takipleşitğim ama daha önce konusmadığım kıza haftaya uygunsan bi kahve içelim yazdım görüldü attı bu ne demek ? rahatsız olsa takipten çıkarırdı demi |
instada yazdığım kız görüldü attı

-
-
Bruh
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ne güzel bu fırsatı kaçırmayın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Önce bi selam falan verseydin direkt kahveye çağırdığın için gelmez
kardeşim yavaş gitmişsin kız niyetini anlamamış. Direkt evlenme teklif etseydin keşke. Neyse atık bi dahakine direkt benimle evclenir misin de
-
naz yapıyor kesin verecek. takip isteğini kabul etmesi de bunu destekler nitelikte
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Hocam selam desek bu sefer de selam merhaba gibi şeyler çok klasik diyorlar
Hocam öncelikle yanlıs yazdım icelim yazmadım icelim mi yazdım. Selam merhaba falan yazsam bu seferde böyle şeyler çok klasik diyolar. Kız rahatsız olsa takipten çıkartır dı dimi? Hala takip ediyor.
Bi de hayır desin o zaman görüldü ne ya ego kasıyor herhalde
Profilin bmwli reina’da takılan yakışıklı kaslı erkek profili olsaydı hav hav yazsan o da miyavv yazardı geç bunları
dostum seni beğneseydi selam yazmana geri dönerdi. Öncelikle ne kadar iyi olursan ol instagramda 100 kızdan 4-5 kişiyle anca olur. Sen ne kadar iyi olursan ol instagram alanı zordur.
İlgi çekici eğlenceli bir profilin var mı? Yok dimi. 100de 4-5 çok iyi bir oran senin için. Çoğu hiç dönmez. Bazıları ile muhabbet iyi gider ama devam etmez. Bazalır ile buluşursun buluşma iyi gitmez. Yani instadan 100kıza yazsan max bir tane tavlarsın zaten. Sporcu bir bedenin var, parasal durumun iyi, profilin eğlenceli ise ve yazışmayı iyi yapıyorsan dönüt sayısı artar.
Sen ya selam naber diye gir bırak cevap yazmasınlar. Storylere eğlenceli cevap vermek genelde daha iyidir. Geri dönüt gelir.
Mesela köpeğine kıyafet giydirmiştir a link var mı ben de yeğenime(oyuncu bir tekir) alacağım.
Bir tane sokaktan foto atmıştır. Denize çıkar gibi yapan sokak xd
Gökyüzüne mezuniyet kepi atmıştır. A hangisi seninki xd
gibi gibi anladın mı
-
Red pill moruq
Görüldü attı dediğin Cevap vermedi demek oluyor. Cevap verilmeyen mesaj için ne söylememiz lazım :) Ah X jenerasyon. Bizim Y kuşaktan 10 kat daha abaza ve hayalperest.
Cevap bekleme ve tekrar yazma, ısrar eden ve koşan genelde kaybeder.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 11 Aralık 2021; 14:37:1 > -
Önce bi muhabbet kurmalıydın direk bodoslama girmişsin senin yerinde olsam böyle amatörce birşey yaptığım için utanırdım
Hocam sapık gibi algılamamıştır demi takip ediyor hala hafif kafam güzeldi öyle yazdım ama siz böyle diyince endişelendim
sen hala yaşıyo musun naptın mezun oldun mu
-
Kız denen yaratıklar beni intihara sürüklemeye çalışıyor ama onlara inat yaşıcam ölmicem
Bruh ne la ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

kardeşim yavaş gitmişsin kız niyetini anlamamış. Direkt evlenme teklif etseydin keşke. Neyse atık bi dahakine direkt benimle evclenir misin de |
Önce bi selam falan verseydin direkt kahveye çağırdığın için gelmez
|
Benzer içerikler
- otobüste nasıl uyunur
- selectra yan etkileri ne zaman geçer
- youtube shorts kapatma
- saçkıranım geçti
- bir yanağın diğerinden büyük olması
- elektrikli bebek arabası
- sodyum iyon batarya
- prompt mühendisliği
- dünyanın en büyük vinci
- en ilginç rekorlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X