Şimdi Ara

İnsanlara saldırmaya cesaret edebilen hayvanlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
33.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Genelde şavaşmak istemezler çünkü yaralanma riskini gözel almaya gerek yoktur. Ama korumak zorunda olduğu herhangi birşey olduğunda savaşabilirler. İnsanlar da benzer bir yöntemleri kullanıyorlar.

Orijinalden alıntı: Nikolai Mw2

quote:

Orijinalden alıntı: BoluBeyi_07

quote:

Birçok kez yılanla yakın temas kurdum ama o benden kaçtı ben ondan kaçtım Domuzlar insanlara saldırır bunu sakın unutma

durup dururken asla saldırmaz

Mahalleden komşu balık tutmak için kamp kuruyorlar ve domuzlar çadırın etrafını sarıyor Domuzlar saldırmış bunlara ama nasıl kurtuldular bilmiyorum.
    Dediğin gibi de olabilir, daha önceden bir kışkırtma olabilir emin değilim Ama dedem ve babam da saldırır dedi. + belgesellerde gördüm birçok kez.

Piknikte domuz saldırısına uğradı
    Kırıkkale'nin Ahılı köyünde arkadaşları ile pikniğe giden bir gence domuz saldırdı. Domuzun saldırdığı genç hastaneye kaldırıldı.

Cihan

Edinilen bilgilere göre, Kırıkkale'nin Ahılı köyünde yaşayan İsmail Yılmaz (30), arkadaşları ile birlikte Ilık Çeşme mevkiine piknik yapmaya gitti. Burada öğle yemeğini yiyen İsmail Yılmaz, daha sonra mantar aramak için arkadaşlarından ayrıldı.

Bu sırada çalıların arasından çıkan domuz Yılmaz'a saldırdı. Çeşitli yerlerinden defalarca darbe alan Yılmaz, Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'nde kaldırıldı. İlk müdahalesi yapılan Yılmaz ameliyata alındı.

Olayın şokunu atlatamayan talihsiz genç, domuzun bir anda saldırdığını, kaçacak ya da sığınacak yer olmadığını domuza sarılarak hayatta kaldığını söyledi. Yılmaz, "Domuz bir anda saldırdı. Kaçacak yer yoktu. Ben de domuzun saldırması ile bir anda ona sarıldım. Ancak domuz çok büyüktü gücüm daha fazla yetmedi. İşte o anda bacağımdan, kollarımdan, başımdan ve birçok yerimden darbe aldım. Arkadaşlarım son anda yetişti. Beni kurtardılar. Az kalsın domuz beni öldürecekti." dedi.

Kardeşinin domuz tarafından yaralandığını öğrenen Ağabey İrfan Yılmaz, köylerde gün geçtikçe sayısı artan domuzlara karşı sürek avı yapılması için yetkililere çağrıda bulundu. Ağabey Yılmaz, "Yetkililer domuzların avlanması için izin vermiyor. Domuzlar da köye kadar indi. Köylünün ektiği ürünleri yiyor. Bir an önce sürek avı yapılması gerek ama köylülerin avlanma izin belgesi olmadığı için sürek avı yapamıyorlar. Gördüğünüz gibi masum insanlara dahi saldırıyorlar." dedi.

• quote:

quote:

quote:

Birçok kez yılanla yakın temas kurdum ama o benden kaçtı ben ondan kaçtım Domuzlar insanlara saldırır bunu sakın unutma

durup dururken asla saldırmaz

Mahalleden komşu balık tutmak için kamp kuruyorlar ve domuzlar çadırın etrafını sarıyor Domuzlar saldırmış bunlara ama nasıl kurtuldular bilmiyorum.
    Dediğin gibi de olabilir, daha önceden bir kışkırtma olabilir emin değilim Ama dedem ve babam da saldırır dedi. + belgesellerde gördüm birçok kez.

belki domuzların yemlenme sahasına kurdular komşuların çadırlarını ? ben sana en iyi tavsiyemi yabantvyi izlemeni söylerek yapabilirm . Spor niyetine yapılan avcılık kadar canice bişi yok . Tüfekli adamların önünde koşan kaçan uçan güzelim hayvanları görürsen demek istediğimi anlıyacaksın.

