Şimdi Ara

İnstadan kız düşürdüm galiba SSli 3.ss geldi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
2.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    1. Kadınlar(veya kızlar) kendileri ile konuşmaya çalışan her erkeği kendilerini yatağa atmak istediğini zanneder.
    2. Erkekler ise kendileri ile konuşan veya cevap veren her kadının(veya kızın) kendilerine yüz verdiğini(aşık olduğunu, sevdiğini, vs.) zanneder.
  • hocam sana acı bi itirafta bulunacam

konudakiler başlıkla alay etmiş ama ben bi kızdan böyle cevaplar bile almıyorum hocam

en fazla görüldü atıp bırakıyolar onada en azından mesajımı okudu bana değer veriyor diye yorumluyorum hocam

hocam benim hakkımda ne düşünüyorsun?

@@@

@Kanatlandırmayan_Redbull
  • Kıza güzel dedin yarışı kaybettin. Ona göre artık sen onu arzuluyorsun. Belki berkecan tekmeyi basarsa bana güzel de diye gelir sana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "sebeb"

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kültigin77 K kullanıcısına yanıt
    Kız bana aşık demiyorum hocam instadan cevap aldım. Giriş kısmını yaptım demek istedim bundan sonrası bana bağlı zaten

• miroglu6 M kullanıcısına yanıt
    Ertesi gün doğum günüydü mesaj attım anında cevap verdi ara ara yoklasam kotü mü etmiş olurum.

• İnstagramdan kız düşürmek istiyorsan alfa taklidi yap. Zaten İnstagramda ciddi ilişki bulunmaz kendin gibi olma. Tabii dozunu kaçırma. Her şeyin fazlası zarar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Horny Saint

Ertesi gün doğum günüydü mesaj attım anında cevap verdi ara ara yoklasam kotü mü etmiş olurum.
    İşte benim söylediğim şey yoklama. Direk muhabbete gir. İlgi alanlarını konuş. Fal aç ne bileyim kızın hayatına dahil ol. Yoksa egosunu şişirmekten başka hiçbir işe yaramayacak bu yaptıkların. Sonra kıza ilgi duyduğunu söylediğinde seni bi tersleyecek ki afallayacaksın.
  • yatgın, sebeb :((
  • quote:

Orijinalden alıntı: Horny Saint

Bence muhabbete gir direkt. Kısa kısa cevaplar verirse bitirirsin sohbeti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu nasıl bir yokluktur arkadaş? Bana kızlar bir şey sormak için sürekli yazıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SystemXx S kullanıcısına yanıt
    Facebooktaki dayılari taklit ediyodum ne biliyim bende alışkanlık yapacağını

• Tam bi loser yürümesi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.