Şimdi Ara

İnsanlarda saygı, namus, aile kavramı bi cacık kalmamış...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
0
Favori
5.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bune arkadaşlar. Şöyle çevreme bakıyorumda her gün lanet ediyorum!..
    Saygı derseniz, insanlar o kadar saygısızlaşmış, kişiliklerini kaybetmişki... Acıyorum bu millete artık!..
    Adam kendinden 60 yaş büyük birisine babalık lan vs tarzında konuşabiliyor ve işin ilginç yanı bunu normal bir şeymiş gibi sürdürebiliyor.

Namus derseniz kimin eli kimin cebinde belli değil. Az önce kadının teki ekledi facebook denilen lanet siteden. Evliymiş, kapalıymış, eşini sevmiyormuş, arkadaş arıyormuş... Ulan evlisin kocan var üstüne üstelik kapalısın!.. Millete kamera açar, aşk konularına girer... hakareti yiyincede senin kocan yokmu diye kendini yüceltir bizide itin g... sokar!..
    Yok arkadaş millet sapıtmış bu devirde
    Adam milletin anasına bacısına söver. Kendi ailesine, onu doğuran kadına küfür edilmesine gülerek tepki gösterir... Sorarım size bu nedir beyler?

Sıcağı sıcağına örnek veriyim bir tane daha. Kız arkadaşımı bir şahıs eklemiş ve duvarına saçma sapan şeyler yazıyor gs yenilicek fb yenicek şu olucak zart zurt. Adama sorarsın kimsin kardeş diye adam küfürler tehditler savurmaya başlar. Şimdi o adama ne müstahaktır? Bu olayı kız arkadaşı olan iyi anlar...
    Yapılması gereken şey bellidir aslında. Yaptığında amacına ulaşmış olur karşıdaki kişi. Çünkü onun seviyesine düşmüş olursun...
    Neyse laf salatalığı yapıp uzatmaya gerek yok. Sizler ne diyorsunuz bu duruma?

• Kardeşim durum aynen söylediğin gibi pek birşey demek istemiyorum ama sadece bir tavsiye ben facebook kullnamıyorum ve kullandırtmıyorum. Kafamın rahat olması önemli benim için yoksa bu durumlarda sakin kalamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insideman -- 22 Mart 2010; 23:58:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: insideman

Kardeşim durum aynen söylediğin gibi pek birşey demek istemiyorum ama sadece bir tavsiye ben facebook kullnamıyorum ve kullandırtmıyorum. Kafamın rahat olması önemli benim için yoksa bu durumlarda sakin kalamam.

Sorma kardeş. Bu facebook denilen site çok illet bir şey. Verdim telefon numaramı adresimi belam olucakmış bakalım o yürek varmı
    Aslında bu şahısa cevap vermek bile saçma. Sadece laf o.... yapıyorlar. yapıcağını yapıcak insan havlamaz direk ısırır. Biz en azından öyle gördük, öyle bildik büyüklerimizden....
    Artık milleti tehdit etmekde kolay bir şey olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baba Naber -- 23 Mart 2010; 0:02:10 >

• türk milleti çok yozlaştı.asimile oldu resmen.
    ama nasıl olmasın ki.tv'ler de aliyeler,500 bin liralık ilişkiler,akraba sevişmeleri gibi dizileri göstere göstere afedersiniz o...... meşrulaştırıldı ve bunu izleyen saf kızlarımız ve kadınlarımız bu agın içine düştü.