Semtimiz Erkekler Semti, Aşık Eder Herkesi, Üzerimden Eksilmesin Bayrağımın Gölgesi, İşte Biz Kötü Günde Hep Omuz Omuzayız, Övünmek Gibi Olmasın Bız
    KARAKARTALIZ

• quote:

Orijinalden alıntı: oreilly

İnsanlara saldırmaya cesaret edebilen hayvanlar

bu it oglu it varken baskasini aramaya ne gerek var

aynen +1
    bu Köpekten NEFRET ediyorum....pitbull besleyenler kızacak bana ama niye bu kadar vahşi bir hayvan beslerler ki?
    şahsen lazımsa alırım Adam akıllı kangal, koyarım bahçeme, ağır abi
    Not: golden' da çok hoşuma gider....

ve ayrıca her hayvan insandan korkar mı sorusu biraz göreceli....
    biz eğer bi hayvanı ilk defa görmüş isek bizde korkarız; hatta TV' de orada burada görsek bile gerçek hayatta görünce korkuyorsak, hayvanlar bizi hiç görmemişse ve ilk defa görüyorlarsa bence onlar da korkar....ama duruma göre korka korka saldırırabilirler de...

• quote:

Orijinalden alıntı: heh

quote:

aynen +1
    bu Köpekten NEFRET ediyorum....pitbull besleyenler kızacak bana ama niye bu kadar vahşi bir hayvan beslerler ki?
    şahsen lazımsa alırım Adam akıllı kangal, koyarım bahçeme, ağır abi
    Not: golden' da çok hoşuma gider....

ve ayrıca her hayvan insandan korkar mı sorusu biraz göreceli....
    biz eğer bi hayvanı ilk defa görmüş isek bizde korkarız; hatta TV' de orada burada görsek bile gerçek hayatta görünce korkuyorsak, hayvanlar bizi hiç görmemişse ve ilk defa görüyorlarsa bence onlar da korkar....ama duruma göre korka korka saldırırabilirler de...

Çok mantıklı geldi.

• Yaban domuz sürüsü bir küçük arabayı devirebilir.Önümüzü domuz sürüsü kesmişti arabanın kontagını kapattık gitmelerini beklemiştik..Tek domuz insan sesinden kaçar ama birden fazla ise saldırır bıçak gibi çalgıçları ile deşebilirler.Az kovalamadı beni.Bir keresindede köpek kovalamıştı inanırmısınız düz kavak ağacına çıktım bilen biir kavak ağacı düz ve dal pek yoktur. :)

Dediğim gibi tek bir domuz insandan kaçar ama birden fazla ise orta yükseklikte bir yere çıkın domuz başını yerden kaldıramaz ve yaklaşık 70 santim yüksekliğie çıkarsanız birşey yapamaz.

www.tr37.net

• Bende size birkaç ss geçen sene bisikletle seyehat ederken ölü domuz gördük ve çok berbat kokuyordu yaklaşamadık uzaktan çektim.Araba çarpmış hatta parçaları vardı.(Far,tampon...)

www.tr37.net

• muhabbet kuşu.. yakalarken korkuyor , ama kaçacak bir yer bulamayınca elimi gagalıyor..

Orijinalden alıntı: ornapsen

muhabbet kuşu.. yakalarken korkuyor , ama kaçacak bir yer bulamayınca elimi gagalıyor..

aynen mantık bu ya çaresizlikten yada içgüdülerinden dolayı saldırır hayvanlar . Eğer saldıracakları bi sebeb yoksa ortada kaçıp giderler

Semtimiz Erkekler Semti, Aşık Eder Herkesi, Üzerimden Eksilmesin Bayrağımın Gölgesi, İşte Biz Kötü Günde Hep Omuz Omuzayız, Övünmek Gibi Olmasın Bız
    KARAKARTALIZ
  • domuzların yanında yavrusu varsa ve çıkış yolu bulamazsa sizin ustunuze doğru gelıyor,buda saldırı olarak algılanıyor,nerden bılıyorsunuz demeyın yaz boyunca fındık bahcesınde domuz beklıyorum elımde tüfekleötekı türlü ınsan sesını duyunca kacıyorlar zaten ve cok hassas kulaklara sahipler sızı duymadıkları tek an aşırı derecede yemek ıle meşgul oldukları an

" Amin der susarım... Duam belli,duyan belli..."
  • gelincik bilirmisin.tam olarak sincap boyutunda bi hayvandır.her hayvana saldırabilir.
    40-50 kiloluk boğa yılanlarını bile öldürebilir.
    zevk olsun diye yemiyceği hayvanları bile öldürebilir.
    evimde tam 4 yıl besledim gelincik.

