Şimdi Ara

insignia konsol soyulması! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
5.716
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eeee malzeme uydruk olunca oluyor boyle normal
  • oraya sert birşey sürtmüş gibi, kendiliğinden soyulmaya benzemiyor
  • öncelikle o bölgeler yağlı gibi görünüyordu daha sonra böyle soyulma ile devam etti. Bu bir anda olmadı önce yağlı sonra çok az soyulma derken son durum bu şekilde.

Bu arada bundan önceki aracım Astra H, 93bin km'de sattım hiç bir noktasında soyulma vs yıpranma rastlamadım. Zira astra döneminde de aynı yerlerde yıkandı.
  • Bence de sürtme.

Ama soyulsada orası şaşırmam çünkü torpidodan sonra aracın en dandik malzemeleri orada.
  • Normal :) Eskiyen bir şey sonuçda soyulur er geç.
  • Orta konsolun tamamı böyle arkadaşlar:) sürtme değil, detaylı fotoğrafları eklemeye çalışırım.

Bu arada aynı arabadan kullanıp bu bölgelerde yağlı gibi görünüyorsa işte sonuç böyle olacak demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfredo -- 3 Ocak 2012; 19:57:20 >
  • İç mekan yıkamasını mı 10 kere yaptırdınız
  • Bencede sert bir cisim sürtmüş. Yıpranmaya benzemiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_kaya1 -- 3 Ocak 2012; 22:10:50 >
  • her araçta olan şeyler normaldir
  • Hocam olabilir orası nitekim aracın en kalitesiz plastiğinin kullanıldığı yer.

Hele otomatik şanzıman araçların vites kolları etrafı hepten kalitesiz.

Ama ufak, ufacık bir şey, dert etmeyin, aracınızın keyfini sürün.
  • keşke vw alsaydın

bak benim direksiyon simidi soyuldu hemen değiştirdiler müşteri memnuniyeti budur
     insignia konsol soyulması!

şimdi sana diyecekler yok öyle yok böyle kem küm çamura yatacaklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alfredo

öncelikle o bölgeler yağlı gibi görünüyordu daha sonra böyle soyulma ile devam etti. Bu bir anda olmadı önce yağlı sonra çok az soyulma derken son durum bu şekilde.

Bu arada bundan önceki aracım Astra H, 93bin km'de sattım hiç bir noktasında soyulma vs yıpranma rastlamadım. Zira astra döneminde de aynı yerlerde yıkandı.

Eski kasa bora ve passatlarda da aynı sorun vardı , benim aracımda yogun bir sekilde parfüm kullanmamın sonucunda yumuşama ve plastikde yapis yapı bir durum olmuştu. Araç yeni ise temizlik icin kullanılan maddeler yüzünden olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu

keşke vw alsaydın

bak benim direksiyon simidi soyuldu hemen değiştirdiler müşteri memnuniyeti budur

yepyeni aracın direksiyonuda soyuluyorsa bırakında değiştirsinler.... Asıl sormanız gereken soruyu unuttunuz galiba, yepyeni aracın direksiyonu daha bikaç ayda soyuluyorsa 5 yil sonra o araba ne hale gelir ?

ek: her konuya bir vw yorumu bıktırdı artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exxcrea -- 3 Ocak 2012; 22:22:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Exxcrea

quote:

keşke vw alsaydın

yepyeni aracın direksiyonuda soyuluyorsa bırakında değiştirsinler.... Asıl sormanız gereken soruyu unuttunuz galiba, yepyeni aracın direksiyonu daha bikaç ayda soyuluyorsa 5 yil sonra o araba ne hale gelir ?

o insignia kaç yıllık acaba 96 model falan mı
  • Benimkisi yıpranma değil, daha çok yıkamada kullandıkları sprayin yan etki yaptığını düşünüyorum. Yani eskime vs olduğunu sanmıyorum, servise soracağım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Exxcrea

quote:

keşke vw alsaydın

o insignia kaç yıllık acaba 96 model falan mı

ben insignia iyidir demedim ama siz 5 aylık aracınızın soyulan direksiyonunu marifet gibi anlatıyorsunuz ...

ek: dashboardın alakasız biyerinin soyulmasını direksiyon soyulmasınada tercih ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exxcrea -- 3 Ocak 2012; 22:51:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

eğer benim golf v teki ile aynı malzeme ise soyulma kaçınılmaz ki öyle görünüyor.

özellikle kapı kolu detayı resmen harita idi o ne biçim malzeme öyle bir zamanlar ki 4 kasa golfümüzden şikayetlerim geldi aklıma..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alfredo

Arkadaşlar Mayıs döneminde sıfır olarak aldığım insignia'nın orta bölmesinde bulunan noktalarında soyulmalar gördüm. Kanyon, Metrocity ve Arkas Otomotiv dışında araba yıkatılmadı ve toplasanız 10 kere yıkatmamışımdır. Titiz biriyim araba da sigara dahi içilmedi ve genelde yalnız kullanıyorum, araba da birşey yenmedi, herhangi bir parfüm veya benzeri hiç bir şey kullanmadım. Yani buna sebep olacak hiç birşey olmadı.

Özellikle bugün yıkamadan aldığımda bunun daha da arttığını gördüm, ön konsol kapılar vs o bölgelerde sorun göremedim. Çözüm olarak ne önerirsiniz? Servise uğramayı düşünüyorum.

Düzenleme: herkes sürtmüş vs diyor ve aşağıda da aydınlatmaya çalıştım ama düzenlemek zorunda kaldım. Kısaca gümüş vites kısmının arkasında siyah plastiğin tamamı böyle, telefondan sadece belirgin kısmını çektim. Ayrıca bu sabah kalktım aa soyulmuş gibi değil de daha çok zamanla oluştu diyebilirim. Yani 3,4 ay önce çok minik noktaydı şimdi ise o noktalar kocaman oldu. 1,2 ay sonra tamamen soyulması beni korkuyor. Bu arada insignia kullanan arkadaşlar bu bölümde hiç yağlı gibi bir görüntü ile karşılaştınız mı? bende ilk öyle başladı ve sanki birşey yenmiş gibi his uyandırdı ama o bölümler yıkamaya verdikçe bu şekilde soyulma oldu.

Örnek fotoğraf aşağıda, vites kutusu gümüş kısmın arka kısımdaki plastik böyle soyulma durumu bende mevcut. Acaba aynı araçtan olup soyulma değilde kısmende olsa yağlı gibi görünüyorsa bende ilk öyle başladı.

Aracın bu kısımlarını, çabuk toz tutmasın diye kimyasal bir sıvıyla temizliyorlar. Ben yıkatırken defalarca şahit oldum. Sanırım bu kimyasal sıvıyla alakalı. Siz yine servise sorun ama kullanıcı hatası deyip kaçacaklardır gibime geliyor.

Kullanım klavuzunda bu kısımlarda kimyasal madde kullanmayın diye bir uyarı var mı? Baktınız mı hiç? Eğer bu uyarı varsa, servise kadar benzin harcamanıza değmez maalesef.

• megane 2 lerin kapı kollarındada var dı bu tip soyulmalar.mais servis bakımlı 2004 model kayın pederimin meganınınkini bile müşteri memnuniyeti kapsamında ücresiz değişti.aynı sorun eski passatlardada vardı.aracınızın garantisi devam ediyor ücretsiz değişim için şansınızı deneyin bence.
  • Orada kullanılan malzeme çok yumuşak bir plastik kaplama.Aynı malzemeden vectra c lerin kapı kollarındada var ve ıslak bezle silindikçe o malzeme iyice hamurlaşıyor ve zamanla en ufak bir darbede kalkıyor.Benim vectra c nin kapı kollarında tırnak ve yüzük izlerinden bol bir şey yok.Ben şuna inanıyorum,firmalar aracın içinde zamanla eskime hissiyatı yaratsın diye aracın muhtelif yerlerine bu gereksiz kaplamadan yapıyorlar,sonucunda da böyle tatsız olaylar yaşanıyor.Aracınızda ki o malzemeyle kaplı yerleri ıslak ve kimyasal ürünlerle temizlemeyin bence.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.