küfür olayı göreceli kavramdır zaten.yaş ilerledikçe bazı şeyleri içine atmak gerekiyo.
  • Aynen ar namus kalmamıs bunlar dışında lise son sınıf öğrencisiyim temiz kalmaya çalışıyorum milletin agzında sinemaya gittim kızla şunu yaptım şunu söyle becerdim böyle milli oldum vs cümleler bunlarla övünmeler herkese anlatmalar sinemaya kız arkadasınla gidersin ne yaptın anlat tarzı şeyler erkekligi kızla birlikde olmak gibi görenler nereye gidiyoruz bilmiyorum saygı desen zaten yok ne bileyim elimden geldigince cinselligi evlenecegim kişi ile yaşamak istiyorum bu cahillik değil bence ben bekliyorsam karşı taraftan bende temiz kalabilmeliyim diye düşünüyorum
  • Bizim burada yaşlı birine moruk desen seni yol ortasında döverler küfüre gelince herkes kullanıyor yapacak birşey yok
  • @baba naber
    Gecen bir mesajında "ben kuku görmekten bıktım " diyordun. Milleti elestirecegini kendine bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meaning Of Life -- 23 Mart 2010; 0:09:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Daha bunlar neki neler goreceksin.

Ee batılılaşıyoruz, mordernleşiyoruz. İnsanlara ahlaki değer ve inanç aşılamıyoruz sonumuz ne olacak sen tahmin et.

Eskiden bir kızla bir erkek el ele bile tutuşamazdı, şimdi cok rahatlar sırada avrupa misali dışarda öpüşme olayı var oda yakında olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4n1L

Aynen ar namus kalmamıs bunlar dışında lise son sınıf öğrencisiyim temiz kalmaya çalışıyorum milletin agzında sinemaya gittim kızla şunu yaptım şunu söyle becerdim böyle milli oldum vs cümleler bunlarla övünmeler herkese anlatmalar sinemaya kız arkadasınla gidersin ne yaptın anlat tarzı şeyler erkekligi kızla birlikde olmak gibi görenler nereye gidiyoruz bilmiyorum saygı desen zaten yok ne bileyim elimden geldigince cinselligi evlenecegim kişi ile yaşamak istiyorum bu cahillik değil bence ben bekliyorsam karşı taraftan bende temiz kalabilmeliyim diye düşünüyorum

Bu söylediğinizi ben dahil bir çok insan başaramıyor ne yazıkki. Her şey zamanında güzeldir derler o hesap...
    Çevrende olmasını istediğin insanlar senin kim olduğunu gösterir. Bu lafı çok severim sizlerinde sevip benimsemenizi isterim.

Yalan ve ahmaklığın bataklığından geçtim, çok şey yaşadım, bir çok şeye şahit oldum... Bu onca yaşanan, görünen şeylerden sonra milletin yaptıklarımı gerçekten ilgincime gidiyor. Ne diyim yazık...

quote:

Orijinalden alıntı: Meaning Of Life

@baba naber
    Gecen bir mesajında "ben kuku görmekten bıktım " diyordun. Milleti elestirecegini kendine bak

Aynen kardeş, doğrudur demişimdir... Benim anlatmak istediklerimle senin anladıkların pek örtüşmüyor sanırım.
    İşim gereği gördüm, görüyorum bu doğrudur... Hemde her gün onlarca kızın nasıl kendini sattığına, kullandırttığına şahit oluyorum.
    Ben beraber olmak isteyen bir kıza s... çekebiliyorum ya sen?
    Çünkü biliyorum eğer o haltı yersem benimde diğerlerinden bir farkımın olmayacağını...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baba Naber -- 23 Mart 2010; 0:19:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: oktayd

türk milleti çok yozlaştı.asimile oldu resmen.
    ama nasıl olmasın ki.tv'ler de aliyeler,500 bin liralık ilişkiler,akraba sevişmeleri gibi dizileri göstere göstere afedersiniz o...... meşrulaştırıldı ve bunu izleyen saf kızlarımız ve kadınlarımız bu agın içine düştü.

küfür olayı göreceli kavramdır zaten.yaş ilerledikçe bazı şeyleri içine atmak gerekiyo.

