Şimdi Ara

Instada açık saçık kız görmekten çok sıkıldım (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
1
Favori
23.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
275 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hocam erkek takip etmiyorsun herhalde sırf kadınlara odaklanmışsın. Yoksa onların da farkının olmadığını görürdün.


    Biraz sanatsal hesap takip etmeni öneririm, bulabiliyorsan tabi kendi kendine. İlgin olan anahtar sözcükleri arat. (Bale/klasik müzik/contemporary vs)


    Instagramı da silebilirsin ama anladığım hep o hesaplara yönelip karışık duygular içine giriyorsun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YigitErkin20 Y kullanıcısına yanıt

    Bu biraz erkeğin dış görünüşüyle de ilgili


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadın duygusal bir varlık bunun için karşı cinsini sürekli etkileme peşinde, bir erkek eşofman ile saçını taramadan bakkala gidebilirken bir kadına bunu yap dediğin zaman onun için dünyanın sonu oluyor. Tek amaçları erkekleri etkilemek, bakışları kendi üstlerine çekmek. Bir de bunu yalanlıyorlar komik tarafı o   Okula bile giderken düğüne gidermiş gibi süslenen kızlar var kime süsleniyorlar bu kadar? Evet dış görünüşe önem vermek önemli ama bunların ki çok başka bir boyut.  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4BB9945F7 -- 20 Ekim 2020; 14:44:29 >
  • Takip etme kardeşim o zaman delinin zoruna bak.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DeathWing

    erkekler de araba önünde veya direksiyon başında çekilmiş fotolar atıyor, jöleli yapışmış eşeğe yalatılmış saçlar atıyor, 2 ay salona gidenler vücut hatlarını atıyor...

    aslında bir fark yok kız ile erkek arasında. herkes kendini bir şekilde tezgahta sergiliyor. hayat böyle...

    sanatın insan medeniyeti tarihinde ortaya çıkma sebebi de bu idi ilk başlarda... kendini belli etme "ben buradayım hu huuuu, bana bak" deme içgüdüsü.

    Doğru. Ama insanların kendine dönüp "benim en büyük meziyetim bu mu?" diye sorgulaması lazım. Zekanla, yaptığın iyi işlerle, bilgi birikiminle vs. öne çıkamayıp vücudunla öne çıkmaya çalışırsan, insanlar senin ne kadar basit olduğunu görmüş olur. Öne çıkarabileceğin adam akıllı bir özelliğin yok ki vücudunla dikkat çekmeye çalışıyorsun.





  • Bütün sap kekolar toplanmış konuya, hepsini engelleyeceksin.

  • eleştirenlerin çoğu bu durumdan hoşuna gitmesi ve bununla mastür.. yapmaları 

  • "Tacizci misin sen açık saçık kızlara bakıyorsun"

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef öyle artık .. Çoğu bedeninden para kazanır olmuş .. Ve sosyal medyada beden üzerinden para kazanılmaya , açık saçıklığın , ahlaksızlığın sanki modern birşeymiş gibi algı yapılarak yayılıyor . Ve bu tayfaya birisi dokunsa bile yaygara çıkarıyorlar . Aşırı duyarcı ve herşeyu kendine hak gören tayfa. Sorsan onlardan başka herkes ahlaksız edepsiz .. Bedenleri üzerinden prim yapmalarına rağmen birde böyle tezatlıkları var .. Yani tam kanserlik insanlar . Sosyal medyaya ne zaman girsem bu tip insanlardan dolayı irite oluyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuyu açanda da destekleyende de ceviz kabuğunu dolduracak akıl yoktur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kolayı var. Girme

  • Beğenmiyorsan takip etme bu kadar rahatsızlanan ya da en basiti herkes öyle geliyorsa instagramını sil arkadaşım bu kadar zor bir olay değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip ettikleriniz ve profiline tıkladığınız kişiler size benzer profilleri buluyor. Aynı google reklamları gibi. Zaten tıklamadan geçip gitseniz sıkıntı yok zaten. Benim keşfet ekranım dahil her yerde spor ve hayvanlar ile ilgili sayfalar çıkıyor.

  • Yıllardır erkeklerin istekleri doğrultusunda kızlar şekillere büründüler önceden eline erkek eli değmemiş kızlar ön plandaydı şimdi namus iki bacak arasında değil açıldıkça açılsınlar saçıldıkça saçılsınlar bizde denk getirip yerleştirelim diyenler ön planda. Önceden 90-60-90 modayken şimdi 120-30-120 moda herhal heryerde penguenler geziyor  

    İlerleyen vakitlerde isteklerimiz doğrultusunda onlarda yeniden kendilerini şekillendirecekler. Toplumumuz için şekil önemli olduğu için beyinlerini geliştirmesini bekliyemeyiz ve sonuç olarak yetiştirecekleri çocuklarında iq seviyesi tiktoka bağlı kalacağı için bizim memleketten birşey olmaz  





  • biride çıkıp sizene bilader dememiş.


    sizene a****ıııınaa.

  • Benim keşfette genelde PS , PC , TV ve lüx hobi odaları çıkıyor arada 3-5 kız illa geliyor moda sayfaları felan. Onun dışında çok gereksiz paylaşımlar var cinsellik üzerine ama artık benimde kusacağım geliyor 2-3 günde bir girip 10dk gezip çıkıyorum instagramdan. Gerçekten şu algoritmaları daha geliştirseler de istediğimiz konularda şeyler çıksa sürekli. Spor , doğa , teknoloji vb gibi konuların fotoğraflarına ve videolarına bakmayı severim.

  • forumun haline bak. girmeyeli yüz alamayan araplar doluşmuş.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gavuroglan -- 20 Ekim 2020; 17:51:22 >
  • 'Kim namus ve ahlak şövalyeliği yapıyorsa, bilin ki en namussuzu odur.' Friedrich Nietzsche


    İsterse çıplak giyinirler isterse kapanırlar. Cehennemde yanacak olan onlar değil mi ?


    Eeee o zaman neyi uzatıyorsunuz birader, Gülünç olan da sokakta çıplak olan bir kadın görseler en çok bakan da burada ahlak hakkında konuşanlardır.


    Bir de 234 tane avanak oy vermiş  

  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.