beyler iyide ben sizin ananıza bacınaza baksam aynı şekilde zevk alır mıydınız
Kardeş sana hak veriom dünyanın çivisi çıktı kanım dondu senin msjı okuyunca msjı tpki gösteren bu kadar az kişi olması ne kadar üzücü aslında ... kimsenin kardeşi akrabası anası yok mu yaw
millet çok meraklı walla töbeee töbeee AB memleketi sömürsün siz hala garı gız düşünün
Haklısın gardaşım bizim gibi düşünenler kalmadı artık en basit örnek bence bu konuyla lakası var mersin gibi bir yerde bayrak yerlere atılıyor yakılıyor bir polis memuru dışında kimse müdahale etmiyor ama ortalık sütlimanken kimse mangalda kül bırakmıyor heryere bayraklar asılıyorafedersiniz çok doluyum da bu konuda
+1,000,000
teşekkürler spedyy beni anlayan birini görmek hoş oldu yani
şimdi öle bişe yok dimi olamaz yani biri alır bu cihazı felan sermayeyi ortaya sermeyelimde sonra
quote:
Orjinalden alıntı: Seyyahım
Sokakta bile dolaşamıyacağız artık.
Merak etme onada bişey bulurlar kesin......
quote:
Orjinalden alıntı: tembel er
şimdi öle bişe yok dimi olamaz yani biri alır bu cihazı felan sermayeyi ortaya sermeyelimde sonra
muhahaha Trabzonli işte gardaşım benim
Yahu sazan gibi atlamayın.Merak etmeyin çıplak felan göstermiyor. Bir ark.kızılötesi silüet gibi gösteriyor dedi,aynen öyle birşey.Tüm bedenin röntgen filmini düşünün ,öyle birşey gözüküyor. Zaten çıplak gösterse ,o firma batar zira insan hakları örgütleri ayaklanır,hükümetler olaya el koyarlardı.
7 MGP telefon olurmu diye soru soranlar cavabını burda arasın... Cep telefonunda 7 megapiksel devri
Samsung 5 megapiksel kameralı cep telefonunun ardından CeBIT’te tanıttığı dünyanın ilk 7 megapiksel kameralı cep telefonunu piyasaya sürdü. SCH-V770 model cep telefonu, bugüne kadar geliştirilen en yüksek çözünürlüğe sahip kameralı cep telefonu olma özelliğini taşıyor.
Kameralı cep telefonları piyasası özellikle 2004’de dünya çapında yaşanan patlamayla oldukça kızışan bir sektör haline geldi. Samsung şüphesiz bu sektörde özellikle yenilik konusunda sahip olduğu liderlik koltuğunu kolay kolay bırakacağa benzemiyor. 7 megapiksel çözünürlüğe sahip dijital kameralarla aynı kalitede çekim yapabilen V770, 3x optik ve 5x dijital yakınlaştırmaya sahip. Samsung V770 kullanıcılarına otomatik odaklama ve flaşlı çekim imkanı da tanıyor.
QVGA çözünürlüğündeki LCD ekranıyla V770’nin dahili hafızasına ek olarak 32 MB’lık MMCmicro flaş kartla beraber geliyor. Bir yüzü cep telefonu bir yüzü dijital kamera görünümüyle sıra dışı bir tasarıma sahip olan V770 MP3 player, kartvizit okuyucu ve 64 polifonik ses özellikleri de sunuyor. Ayrıca dikkat çeken bir diğer özellik olarak telefonun televizyona bağlanmasını sağlayan TV-Out dikkat çekiyor. V770’in ağırlığı 180 gram ve çok estetik...
dehşet güzel bişi.... capcanlı çıkar şimdi bunlarda resimler.....
gereksız bısey
quote:
Orjinalden alıntı: realgs
Yahu sazan gibi atlamayın.Merak etmeyin çıplak felan göstermiyor. Bir ark.kızılötesi silüet gibi gösteriyor dedi,aynen öyle birşey.Tüm bedenin röntgen filmini düşünün ,öyle birşey gözüküyor. Zaten çıplak gösterse ,o firma batar zira insan hakları örgütleri ayaklanır,hükümetler olaya el koyarlardı.
Ama haberde çıplak gösteriyor diyor onlar sallamış mı oluyor o zaman????
aynen ole oluyo kardeş
Evet sallıyorlar.Hem basını bilmezmisiniz.Sansasyonel başlık atmak için can atarlar. Zaten mantık olarak imkansız birşey.Buna inannlar fazlaca erotik film seyretmişler galiba.bir filimde rastlamıştım böylr birşeye.adam özel bir gözlüğü takıyor ve kadını çıplak görüyor.Mümkün olsa zaten bugüne kadar yaparlardı da el altından piyasaya sürmek zorunda kalırlardı.
Bu model türkiye'ye gelirmi acaba gelse bile 1500 YTL.den az olmaz herhalde dimi manyal bişey benim merak ettiğim acaba 3 GB. 4 GB. 5 GB. MMC ler ne zaman çıkacak bide bu telefon kaça kadar destekliyo acaba MMC???
ya ben mesajı görünce şöle düşündüm direk o ışınlar neyse işte onları bi program sayesinde telefon yorumlayıp sanal bir vücut oluşturabilir diye yani bu şekilde olursa mümkün nede olsa yazılım işi
tek bildiğim bir şey var kımın elınde o telı görürsem iyi bir dayak yer (bu olay sadece benım ıçın geçerlı değil sanırım çoğu kışı aynı şeyı yapar ) bence sizlerde almayın kazara hastahanelık olabılırsınız
super be
quote:
Orjinalden alıntı: W_O_R_S_T
quote:
Orjinalden alıntı: Seyyahım
Sokakta bile dolaşamıyacağız artık.
Merak etme onada bişey bulurlar kesin......
ÇELİK DON GİYERİZ BİZDE
Niye be Speedyboy.Bırakta kızlar bayramm etsin biraz Şaka bir yana topik karıştı ,bir yanda çıplak gösterme olayı ,diğer yanda samsung 7 MP tel. Hem yazılımla olcak şey değil çıplak gösterme olayı
Abazalık hatsaffada
abi valla çok doluymuşsunuz haaaa bi latife yapalım dedik adamlar olayı abazalığa getirdi heralde bu çok yanlış bişi ahlaki değer olarak