bak benim direksiyon simidi soyuldu hemen değiştirdiler müşteri memnuniyeti budur
şimdi sana diyecekler yok öyle yok böyle kem küm çamura yatacaklar
yepyeni aracın direksiyonuda soyuluyorsa bırakında değiştirsinler.... Asıl sormanız gereken soruyu unuttunuz galiba, yepyeni aracın direksiyonu daha bikaç ayda soyuluyorsa 5 yil sonra o araba ne hale gelir ?
ek: her konuya bir vw yorumu bıktırdı artık
o insignia kaç yıllık acaba 96 model falan mı
ben insignia iyidir demedim ama siz 5 aylık aracınızın soyulan direksiyonunu marifet gibi anlatıyorsunuz ...
ek: dashboardın alakasız biyerinin soyulmasını direksiyon soyulmasınada tercih ederim.
üretim hatasıymış değişti ve hiçbir sıkıntı yok
ayrıca bütün vw modellerinde aynı direksiyon simidi kullanılıyor ve ben hiç duymadım direksiyon soyulmasını yani demekki üretim hatasıymış
bir önceki golf,passat ve jettalarda aynı malzeme kapı kollarında kullanılmıştı.siz hiç arabayı yıkatmasanız bile yolculardan birinin kolundaki saat,düğme veya ne değerse bu kaplama zamanla kalkacaktır.benim golfün en beğenmediğim yeri de burasıdır ama alınmış bir kere tecrübe oldu.bundan sonra araba aldığımda her yerini inceleyeceğim iç mekandaki plastiğin :)
arkadaşlar son durumu aşağıdaki gibi. servis bu bölümü garantiden değiştirmek için fotoğrafını çekti.. hiç zorluk çıkarmadılar
Ha şöyle :)
Yazın terli kollarınızı/ellerinizi vs dayamayın sert plastik kısımlara. Terin içindeki toksik maddelerde attırıyor kaplamayı.
Deri bölgeleri kullanın bunun için.
genellikle yıkamacılardaki yağlı çakma parlatıcı ve araç parfümleri çok etkili oluyor bu tip sorunlarda. Bir keresinde kazayla glade oto parfümüne parmağımı değdirip farkında olmadan konsola bulaştırmıştım. Anında kalktı oralar, yani nalet birşey anlayacağınız.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme