Şimdi Ara

Eskişehir Otogarı'ndan Tren Garına Nasıl Giderim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
24.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar. 18:00 arabasıyla Bursa'dan çıksam, 21:15 YHT'ye yetişebilir miyim? Yetişmem için Eskişehir'de indiğimde gara nasıl giderim en hızlı ve ucuz yoldan?

Kamil Koç demeyin, bilet yok şu anda.

Gajeel Redfox
  • Hocam böyle iki cümleyle geçiştirmesek?

Tramvay nerede? Otobüs nerede? Nereden binip kaç dakikada ulaşacağım?

Zahmet olmazsa bunları yazıver.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Roshi -- 23 Nisan 2011; 19:39:06 >

Orijinalden alıntı: South Away
    tramvay ile arkadaşım ya da otobüs. otogarda inip otobüs durağındaki şoförlerden gerekli bilgiyi alabilirsin

adam yazmış zaten :)
  • Bu dediğin için 1 saat yeterli mi toplamda?

Bir de tramvaya binmek için bir bilet mi ne gerekiyormuş. Yabancı olduğum için bunu alamıyormuşum sanırım ben. Doğru mudur?

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Bu dediğin için 1 saat yeterli mi toplamda?

Bir de tramvaya binmek için bir bilet mi ne gerekiyormuş. Yabancı olduğum için bunu alamıyormuşum sanırım ben. Doğru mudur?

Otobüs terminalinde cıkınca solda bi büfe var.Ordan al 1 tane bilet 1,5 tl civarı.Onla bin tramvaya sonra dediğimi yap.25-30 dk sürer gara gitmen
  • Otogardan çık hemen yan tarafda eskart gişesi var ordan bir esbilet al tramvayı zaten görüceksin bin İsmet İnönü durağında in indiğinde birine sor zaten sana gösterirler bi 15dk lık yürüme mesafen olucak
  • otogardan inince çıkış kapısından çıkınca karşıda büfe gibi bir yer görcen orda es bilet alcan 1.40 veya 1.60 krş olması lazım orda duraklar var ister otobüsle gidersen istersen az ilersindeki tramvay durağından tramvaya binersin benim tercihim tramvay ile gidersen daha kısa sürede varırsın ismet inönü durağında indikten sonra orda güvenliğe sor tren garını hemen söylerler pek uzak değil 10 dklık yol

acemi birlik:116. Jandarma Er Eğitim Alayı Çanakkale
  • Yani arkadaşlar, otogardan tren garına toplamda yarım saatte gidebilirim değil mi? Ona göre bilet alıyorum çünkü.

Ekran Kartı Sevenler Ölmesin..!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.