< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
İNSANLARDAKİ AİLE DÜŞMANLIĞI

-
-
ben öğrencilikte hep özel yurtta kalmış olmama rağmen yurtlardan nefret ettim. ailenin yanı 1000 kat güzeldir yurda nazaran
-
Aileye düşman olmak değilde bir yaştan sonra aile ile olmuyor. Bunu sizde anlarsınız zamanla.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ulan suç hep cocuklarda aranıyor en büyük suç ailenindir
Gecen lgs sinavinda da ortaya çıktı ilkokul mezunu aile ile uni mezunu ailesi olan arasinda ortalama 107 puan fark var. Her şey ailede başlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Neden olmuyorquote:
Orijinalden alıntı: Whippoorwill
Aileye düşman olmak değilde bir yaştan sonra aile ile olmuyor. Bunu sizde anlarsınız zamanla.
Elin şırfıntısını haftada bir eve getirmek için mi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Neden ne yapıyor ailelerquote:
Orijinalden alıntı: Guest-F8B3665B5
Gecen lgs sinavinda da ortaya çıktı ilkokul mezunu aile ile uni mezunu ailesi olan arasinda ortalama 107 puan fark var. Her şey ailede başlar
Cocugunun kötülüğünü isteyen aile mi var
Bu kadar sığ olmasanız daha iyi olacak. Her şeyi neden finalde bu tarz durumlara bağlıyorsunuz ki?
Ben bundan başka ciddi (!) sebebi olan gormedimquote:
Orijinalden alıntı: Whippoorwill
Bu kadar sığ olmasanız daha iyi olacak. Her şeyi neden finalde bu tarz durumlara bağlıyorsunuz ki?
O tip insanlarla zaten muhatap dahi olmamak gerekir fikrimce.
Herkesin ailesi bir olmuyorki baskıcı bir aileyle yaşamayı tercih eder misin onlarla tüm gün küçücük bir evde yaşamak pskolojik olarak çok yoruyor.
Ne yapiyorlar ki baski olarak?quote:
Orijinalden alıntı: sangoro
Herkesin ailesi bir olmuyorki baskıcı bir aileyle yaşamayı tercih eder misin onlarla tüm gün küçücük bir evde yaşamak pskolojik olarak çok yoruyor.
Ben böyle ailemin ta ...Gaming PC ve grafik tablet istiyorum almıyorlar.
-
Aile boş iş
Aile çoçuğu dünyaya getirerek birinci hatayı yapıyor.Fazlasını arama
-
Herkesin ailesi aynı değil. Ben 15 yaşından beri kurtulmak istiyorum, hala başaramadım.
Ailesi kötü olanlar böyle düşünüyor sadece kendin adına düşünme.Benim ailem iyi sonsuza kadar onlarla yaşarım ama herkesin ailesi iyi olmuyor.Neler neler oluyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806
Neden olmuyor
Elin şırfıntısını haftada bir eve getirmek için mi
Alıntıları Gösterolm çok... sığsın bu ne ya.İkidir açtığın konulara denk geliyorum.Saçma sapan argümanlar söylüyorsun.Hep milleti suçluyorsun forumdakileri aşağılıyorsun falan.Şimdi de bu konun
Pardonquote:
Orijinalden alıntı: Anormal zirveolm çok... sığsın bu ne ya.İkidir açtığın konulara denk geliyorum.Saçma sapan argümanlar söylüyorsun.Hep milleti suçluyorsun forumdakileri aşağılıyorsun falan.Şimdi de bu konun
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
|
ben öğrencilikte hep özel yurtta kalmış olmama rağmen yurtlardan nefret ettim. ailenin yanı 1000 kat güzeldir yurda nazaran |
Gecen lgs sinavinda da ortaya çıktı ilkokul mezunu aile ile uni mezunu ailesi olan arasinda ortalama 107 puan fark var. Her şey ailede başlar |
|
|
olm çok... sığsın bu ne ya.İkidir açtığın konulara denk geliyorum.Saçma sapan argümanlar söylüyorsun.Hep milleti suçluyorsun forumdakileri aşağılıyorsun falan.Şimdi de bu konun |
Benzer içerikler
- ptt yırtık para değiştirme
- sevgili olmadığı halde kıskanan erkek
- pencereye kumru konması ne anlama gelir
- böğrüm ağrıyor şarkısının orjinali
- sürekli iç sesimle konuşuyorum
- ets2 türkiye haritası
- en ilginç rekorlar
- prompt mühendisliği
- dc açıldı mı
- dünyanın en büyük vinci
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X