Şimdi Ara

İNSANLARDAKİ AİLE DÜŞMANLIĞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardesim de dahil cevremde herkeste görüyorum bunu hele forumda zaten kafayi yemis herkes

Ailesiyle yasamak yerine daha lise cagindaki cocuklar ayri eve cikmak yada yurda gitmek istiyor

Abi yurt nedir ya yurt nedir ulan 1000 kisiyle ayni wc banyo yemekhane yastik yorgani kullanmak ailemden iyidir diyorlar

Hakikaten nankörlük diz boyu ne yapti bu aileniz size disarda basiniza is gelmesin diye eve erken gel dediler diye mi bu kadar dert ediyorsunuz anlamiyorum ki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ben öğrencilikte hep özel yurtta kalmış olmama rağmen yurtlardan nefret ettim. ailenin yanı 1000 kat güzeldir yurda nazaran

• Aileye düşman olmak değilde bir yaştan sonra aile ile olmuyor. Bunu sizde anlarsınız zamanla.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ulan suç hep cocuklarda aranıyor en büyük suç ailenindir
    Gecen lgs sinavinda da ortaya çıktı ilkokul mezunu aile ile uni mezunu ailesi olan arasinda ortalama 107 puan fark var. Her şey ailede başlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whippoorwill

Aileye düşman olmak değilde bir yaştan sonra aile ile olmuyor. Bunu sizde anlarsınız zamanla.
    Neden olmuyor

Elin şırfıntısını haftada bir eve getirmek için mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F8B3665B5

Ulan suç hep cocuklarda aranıyor en büyük suç ailenindir
    Gecen lgs sinavinda da ortaya çıktı ilkokul mezunu aile ile uni mezunu ailesi olan arasinda ortalama 107 puan fark var. Her şey ailede başlar
    Neden ne yapıyor aileler

Cocugunun kötülüğünü isteyen aile mi var

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Bu kadar sığ olmasanız daha iyi olacak. Her şeyi neden finalde bu tarz durumlara bağlıyorsunuz ki?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bizim Toplumu Anlamıyorum
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whippoorwill

Bu kadar sığ olmasanız daha iyi olacak. Her şeyi neden finalde bu tarz durumlara bağlıyorsunuz ki?
    Ben bundan başka ciddi (!) sebebi olan gormedim

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    O tip insanlarla zaten muhatap dahi olmamak gerekir fikrimce.

• Herkesin ailesi bir olmuyorki baskıcı bir aileyle yaşamayı tercih eder misin onlarla tüm gün küçücük bir evde yaşamak pskolojik olarak çok yoruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sangoro

Herkesin ailesi bir olmuyorki baskıcı bir aileyle yaşamayı tercih eder misin onlarla tüm gün küçücük bir evde yaşamak pskolojik olarak çok yoruyor.
    Ne yapiyorlar ki baski olarak?

• Ben böyle ailemin ta ...Gaming PC ve grafik tablet istiyorum almıyorlar.

• Aile boş iş

• Aile çoçuğu dünyaya getirerek birinci hatayı yapıyor.Fazlasını aramaİNSANLARDAKİ AİLE DÜŞMANLIĞI 

• Herkesin ailesi aynı değil. Ben 15 yaşından beri kurtulmak istiyorum, hala başaramadım.

• Ailesi kötü olanlar böyle düşünüyor sadece kendin adına düşünme.Benim ailem iyi sonsuza kadar onlarla yaşarım ama herkesin ailesi iyi olmuyor.Neler neler oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Neden olmuyor

Elin şırfıntısını haftada bir eve getirmek için mi

Alıntıları Göster

olm çok... sığsın bu ne ya.İkidir açtığın konulara denk geliyorum.Saçma sapan argümanlar söylüyorsun.Hep milleti suçluyorsun forumdakileri aşağılıyorsun falan.Şimdi de bu konun

• quote:

Orijinalden alıntı: Anormal zirve

olm çok... sığsın bu ne ya.İkidir açtığın konulara denk geliyorum.Saçma sapan argümanlar söylüyorsun.Hep milleti suçluyorsun forumdakileri aşağılıyorsun falan.Şimdi de bu konun

Alıntıları Göster
    Pardon

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.