme gelincve sorun kalmaz diye düşünüyorum. Üç kez mesaj attım düne kadar bir gelişme olmamıştı. Engelde yemedim hashtagden ama gözükmüyor. İ padden ekleme yapıyorum ben i phone dan hiç denemedim. İnstagramın acil kaliteli bir güncelleme yapması lazım İpad için özellikle yoksa işi zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fr4nk

Bence bu sorun yeni güncelleme ile ilgili. Güncelleme gelincve sorun kalmaz diye düşünüyorum. Üç kez mesaj attım düne kadar bir gelişme olmamıştı. Engelde yemedim hashtagden ama gözükmüyor. İ padden ekleme yapıyorum ben i phone dan hiç denemedim. İnstagramın acil kaliteli bir güncelleme yapması lazım İpad için özellikle yoksa işi zor.

Bende oyle dusundum ama guncelleme yaptiktan sonrada sorun devam etti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fernandao -- 30 Mart 2015; 21:37:36 >
  • bnde 1 haftadır böyle gençler... bir tane hashtag koyuyorum mesela kedimle olan fotoya sadece cat yazdıgımda da olmuyor.. ne yaparsam yapiyim olmuyor, bi hashtag koyardık oda yalan oldu artık... koyan nasıl koyuyor hiç bi fikrim yok ve nasıl ne zaman düzelicek onuda bilmiyorum :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcukuzah

bnde 1 haftadır böyle gençler... bir tane hashtag koyuyorum mesela kedimle olan fotoya sadece cat yazdıgımda da olmuyor.. ne yaparsam yapiyim olmuyor, bi hashtag koyardık oda yalan oldu artık... koyan nasıl koyuyor hiç bi fikrim yok ve nasıl ne zaman düzelicek onuda bilmiyorum :/

Sorun hala devam ediyormu bilmiyorum üç gündür hashtag eklemedim ben. Eğer resim altına paylaştıktan sonra ekleme kaynaklı ise instagram epey kullanıcı kaybeder. Çünkü instagram resim üzerine paylaşım ve hshtag üzerine kurulu bir platform. İnstagramın yöneticileride sorun bildirimine yada mesajlara da geri dönüş yapmıyorlar buda ekstra bir eksi. Ne neden hatalı bilemiyorsun abuk subuk bir durum açıkcası. Ben ressamım hashtagsız yaptığım resimleri nasıl insanlara aktaracağımı açıkcası bilemiyorum.

• Up up

• bende sizin gibi düşünüyorum, acaba sorun benden kaynaklımı diye düşünüp annemin instagram hesabınada denedim ama aynı sorun ondada var... 1 like bile gelmedi... peki koyan nasıl koyuyor o sorunun cevabı yok... yada bu sorun ne zaman düzelicek bilmiyorum... kimse çözüm üretmiyor.. sanki tek hashtag kullanan benmişim gibi hissediyorum, bende iç mimarım ve umarım bu sorun çözümlenir... :(

• quote:

bende sizin gibi düşünüyorum, acaba sorun benden kaynaklımı diye düşünüp annemin instagram hesabınada denedim ama aynı sorun ondada var... 1 like bile gelmedi... peki koyan nasıl koyuyor o sorunun cevabı yok... yada bu sorun ne zaman düzelicek bilmiyorum... kimse çözüm üretmiyor.. sanki tek hashtag kullanan benmişim gibi hissediyorum, bende iç mimarım ve umarım bu sorun çözümlenir... :(

Bu gün itibari ile öğrenmiş bulunmaktayım arkadaşlar. İnstagramdaki bir arkadaşım sayesinde. Martın 24'ünden beri uygulanan yeni kurallar gereği eklenilen resmin tarihine göre hastagler sıralanıyormuş. Yani resmi ekleyip aynı anda hastag eklerseniz görülecektir ama bir saat sonra yeni hashtag eklediğinizde bir saat önce eklenen fotoğrafların orada gözükecektir. Yani başka bir deyişle bir fotoğrafa artık sadece bir kez hashtag ekleniyor sonra eklenenler görünüyor ama çok aşağıda kalıyor. Detaylı bilgi almak isteyen olursa özelden ulaşabilir bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fr4nk -- 2 Nisan 2015; 8:59:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: fr4nk

quote:

bende sizin gibi düşünüyorum, acaba sorun benden kaynaklımı diye düşünüp annemin instagram hesabınada denedim ama aynı sorun ondada var... 1 like bile gelmedi... peki koyan nasıl koyuyor o sorunun cevabı yok... yada bu sorun ne zaman düzelicek bilmiyorum... kimse çözüm üretmiyor.. sanki tek hashtag kullanan benmişim gibi hissediyorum, bende iç mimarım ve umarım bu sorun çözümlenir... :(

Bu gün itibari ile öğrenmiş bulunmaktayım arkadaşlar. İnstagramdaki bir arkadaşım sayesinde. Martın 24'ünden beri uygulanan yeni kurallar gereği eklenilen resmin tarihine göre hastagler sıralanıyormuş. Yani resmi ekleyip aynı anda hastag eklerseniz görülecektir ama bir saat sonra yeni hashtag eklediğinizde bir saat önce eklenen fotoğrafların orada gözükecektir. Yani başka bir deyişle bir fotoğrafa artık sadece bir kez hashtag ekleniyor sonra eklenenler görünüyor ama çok aşağıda kalıyor. Detaylı bilgi almak isteyen olursa özelden ulaşabilir bana.

Fotoyla ayni anda yazilan hashtag lerde gorunmuyor ama sorun orda iste

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.