Şimdi Ara

İnsanlardan nefret etmeye başladım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok sevdiğim akrabalarımdan bile nefret etmeye başladım. Bana kötü bir şey yaptıklarından değil , içimden bir ses beni yalmız olacaksın , kimseyi adam yerine koymayacaksın , tek olacaksın demeye zorluyor ve oluyorumda. özellikle yaşıtım kızlardan öyle nefret ediyorumki anlatamam. zaten bunun sebebi onlar yüzünden başladı. insan yerine koymayınca , bende karar verdimki beni insan yerine koyanları ben insan yerine koymıyacam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dh de takıldığın için olabilir. Burada ki yıkıklar da kız yok para yok arkadaş yok ühü diyenler

• cinlenmişsin 3rd eye problemleri vs. geçmiş olsun. çakralara format attır haramlardan uzak dur aklı başında bir hocaya git sonra da psikoloğa git karakter yapısı ve diğer etkenlere göre de değişen bir durum zamanla geçer

• Burası konu dışı, burası hayatın en dip yeri. buradan aşağısı yok

• Yıllar önce verdiğim kararın aynısını gördüm.

Bir şey olmuyor dostum kafan daha rahat olur, kimse hayatına girmek zorunda değil sende onları almak zorunda değilsin hayatına.

İnsanlara güven olmaz.

• Bu yazdığın yazıdan anlaşılıyor ki, Hayatında, "Yalnızlık" kelimesinin Y'sini çekmemişsin. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 11 Eylül 2021; 10:45:41 >
  • Mesafe kardeşim en iyi şey insanlara iyilik yaptıkça onlar kendini bir şey sanıyor, vakit ayırdıkça , önemsedikçe sen yanlarında daha az önemseniyorsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ülkeden nefret ediyorum
    2 hafta önce açıldı
    yaşamaktan nefret ediyorum
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benden etme

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.