" Amin der susarım... Duam belli,duyan belli..."
  • yabani köpekler tek başına ise senden korkarlar. üstüne yürürlerse yerden odun, taş filan al hemen kaçar. ama 3-5 tane oldularmı asla kaçmaz, saldırırlar.

domuz, ayı gibi hayvanlarda saldırır ama onlar karşına çıkmaz merak etme

yılan çıkabilir. oda senden kaçar. tabi üstüne filan basmassan.

quote:

Orijinalden alıntı: J.C.Navarro

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: J.C.Navarro

quote:

aslında her vahşi hayvan insandan korkar . saldırmalarıda kendini,alanını,ailesini vb vb koruma içgüdüsünden dolayıdır

Bundan pek emin değilim.

emin olabilirsin

Peki başına geldi mi hiç?Yabani bir hayvanla karşılaştın mı?

bizim köyün dağında (köroğlu dağlarında) yabani domuz ve ayıyla karşılaştım beni görür görmez uzaklaştılar demekki koruyacakları bişiyleri yoktu ozman için. geyik tavşan kuş türlerini saymıyorum bile

2008 yazında artvine gitmiştim kuzenim de öyle dedi. Kurt, ayı, çakal falan aslında insandan korkar nedenide insanların onları avlaması. Tabi kar kış kıyamette aç bir kurt biraz zor korkar sizden

• quote:

sallama domuzlar durduk yere insana saldırmaz

Orijinalden alıntı: exerion

quote:

sallama domuzlar durduk yere insana saldırmaz

+1

KARAKARTALIZ
  • quote:

bu haber bı ara bayagı dolanmıstı.hatta bırkac foto daha vardı elınde olan varmı.resmen kedı yı katletmıstı bu kopek

Formula 1 tarihinde bir sezonda yapılan 16 yarışın 15 ini kazanan,10 unda da duble yapan,o sezon içerisinde 27 tur dışında tüm yarışlarda lider giden,halen bu rekorun tek sahibi,f1 tarihinin en mukemmel ikilisi alain prost ve ayrton senna ya sahip olan tek takım.McLAREN
  • Yaban domuzu ve kutup ayısı durduk yer saldırabilir diye biliyorum.Bunun dışında sürü halinde gezen birbirlerini gazlamış bazı hayvanlar da durduk yere saldırabilir.Diğer hayvanlar ne kadar yabani olursa olsun saldırmaz.Eğer saldırıyorsa mutlaka bir nedeni vardır.Bu nedenlerin en başında da hayvanın alannını ihlal etme gelir.
    GIGABYTE AORUS Z370 GAMING 7 / i7 8700K@5.0GHZ & NOCTUA NH D-15 / Gskill TRIDENT-Z 2x8 GB CL17 3600 MHZ DDR4 / Samsung 960 EVO 500GB / ZOTAC GTX 1080 TI AMP! / HAF 912 / COOLERMASTER GX80 PLUS 750W / Corsair K95 RGB PLATINUM MX SPEED / Zowie EC2-A & SteelSeries QCK Heavy / Creative OMNI & Hyperx Cloud II / PIONEER BDR-209EBK
    Zowie BenQ XL2540 @ 240 Hz
    **Sammy FARHA & Tony G. the table dominators!!! "Do you feel my pawa?!"
  • Valla saldırır mı bilmiyorum ama yayınları hiç sevmem ben

• Tabi ya denizi düşünmedik hiç.Okyanusta da büyük beyaz köpek balıkları ile kaplan köpek balıkları direk saldırırlar.
    GIGABYTE AORUS Z370 GAMING 7 / i7 8700K@5.0GHZ & NOCTUA NH D-15 / Gskill TRIDENT-Z 2x8 GB CL17 3600 MHZ DDR4 / Samsung 960 EVO 500GB / ZOTAC GTX 1080 TI AMP! / HAF 912 / COOLERMASTER GX80 PLUS 750W / Corsair K95 RGB PLATINUM MX SPEED / Zowie EC2-A & SteelSeries QCK Heavy / Creative OMNI & Hyperx Cloud II / PIONEER BDR-209EBK
    Zowie BenQ XL2540 @ 240 Hz
    **Sammy FARHA & Tony G. the table dominators!!! "Do you feel my pawa?!"
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.