Şimdi Ara

İnsanlarla anlaşamıyorum / İletişim Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle DH'nin senelerdir stalker takipçisiyim yani senelerdir takip ediyorum ancak hiç üyelik açıp buraya bir şeyler yazmamıştım ama sizlerin fikirlerini ve görüşlerini her zaman çok sevdim. Baştan uyarıyorum yazım biraz uzun ve kişisel olacak.

Başlıkta da belirttiğim gibi artık hayat kalitemi de düşüren insanlar ile anlaşamamak ve yalnızlık. Ankara'da yaşıyorum ve yaşım 26. Üniversiteden yeni mezun oldum ve hiç arkadaşım kalmadı. buradaki problem insanların beni kabullenmemesi değil yada benim utangaçlığım vs. değil ben biraz dobra ve agresif bir insanım mizacım da sert ama insanlara gerçekten kötü davranmıyorum aksine çok kibar biriyim ve sevdiklerim için canımı bile veririm. Çok okuyan ve araştıran biriyim bir ortamda konuşmaya başladığımda 2 saat soluksuz kendimi dinletebiliyorum buralarda hiç bir sıkıntı yok ama benim için insanlar çok samimiyetsiz ve ben çok samimiyim sevdiğim birine hemen içimi dökerim ve insanların doğru yanlış her şeylerini yüzlerine söylemişimdir hiç çekinmem bana da söylenmesine bayılıyorum ama ben insanların çıkar ilişkilerinden inanılmaz bunalmış bir vaziyetteyim ben bunu beceremiyorum yapmaya çalıştığımda ise karşımdaki insana bilerek veya bilmeyerek çok belli ediyorum (sen bana şunu yap ben sana şunda yardım ederim dediğim çok oldu ama insanlar bunu sevmiyorlar) ve hinlik yaparak çıkar sağlamaya çalışan insanlara ciddi anlamda fiziksel şiddete başvuracak kadar sinirleniyorum yaşım gereği artık çok sıkıntı olmaya başladı. Benim arkadaşlık kurmakta herhangi bir problemim yok benim arkadaşlığı sürdürmede çok ciddi problemlerim var hayatımda 10 yıllık insanları bir saniye bile düşünmeden silebiliyorum çünkü inanılmaz bir soğuma var hani bir kızı çok seversiniz senelerce beraber olup size yapılmaması gereken bir yanlışı yaptığında yüzüne bakamazsınız ya, bu bende herkes ile oluyor buna öz abim de dahil kendisiyle barışmayacak şekilde aram açıldı, ayrıca birisinden soğuduğum zaman imkanı yok o insanla bir daha 2 kelam edeyim ve bu bende çok kolay oluyor düzeltmeyi denedim ama yapamıyorum niye bilmiyorum ama o insanın canı yansın istiyorum fiziksel ya da psikolojik baskılara maruz bırakıyorum işin sıkıntı yanı bunu çok iyi yapıyorum yani saniyesinde yerin dibine sokarım bu seferde karşılıklı nefret başlıyor ve düşman kazanıyorum .

Sevgili konusuna hiç girmiyorum bile senelerdir sevgilim yok çünkü sevgili yapma olayı bile yalan dolan ve çıkar üzerine. Benim bir kadından çıkarım ne olabilir tabi ki seks iyi de onu dışarıda parayla hem daha ucuza hem daha kaliteli yapabiliyorum ne yapmacık trip ne yalandan sevgi gösterisiyle uğraşırım
    bu işte kimse dürüst değil olmayınca da samimiyetini yitiriyor ve benim için hayat kadınından bir farkı kalmıyor. Ayrıca kadınlarında o yapmacık hareketlerine inanılmaz ayar oluyorum.

Ama artık bu iş cidden canımı çok sıkmaya başladı gerçekten çok yalnız kaldım yani kimseyle karşılıklı ilişkimi devam ettiremiyorum okul dönemlerinde bile sadece okul saatleri içinde insanlarla muhatap oldum sonrasında kim öle kim kala şimdi mezun oldum biriyle bile görüşmüyorum. forumu da Güzin abla gibi kullandım ama yazmamdaki amacım bunları benden başka yaşayan var mı ya da yol gösterebilecek biri...

• Insan hakikaten yasamasi gereken seyleri yasiyamadigi zaman cok pis koyuyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aga bunları alayı yaşıyor. menfaat dünyasında insanların çıkarları için gözünü kararttığı bu düzende düzenli yedirmezsen yalnızlaşırsın. makul düzeyde yedirmen gerekiyor. şöyle düşün bir otobüse biniyorsun senden yol ücreti istiyorlar dimi. uuuuu hayır bunlar menfaatçi para vermesem götürmeyecekler bunlar beni sömürüyor.. gibi laflar ediyor musun? hayır bedeli neyse verip otobüse biniyorsun.çünkü bedel vermeden otobüse binmiş olsan sen onları kullanmış olursun. kişisel ilişkilerde de durum böyle vermelisin ve almalısın.dengeyi iyi tutturmalısın. ne sen karşı tarafı sömür ne de karşı tarafın seni sömürmesine izin ver.makul boyutta tutarsan ilişkilerin daha iyi olur.yeri geldiğinde kendini kısıtlı olarak kullandır.çok ince hesaba girme. ince hesaba girersen işin içinden çıkamazsın. atıyorum cumartesi pazar boş biri taşınıyor senden yardım istedi. beni sömürüyorlar diye düşünme yardımda bulun yeri geldiğinde karşılıksız iyilikler yap.biliyorum karşıda gözü dönmüş kafayı kırmış menfaatçiler var ve bunlar sınırları zorlamaya bayılıyorlar. kolunu versen bacağını zor kurtaracak durumdasın biliyorum ama bazı kişilere ufak ufak şans vermen gerek. sonuçta karşıdaki de senin gibi. o da kendini kullandırmak istemiyor. yeri gelir birine zaman ayırmak bile kullanılmak olarak algılanabilir.

• kız olayını da sadece seks olarak düşünme ve evlilik olaylarını düşün. git gide yalnızlaşır ve kafayı kırarsın yoksa.sende kafayı kırma potansiyeli görüyorum. senin daha düzenli bir hayat için evlenmeye ihtiyacın var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.