Şimdi Ara

İnsanların statüye ve güce tapması hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir insanın toplumda saygı görmesi için gerekli olan tek şey paradır.iyi insan olmanız yada dürüst olmanız hiç bir işe yaramaz.

bu konuda ne düşünüyorsunuz.

Girişenleryoutube
    İyi İnsan Olmak | Ali Koç #alikoç #iyilik #eğitim #motivasyon
    https://www.youtube.com/shorts/Vf5EAB8zB80?si=wC0KgO9yRzPXdWQa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ali koça bak kendinizi geliştirin diyor
    Kendisi koç ailesinde değilde işci,memur ailesinde doğsaydı yine aynı konuşabilecek miydi acaba

• quote:

Bir insanın toplumda saygı görmesi için gerekli olan tek şey paradır.iyi insan olmanız yada dürüst olmanız hiç bir işe yaramaz.

bu cümlenin doğruluk oranı %99.999 bile değil direk %100.0

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • enesbaba0641 E kullanıcısına yanıt
    quote:

Ali koça bak kendinizi geliştirin diyor

Ali Sabancı da aynısını yaptı. akademisyenleri oditoryum'a toplayıp onlara hitaben konuşma yaptı ve dedi ki: benim zengin ailede doğmamın hiçbir önemi yok, sizinle ben eşit şartlardayız, siz de yeterince çalışırsanız benim gibi şirket sahibi olabilirsiniz. alay ederek ego kasıyo işte.

• 01001101 kullanıcısına yanıt

Youtoubeye kendini geliştir yazın hocam ne kadar tuzu kuru zengin varsa hepsi çıkar  

çünkü sıradan memur işci vatandaş kendini geliştirecek vakit bulamaz insanların çoğu haftada 50 saat 6 gün çalışıyor eve gelip yemek yiyip çay içip uyuyor kendini nasıl geliştirsin.

• enesbaba0641 E kullanıcısına yanıt
    quote:

memur işci vatandaş kendini geliştirecek vakit bulamaz insanların çoğu haftada 50 saat 6 gün çalışıyor

kendini geliştirmeye vakit bulsan ne olacak ki.

modern hayat yaşamamızı sağlayan dünyadaki bütün bu sistemler ağır işlerde çalışan emekçiler ve kendini geliştirmiş kişilerin entelektüel çabaları ile çalışıyor. ama dünyadaki zenginliğin dağıtılması daha faydalı kişiye daha çok para verilmesi şeklinde yapılmıyor.

sen. kendini geliştirirsen zenginler için gelişmiş köle olursun.

önemli olan çevre geliştirebilen biri olmak. bireysel geleceğimiz için çalışmak gereksiz ve önemsizdir.

• Yalniz dunyanin heryerinde gecerli degil bu. Paraniz olmasi herzaman her yerde saygi gormeniz icin yeterli gelmez, bu guce tapan geri kalmis yerlerde olur.

Nisretin Sampiyonlar Kupasi Partisinden nasil kovuldugunu bir hatirlayin.

Iyi insan okul müfredatina konulunca olunan birsey degildir. Tum egitim sistemini insanin notlarina dayali degilde kisiligine gore degerlendirecek sekilde degistirmekle olur.

Parayla statu alamazsiniz, yoksa sonradan gorme deyimi olmazdi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

Hocam türkiyede geçerli bu durum zaten türkiyede bi insanın iyi marka otomobili ve kariyerli bi işi varsa kimse ondan bahsederken aa bak bu adam çok iyi kalpli dürüst demiyor genelde sonuna bey yada hanım ekleniyor ama aynı kişi fabrikada temizlikçi olsa bahsedilmiyor bile türkiyede para:saygınlık  

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.