Şimdi Ara

İnsanları yanlış tanımış olmak yaş 28 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Volcanom akşam akşam güldürdün, Allah'ta seni güldürsün    

Ha bide ben bu adamı arkadaş değil, dost sanıyordum. Fakat değilmiş işte orada yanılmışım  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyer_mig -- 19 Kasım 2020; 23:29:11 >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

Gayet de istenebilir. Yakın arkadaşlar arasında lafı olmaz. Tabi 2 taraf da yeterince olgunsa

• quote:

Orijinalden alıntı: mow_

Gayet de istenebilir. Yakın arkadaşlar arasında lafı olmaz. Tabi 2 taraf da yeterince olgunsa

Bu devirde yakın arkadaş mi kaldı

Sen adamı yakınım sanarsin adam seni normal bir tanıdık olarak görüyordur

Adamdan istersin sonra reddi yersin sen üzülürsün

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araba örneği çok yanlış bence hocam, arabam yok ama olunca da kimseye vermeyi düşünmüyorum ve başkasının arabasını da istemiyorum bir kere istedim, o zaman da arkadaşa "beraber gidelim" demiştim tek alıp gitmemiştim, bunun birkaç sebebi var:

1- kimse başkasının malını kendi malı gibi kullanmıyor, sen içinden diyorsun bu iyi bir arkadaşım ama arabayı alınca ne yapacağını kim bilir, içinden sigara içme dersin ne olacak der içer

2- Allah korusun bir kazaya karışsa, kural ihlali yapsa ihale sana kalır, ama ben bunu xx kişisine emanet etmiştim o gün arabayı o sürüyor desen seni takmazlar

Bunun gibi maddeler uzatılabilir, arkadaşın doğru olanı yapmış araba konusunda sen de öyle yap, bu işin şakası yok başı yanan arkadaşım var bu yüzden yazık günah

Alinganlık edecek bir durum yok burda yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.