beyler 33 yıldır evden dışarı adımımı atmadım karanlık odamda tek başıma yaşıyorum ve şimdi malum yasaklar geldi herkes evinde olacak vs ve internette hep aynı yorumları görüyoruz beyler adamlar diyoki "ulan evde 1 gün duramam kafayı yerim psikolojim bozulur" "evde bu kadar süre durmak sağlıklı değil , gerekirse ölürüm yine dışarı çıkarım" "off evde kafayı yiycem kafa kalmıycak yine napcaz ya offffffffff" tarzı yorumlar görüyoz beyler yani adamlar evde kalamıyor çıldırıyor, ve bunu küçük düşürücü bir şekilde ifade ediyolar beyler fakat benim hayatım hep buydu zaten. dolayısıyla bu tarz mesajlar kendime acımama sebep oluyor ,yaşadığım hayatı daha küçük görmeme kendi adıma üzülmem gerektiğine yoruyor kafamı beyler fakat artık böyle olmasını istemiyorum. ben de insnalardan bi şekilde intikam almak istiyorum böyle sözlü şekilde sizce napmalıyım? yani öyle bi şey söylemeliyimki orda burda, adamların her gün yaptıgı ve onlara çok normal gelen bişeyi ben acayip rahatsız edici, ezikçe ahahahahha diyerek buldugum bi olay olsun, sonra onlar kendi hayatını sorgulasın istiyorum beyler umarım mecalim anlaşılmıştır saygılar |
Bildirim