Şimdi Ara

İnsanları numaralandırıp sayılarla kontrol ediyorlar sen 10 sen 20 sen 30 sen 50 sen 60 sayı değiliz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Insanlari patates tarlari gibi coglatip 30lu yasini zihinlerinde engel olusturucak sekilde programliyip o zamana kadar birsey yaptin yaptina zorluyorlar o araliga giren hayalini gerceklestiremeyen saglikli insanlarda zihin kontrolu yuzunden (seytaniler yapiyor) dagilabiliyor ..

    Beyninin on şartlanmisligina kurban gidiyor halbuki yaş yok ruhumuz sonsuz yasinda ve insan ancak 30 larida tam kendini bulabilen bir varlik bunu bildikleri icin toplumu bu yonden tv filim dizi okul iş bulma spor gibi..Alanlardan gelisim caginda bloklayip beynini yapaylastirip.

    Robotlasicak sekilde buyutup kendinden sogutuyorlar seytanin oyunu. Dikkat et cocugunada genciz gencizi degil insansin insan gucluyu insansin insan iyiyi ogret.


    Sürü psikolojisinin etkisinde kalarak büyümüş masum saf milyonlarca insanda bu durumu farketmeden sistemin oyuncagı olmaya devam edicek sekilde yasayıp gidiyor.

    İnsanları numaralandırıp sayılarla kontrol ediyorlar sen 10 sen 20 sen 30 sen 50 sen 60 sayı değiliz biz.


    Küçük olmayı dünyanın en güzel şeyiymiş gibi öğretip harikalar diyarında gibi bir 15-20 sene geçirtip ondan sonra 3-5 sene sonra aynı insana ağız burun kıvırmaya başlayan şeytana hizmet eden bir düzende yaşıyoruz 27-28lik oldun mu artık sanki işin bitmiş gibi muamele yapmaya başlıyorlar cünkü sirkilasyon aşırı derecede fazla (doğum) ve insanın değeri aşırı derecede düşük bir kaç senede gökten yerin dibine geçiriyorlar sizi sürü ve toplum psikolojisini siktir edip kendi sağlığınız ve bilinciniz mutluluğunuz odaklı yaşamaya kişisel psikolojinizi oluşturmaya çalışın..

    Sayıları unutun bedeninizi tanıyın aşırı derecede güçlü bir türüz kendinizi küçük görmeyin. https://www.reckontalk.com/best-bodybuilders-in-old-age-pics-profile/

    Unutma seni bugün o koltukta oturtabilmek için arkanda yaşamış milyarlarca canlının ruhunu ve sana hayat veren sonsuz yaşındaki evrenin enerjisini temsil ediyorsun sakın kendinizi küçük görmeyin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 15 Mart 2019; 4:25:30 >







  • Sen 210

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toplumu dinlersen ya geberirsin yada geberene dek bir hic ugruna debelenirsin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.