Çok doğru söylemişsin. Tv Türk milletinin benliğini bozdu. Milletimizin büyük çoğunluğu cahil olduğundan çok çabuk beyinleri yıkanabiliyor. Küfür zaten artık sıradan bir kelime gibi her cümlenin sonunda kullanılıyor( büyük çoğunluk tarafından ) . Böyle giderse 3-5 sene sonra bu rezilliklerin önüne geçemeyeceğiz

• quote:

Orijinalden alıntı: 4n1L

Aynen ar namus kalmamıs bunlar dışında lise son sınıf öğrencisiyim temiz kalmaya çalışıyorum milletin agzında sinemaya gittim kızla şunu yaptım şunu söyle becerdim böyle milli oldum vs cümleler bunlarla övünmeler herkese anlatmalar sinemaya kız arkadasınla gidersin ne yaptın anlat tarzı şeyler erkekligi kızla birlikde olmak gibi görenler nereye gidiyoruz bilmiyorum saygı desen zaten yok ne bileyim elimden geldigince cinselligi evlenecegim kişi ile yaşamak istiyorum bu cahillik değil bence ben bekliyorsam karşı taraftan bende temiz kalabilmeliyim diye düşünüyorum

Nokta, virgül filan.. Tanıştırmadılar mı sizi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: neccko

Daha bunlar neki neler goreceksin.

Ee batılılaşıyoruz, mordernleşiyoruz. İnsanlara ahlaki değer ve inanç aşılamıyoruz sonumuz ne olacak sen tahmin et.

Eskiden bir kızla bir erkek el ele bile tutuşamazdı, şimdi cok rahatlar sırada avrupa misali dışarda öpüşme olayı var oda yakında olur.

Ahlak ve inancın o kadar önemli olmadığı Avrupa sanki Orta Doğu ülkesiymiş gibi konuştunuz. Ahlak kişiye göre değişir ve kimsenin ahlakı sizi ilgilendirmez. Neden herkes başkasına karışmakta ısrarcı? Bırakın millet ne isterse yapsın, biri gelse ve hiç alışmadığınız birtakım ahlak kurallarını size empoze etmeye çalışsa beğenecekmişçesine bu gibi davranışların öğütünde bulunmayın. Vicdani özgürlüklerin temeli ne zamandan beri başkalarının elinde?

Ayrıca Baba Naber,

quote:

Kendi ailesine, onu doğuran kadına küfür edilmesine gülerek tepki gösterir...

Bu davranışı ben de yapıyorum, aileme küfredeni bıçaklamam mı gerekiyor? Buna olan eleştiriniz neye dayanıyor ve bunu niye genele yayma peşine düşüyorsunuz, öğrenebilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Historia Calamitatum

Ayrıca Baba Naber,

quote:

Bu davranışı ben de yapıyorum, aileme küfredeni bıçaklamam mı gerekiyor? Buna olan eleştiriniz neye dayanıyor ve bunu niye genele yayma peşine düşüyorsunuz, öğrenebilir miyim?

Seni bilmem kardeş. Biz böyle görmedik büyüklerimizden. Sen anana, bacına sövülmesini hoşgörü ile karşılaşıyorsan bilemem kardeş, bilemem...
    Gülerek cevap vermeye devam edersin... Akşamda gidip ananın elini öpersin Seni doğuran, emziren, bu yaşa getiren kadının elini

• quote:

quote:

Ahlak ve inancın o kadar önemli olmadığı Avrupa sanki Orta Doğu ülkesiymiş gibi konuştunuz. Ahlak kişiye göre değişir ve kimsenin ahlakı sizi ilgilendirmez. Neden herkes başkasına karışmakta ısrarcı? Bırakın millet ne isterse yapsın, biri gelse ve hiç alışmadığınız birtakım ahlak kurallarını size empoze etmeye çalışsa beğenecekmişçesine bu gibi davranışların öğütünde bulunmayın. Vicdani özgürlüklerin temeli ne zamandan beri başkalarının elinde?

Ayrıca Baba Naber,

quote:

bırakın millet ne isterse yapsın öylemi ? ......şimdi sana bi soru sorucam yanlış anlama ama annen gidip başka erkeklerle birlikte olsa tepkin ne olucak ? böle bişeye tepkisiz kalırmısın yani ne isterse yapsın dermisin.....senin hiçmi ahlakı degerlerin yok ? ....burası türkiye ve bazı oturmuş ahlaki degerleri var , bize kalkıp entel ayagı yapma....

