hayır çıplak değil kızılötesi silüet görüyorsunuz bu konu çok derinine tartışıldı öyle birşey yok....
+100
saçma hayatta böle bişe olmaz ...görünen iğrenç bir görüntüdür ısı destekli kamera ne yapabilirki....GEREKSİZ
(NO COKE)
evet arkadaşlar bu topic çıplak resim TUTKUNLUĞU topicimi samsung 7mg topicimi ??? bu konunnun tartışası baya önceden yapılmıştı ve böle bir cihazın tüm vucüd hatlarını gösteremediği ve röntgen gibi siyah beyaz gösterdiği belirtilmişti ben onların yalancısıyım
quote:
Orjinalden alıntı: RisinGson
quote:
Orjinalden alıntı: dev!L
quote:
Orjinalden alıntı: RisinGson
quote:
Orjinalden alıntı: dev!L
beyler iyide ben sizin ananıza bacınaza baksam aynı şekilde zevk alır mıydınız
Kardeş sana hak veriom dünyanın çivisi çıktı kanım dondu senin msjı okuyunca msjı tpki gösteren bu kadar az kişi olması ne kadar üzücü aslında ... kimsenin kardeşi akrabası anası yok mu yaw
millet çok meraklı walla töbeee töbeee AB memleketi sömürsün siz hala garı gız düşünün
Haklısın gardaşım bizim gibi düşünenler kalmadı artık en basit örnek bence bu konuyla lakası var mersin gibi bir yerde bayrak yerlere atılıyor yakılıyor bir polis memuru dışında kimse müdahale etmiyor ama ortalık sütlimanken kimse mangalda kül bırakmıyor heryere bayraklar asılıyorafedersiniz çok doluyum da bu konuda
baktığınız insanları sadece et olarak görmeyin aklınızı bacaklarınızın arasında değil kafanıozda taşıyın size katılıyorum arkadaşlar bu telefon hakkında şöyle bakarım böyle yaparım diyenler annenizin, eşinizin ya da kızkardeşinizin röntgenlenmesi hoşunuzamı gidecek.....
beyler 3 ay önce ilk üye olduğumda foruma bu haberi ben vermiştim ilk, ama arkadaşlar işi ana bacı muhabbetine sardırmıştı, sonra "moved" olmuştu konu, lütfen yine konunun .okunu çıkarmayalım
adiform@ a katılıyorum o zamanda bi makara yapalım dedik işi .om .ok etmişlerdi
quote:
Orjinalden alıntı: speedboy555
quote:
Orjinalden alıntı: W_O_R_S_T
quote:
Orjinalden alıntı: Seyyahım
Sokakta bile dolaşamıyacağız artık.
Merak etme onada bişey bulurlar kesin......
ÇELİK DON GİYERİZ BİZDE
+1
ARKADAŞLAR ÖYLE Bİ TEL ÇKSA DAHİ PİYASAYA SÜRECEKLERİNİ SANMIYORUM DÜŞÜNSENİZE HERKESİN ELİNDE BU ALET BİRBİRİNİ RONTLÜYO OLCAK İŞMİ. OLSA OLSA GÜVENLİK AMAÇLI OLABİLİR Kİ BU İŞİ YAPAN BİR SÜRÜ ALET VARKEN BÖYLE BİR ALETİN ÇIKMASI NE KADAR SAÇMA OLUR SİZ DÜŞÜNÜN ARTIK. BENCE KONSEPTİN BİR MODELİN ÖTESİNE GEÇMEMESİ GEREKİR. ÇIKARSA NE OLUR HERKES BU TELİ ALIR, FİRMA ZENGİN OLUR, BİZDE KATİL
quote:
Orjinalden alıntı: adilfrom
beyler 3 ay önce ilk üye olduğumda foruma bu haberi ben vermiştim ilk, ama arkadaşlar işi ana bacı muhabbetine sardırmıştı, sonra "moved" olmuştu konu, lütfen yine konunun .okunu çıkarmayalım
konununu .oku çıkmış zaten konunun kendisi .ok yane açılması hata bööle bi tel yapacak olan varsa ........ 7 mp olayına eğilelim bence
görüntüler yılan bakışıyla aynı oluyor yani renk dalgalarına göre...Ayrıca bence çok yersiz ve sivil hayatta uygulamayı düşünmek çok saçma..ancak askeriyenin işine yarayabilir o da tabiiki zaten var...(yahu bu olay nasıl iyi niyetli üretilebilir ki??? :) )
tamamen bilinen bilimsel gerçeklere aykırı o nedenle olamaz... Ancak görülenler sadece silüet....
quote:
Orjinalden alıntı: speedboy555
ARKADAŞLAR ÖYLE Bİ TEL ÇKSA DAHİ PİYASAYA SÜRECEKLERİNİ SANMIYORUM DÜŞÜNSENİZE HERKESİN ELİNDE BU ALET BİRBİRİNİ RONTLÜYO OLCAK İŞMİ. OLSA OLSA GÜVENLİK AMAÇLI OLABİLİR Kİ BU İŞİ YAPAN BİR SÜRÜ ALET VARKEN BÖYLE BİR ALETİN ÇIKMASI NE KADAR SAÇMA OLUR SİZ DÜŞÜNÜN ARTIK. BENCE KONSEPTİN BİR MODELİN ÖTESİNE GEÇMEMESİ GEREKİR. ÇIKARSA NE OLUR HERKES BU TELİ ALIR, FİRMA ZENGİN OLUR, BİZDE KATİL
Yaw zaten iskeletini mi ne gösteriyomuş bi yerde daha okudumuştum...
Yaa Sakin Olun AsmayaLim Lutfen BoyLE Iyiyiz
Tövbe Naylon
bu gecen seneki haber hatta size bi kiyak geceyim haberle ilgili fotografi koyayim ama biraz sansurledim
Meco abovvv bu nebicim tel lowww... Konu zaten uçmuş erkeğin malı meydandadır arkadaşlar genellikle kadınlar alır bunu olaya şaka mayetinde yaklaşırsak eğer böyle. Ama işin gerçeği sakat bişey ortalıkta herkesin elinde sopa ile dolaşanları görürsünüz ozaman anlayınk i aha bu ceptel çıktı piyasaya.
quote:
Orjinalden alıntı: meco
bu gecen seneki haber hatta size bi kiyak geceyim haberle ilgili fotografi koyayim ama biraz sansurledim
PEK GERÇEK GİBİ DURMUYOR
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme