Şimdi Ara

insignialar neden böyle ucuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sahibindende araçlara bakıyordum. Gözüme insignialar ilişti. Sıfırı 100 Bin civarı olan dizel otomatiklerin 2011 fiyatları 60 bin civarı görünüyor. Bu normal mi? neden böyle düşük fiyatları? bir kusurları mı var? yoksa gerçekten böyle değer mi kaybediyor bu araçlar?

http://www.sahibinden.com/opel-insignia/dizel

• 2.0 motorlar genelde çok değer kaybeder.Kullanmadım ama 2.0 insignianın verimli olmadığını çok yakıp beklenen performansı sunmadığını duydum.Ama bu duyum sadece.Hele eski 1.6 125 bg civarında olan motoru çok daha fazla değer kaybediyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni insignia çıktı ondandır eski insigniadan hem performans hem tasarım hem donanım olarak kat kat daha iyi.
  • dizel bir şeyler düşünüyordum. ikinci el olsun istiyorum şu fiyatlarla. geçen a3 sedana adamlar 95 bin fiyat çekince sahibindene bakayım dedim. gözüme bunlar çarptı.

dizel otomatik insignia 55-60 bin olunca çok garipsedim. 2.0 olsa ne yakar ki?
  • yenisi çıktı, tank gibi ağır, çok yakıyor, yaktığı gibide gitmiyor, yani bermuda şeytan üçgeni ...
  • 2.0 dizel 130 luklari zaten Otv zammindan once 60-65 gibi bir fiyattan bırakıyordu bayiler. Ayrıca silindir hacmine göre yetersiz bir performansa sahip. Renault ayni verileri(hp, tork) 1.6 dci ile yakaladi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki bu tarz d segmenti ne tavsiye edersiniz? veya yeni bir başlıkta mı sorsam bu durumu da?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Euro Civic'ler neden daha ucuz?
    13 yıl önce açıldı
    Neden çok ucuz?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ederi buda ondan
  • S60,DS5,Passat,Mondeo aklıma gelenlerden bazıları.

• quote:

Orijinalden alıntı: SuperSantorelli

S60,DS5,Passat,Mondeo aklıma gelenlerden bazıları.

s60 yeni kasası gerçekten güzel. ds 5 nasıldır?
  • Ford Mondeo alın bence. Müthiş indirim var şu anda
  • Lafı geçtimi passat tan kat kat iyi olduğu atılıp tutulan aracı şimdi niye çok yakıyor, çok ağır diye eleştiriyorsunuz?
  • Bu araçlar ÖTV zammından önce zaten 60.000 TL'ye kadar düşmüştü.

• urugakhina U kullanıcısına yanıt
    Yenı S60'lar bıraz tuzlu lakın DS5'ler fıyatları bıraz daha uygun ve teknolojı manyagı bı araba,sınıfı ve lansmanına gore her sey dusunulmus,e-hdi'de keza 1.6 çok ekonomık.

• opelin dizelleri yakıt olarak pek ekonomik değil 1.3 ten kastım değil tabiki
    2.0 de olsa şehiriçi dizeli 45 50 kuruş yakıyor

birde kronik problemi olan elektronik sorunları var ayrıca egr valfıda belirli bir süre sonra kesin problem çıkarıyor

onun için opel alınacaksa benzinli olması daha makbul
    zaten 1.3 de olsun 1.9 da olsun 2.0 olsun hiçibiri opelin kendi motoru değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: [H.E.E]

Ford Mondeo alın bence. Müthiş indirim var şu anda

Kaça bırakıyorlar 1.6 tdci selective'i
  • Mondeo ve Insignia'nin nedense ikinci elleri dusuk temiz ve guvenilir oldugu surece kasa eskisede gunumuzdeki cogu C segmenti arac yerine tercih edilebilir diye dusunuyorum.

• Insignianin hedef kitlesi konforuna duskun insanlardan olustugu icin eski insignianin benzinlisinde otomatik vites secenegi olmadigi icin pek tutulmuyordu ve 2. Eli cok dusuktu. Yeni insignianin eskiye oranla % 20 daha az yakmasi ve teknolojik olarak beklentileri karsilamasi ile ikinci elde bir vw performansi sergilemese de hak ettigi degeri bulacagini düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogretmenht -- 30 Aralık 2013; 19:56:51 >
  • dizel aracın bu kadar çok yakması anlamsız olmuş kağıt üstünde bile 10lt ye yakın 2.0 motor.bi an acaba 200hp mi diyorsun ama 130hp.gitmesi zor,tasarrufu zor, ama az km yapıyorsanız güzel araç fiyatı da uygun
  • İnsignia tahminim 3-5 yıla iyice ayağa düşecektir, sportif tasarımlı D sınıfı araç ama iç kabin genişliği özellikle arka koltuk bölümü maalesef ki facia ! Onun dışında çok iyi bir otomobil, bu yüzden kullanıcı kitlesi biraz sınırlı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.