Şimdi Ara

İnsanlara saldırmaya cesaret edebilen hayvanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
33.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hangi hayvanlar insanlara saldırmaya cesaret edebilir? Benim özellikle merak ettiklerim yaban domuzu,çakal,geyik,dağ keçisi,şahin,kartal vb vahşi kuşlar..

Ya da özellikle insandan korkan insanlar saldırmadıkça kesinlikle insana saldırmayan hayvanlar var mı?

Not:Lütfen yadırgamayın bir gün piknikte falan karşımıza gelse ne yapacağımızı bilmiyorum.Köy ortamında pek bulunmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.C.Navarro -- 6 Ocak 2010; 21:00:50 >

Hayvanların İnsanlara Saldırması

Bazı hayvanlar, belirli durumlarda insanlara saldırabilir. Sansar ve çakal gibi vahşi hayvanlar, kendilerini tehdit altında hissettiklerinde veya yavrularını korurken saldırabilirler.

Sansarlar

Sansarlar genellikle insanlardan kaçarlar, ancak köşeye sıkıştırıldıklarında veya yavruları tehlikedeyken saldırabilirler. Saldırılar genellikle ısırma veya çizik şeklinde olur ve ciddi yaralanmalara neden olabilir.

Çakallar

Çakallar genellikle fırsatçı avcılardır ve insanları hedef almazlar. Ancak kuduz gibi hastalıklarla enfekte olmuşlarsa saldırganlaşabilirler. Ayrıca, yiyecek kaynakları kıt olduğunda da insanlara saldırabilirler.

İnsanlara Saldıran Hayvanlardan Korunma Yolları

Hayvanların insanlara saldırmasını önlemek için şu önlemleri alabilirsin:

• Vahşi hayvanların yaşam alanlarına girmekten kaçın.
    • Hayvanları besleme veya kışkırtma.
    • Gece vakti yalnız başına dolaşmaktan kaçın.
    • Evcil hayvanlarını dışarıda gözetimsiz bırakma.

Hayvanların insanlara saldırdığı durumlarda, sakin kalmak ve hayvanı daha fazla kışkırtmadan yavaşça uzaklaşmak önemlidir. Saldırı meydana gelirse, derhal tıbbi yardım al.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Önemli konu arkadaşlar yukarı.

DH Adminlerini Sevmeyenler Kulübü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

İnsanlara saldırmaya cesaret edebilen hayvanlardan birisi de insandır.

uwwww çılgın şey...

şaka bir yana beyaz köpekbalığı, timsah gibi canlılar insana saldırmaya cesaret edebiliyor aslında hangi hayvanı doğal ortamında rahatsız edersen saldırmaya cesaret edebilir.

İnsanlara saldırmaya cesaret edebilen hayvanlar
    Yani seni tehdit olarak görürse, bir şey yapmasan dahi saldırabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Purdew -- 6 Ocak 2010; 21:27:12 >

Ancak herşeyini kaybettiğinde istediğini yapacak kadar özgür olabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnsan ve İblis
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yaban domuzu, (aç) kurt, sansar, öküz, karga'nın insanlara saldırdığını duymuştum(benim köy ahalisinden)

Semtimiz Erkekler Semti, Aşık Eder Herkesi, Üzerimden Eksilmesin Bayrağımın Gölgesi, İşte Biz Kötü Günde Hep Omuz Omuzayız, Övünmek Gibi Olmasın Bız
    KARAKARTALIZ
  • Sadece kutup ayısı hiçbir neden yokken saldırır diye biliyorum ben.Diğerleri ise kendini,ailesini,ortamını korumak için saldırıda bulunabilir.

Orijinalden alıntı: BoluBeyi_07

aslında her vahşi hayvan insandan korkar . saldırmalarıda kendini,alanını,ailesini vb vb koruma içgüdüsünden dolayıdır

Bundan pek emin değilim.

Don't let them fool you, or even try to school you. Don't let them change you.
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.C.Navarro

quote:

aslında her vahşi hayvan insandan korkar . saldırmalarıda kendini,alanını,ailesini vb vb koruma içgüdüsünden dolayıdır

Bundan pek emin değilim.

emin olabilirsin

Semtimiz Erkekler Semti, Aşık Eder Herkesi, Üzerimden Eksilmesin Bayrağımın Gölgesi, İşte Biz Kötü Günde Hep Omuz Omuzayız, Övünmek Gibi Olmasın Bız
    KARAKARTALIZ
  • quote:

quote:

quote:

Bundan pek emin değilim.

emin olabilirsin

Peki başına geldi mi hiç?Yabani bir hayvanla karşılaştın mı?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bundan pek emin değilim.

emin olabilirsin

Peki başına geldi mi hiç?Yabani bir hayvanla karşılaştın mı?

bizim köyün dağında (köroğlu dağlarında) yabani domuz ve ayıyla karşılaştım beni görür görmez uzaklaştılar demekki koruyacakları bişiyleri yoktu ozman için. geyik tavşan kuş türlerini saymıyorum bile

KARAKARTALIZ

• Birçok kez yılanla yakın temas kurdum ama o benden kaçtı ben ondan kaçtım Domuzlar insanlara saldırır bunu sakın unutma

Orijinalden alıntı: Nikolai Mw2

Birçok kez yılanla yakın temas kurdum ama o benden kaçtı ben ondan kaçtım Domuzlar insanlara saldırır bunu sakın unutma

durup dururken asla saldırmaz

KARAKARTALIZ
  • en güzeli karınca arkadaş. hiçbişeyi takmaz rızkına koşar şeker tanesi mi buldu gider alır. önüne blok felan yap 1 2 sn durur gider başka yerden geçer. bırak kardeşim işin gücüm var der gibi.

bu it oglu it varken baskasini aramaya ne gerek var

I'am TURKISH WEIGHTLIFTER
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nikolai Mw2

Birçok kez yılanla yakın temas kurdum ama o benden kaçtı ben ondan kaçtım Domuzlar insanlara saldırır bunu sakın unutma

durup dururken asla saldırmaz

Mahalleden komşu balık tutmak için kamp kuruyorlar ve domuzlar çadırın etrafını sarıyor Domuzlar saldırmış bunlara ama nasıl kurtuldular bilmiyorum.
    Dediğin gibi de olabilir, daha önceden bir kışkırtma olabilir emin değilim Ama dedem ve babam da saldırır dedi. + belgesellerde gördüm birçok kez.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.