• tmm arkadaş anladık o kadar yakışıklısındki kızlar seni görüp dayanamıyor,kocası fln olduğunudda unutuyorlar. geç bu ağır abi havalarını. adam kendi reklamını yapıyor ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan1984

quote:

quote:

Ayrıca Baba Naber,

quote:

bırakın millet ne isterse yapsın öylemi ? ......şimdi sana bi soru sorucam yanlış anlama ama annen gidip başka erkeklerle birlikte olsa tepkin ne olucak ? böle bişeye tepkisiz kalırmısın yani ne isterse yapsın dermisin.....senin hiçmi ahlakı degerlerin yok ? ....burası türkiye ve bazı oturmuş ahlaki degerleri var , bize kalkıp entel ayagı yapma....

adam ne demiş sen ne demişssin.ne kadar uç noktalara kafanız gidiyo.
    kimse anasını sokak bulmadı.saçma sapan yorumlar yapmayın.
    bende samimi oldugum arkadaş ortamlarında kızmak icin derim.sonra gider annesinin elini öperim.
    kaç senelik arkadaşımdır o benim.annesi de benim annem gibidir.
    şimdi bi olayda ben ananı bilmem ne yaparım desem yapmış mı olurum.

ama dışardan birisi aileme en ufak bi küfür etsin agzını burnunu kırarım fakat gelip dilenci tinerci vb. hayatında kaybedecek bişeyi olmayan insan ederse güler geçerim arkadaş.bırakın bu delikanlı ayaklarını.

• quote:

Orijinalden alıntı: Baba Naber

quote:

Ayrıca Baba Naber,

quote:

Seni bilmem kardeş. Biz böyle görmedik büyüklerimizden. Sen anana, bacına sövülmesini hoşgörü ile karşılaşıyorsan bilemem kardeş, bilemem...
    Gülerek cevap vermeye devam edersin... Akşamda gidip ananın elini öpersin Seni doğuran, emziren, bu yaşa getiren kadının elini

Ben gelenekçi biri değilim. Büyüğümün bana ne gösterdiği önemli değil, kurallarımı ve sınırlarımı kendim koymayı daha doğru görüyorum. Söverek sanki bir zarar veriyorlar da atağa kalkmam gereği ortaya çıkıyor.

serkan1984

Ben evli kişilerin çoklu ilişki yaşamalarını desteklemedim.

• quote:

Sanırım Sen iran tada Irak'ta yasıyorsun disarda opusmeler dediğin sanırım yaklaşık 10-15 yıldır böyle...
    Valla beni sizin naptiginz ilgilendirmez evlenmeyi falan bekleyin fakat disardaki insanlarinda sizi ilgilendirmemesi gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R4V3N

tmm arkadaş anladık o kadar yakışıklısındki kızlar seni görüp dayanamıyor,kocası fln olduğunudda unutuyorlar. geç bu ağır abi havalarını. adam kendi reklamını yapıyor ya

bencede
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Baba Naber

quote:

Ayrıca Baba Naber,

quote:

Ben gelenekçi biri değilim. Büyüğümün bana ne gösterdiği önemli değil, kurallarımı ve sınırlarımı kendim koymayı daha doğru görüyorum. Söverek sanki bir zarar veriyorlar da atağa kalkmam gereği ortaya çıkıyor.

serkan1984

Ben evli kişilerin çoklu ilişki yaşamalarını desteklemedim.

heh bende işte onu diyorum o zaman kalkıp millete bırakın istiyen istedigini yapsın gibi telkinlerde bulunma...yarın öbür gün biride çıkar derki ensest , hayvanlarla ilişki gayet normal bırakın istiyen istedigini yapsın....

@oktayd

kocum sen iyimisin , önce arkadaşın yaptıgı yoruma bak sonra gel bana konuş

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.