Şimdi Ara

İnsanlık Ölmüş Başımız Sağ Olsun (video)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nasıl vicdandır,nasıl insana saygıdır bu?Kendimi bildim bileli bu amca Konak meydanında 1 liraya yem satıyor.Ne bağırıyor ne suriyeliler gibi insanları taciz edip zorla bir şeyler satmaya çalışıyor,ne de insanları edip dileniyor...Yemciler yıllardır Konak ile bütünleşmiş,Konak meydanının bir silüeti haline gelmiştir.Böyle vicdansız insanları gördükçe kendim utanıyorum onların yerine.

Lütfen bu durumu siyasete vurmayalım,bu insanın vicdanı ile ilgili bir durumdur.

Video linki
    https://www.facebook.com/BEKIRALTIPARMAKK/videos/1844778462445234/?hc_ref=NEWSFEED

İnsanlık Ölmüş Başımız Sağ Olsun (video)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luke Cage -- 15 Mart 2017; 22:5:20 >

• Gözlüğünü..
  • Video gözükmüyor
  • bu ülkede namuslu yaşamak suçtur
  • Ulan yazik be. Kodumun dilencileri suriyelileri hergun disarda pesimizde dolaniyor para icin. Onlara bisey diyen yok hatta bizden daha fazla deger veriyorlar. Su adama yaptiklarina bakin. Orda olan varsa yardim felan etsin bari adama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazık günah ya
  • başlığı görünce içeriği tahmin etmiştim. az önce facebook'ta bu videoyu gördüm, gerçekten yazıklar olsun. bir de utanmadan şov yapar gibi yere döküp, boş poşeti eline veriyor. ve kusura bakmayın kendi kibirinizde boğulacaksınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Once su cingeneleri durdursalar ne istediler yasli adamdan

• Fus Ro Dah kullanıcısına yanıt
    link açılmıyor hocam
  • Bu dedenin İzmirin Alsancak semtinde 3 dairesinin oldugu söylentileri çıkmış.

Bilgisi olan varmı ?
  • Devletten aldığı maaşın karşılığı,kendinden istenen her şeyi yapan,acımasız bir köle. Bunlarda insanlık ne arar?

• çevredeki insanların tepkisinden anlaşılıyor ne kadar umursadıkları

ve ayrıca bu ülkede ne olup bitiyorsa doğrudan doğruya bizzat suçlusu halkın kendisidir kimse sağı solu yukarıyı aşağıyı suçlamasın

son olarak doğuda kaçak sigara satan, askere polise taş atan türk bayrakları yakan kürdistan temalı tişörtler satan hayvanlara hiçbir şey olmuyor biliniz istedim çünkü bunların gücü fakire fukaraya yetiyor ayrıca batıda da çingenelerin neler yaptığını biliyoruz

ve onlara bu gücü verende bizzat halkın kendisi evet sen ben değiliz ama bazı istatistikler en az %60ın %70in suçlu olduğunu gösteriyor hadi kolay gele

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Komünist Ateist -- 15 Mart 2017; 22:24:53 >
  • ZABITLARI HALETMEK LAZIM

ÇOK ARTİSLENDİLER

• Büyük firmaların vergilerini siliyorlar sonra böyle garibanlarla uğraşıyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.