Şimdi Ara

İnsanlar niye sigara icer ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 kere icmeyle bagimli olunmaz. Uyusturucu degil bu. Neden insanlar duzenli olarak icip de bagimli olmaya calisirlar ? Hem kendilerine hem etraflarina zarar.

Alkol icenlere lafim yok haftada 3-4 biradan bir sey olmaz en fazla 30 liran gider ama gunde 1-2 paket sigara bitirenler paralarina ve cigerlerine hic mi acimiyor ?

Edit : İcenlerin %90'i ''lanet olsun bu zikkima basladigin gune'' diyor kimseye tavsiye etmiyor ve her ay sigaraya toplam ne kadar para verdigini ve o paraya ne yapabileceklerini dusunuyor. Ama sadece %20'si birakmaya cabaliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.B.V. -- 24 Ağustos 2012; 15:29:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sana ne?
    bak yine strese soktun.
    bir sigara verin bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turn Me On

sana ne?
    bak yine strese soktun.
    bir sigara verin bana

+1903 Herkesin kendine sana zararı yok ya :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

1 kere icmeyle bagimli olunmaz. Uyusturucu degil bu. Neden insanlar duzenli olarak icip de bagimli olmaya calisirlar ? Hem kendilerine hem etraflarina zarar.

Alkol icenlere lafim yok haftada 3-4 biradan bir sey olmaz en fazla 30 liran gider ama gunde 1-2 paket sigara bitirenler paralarina ve cigerlerine hic mi acimiyor ?

Edit : İcenlerin %90'i ''lanet olsun bu zikkima basladigin gune'' diyor kimseye tavsiye etmiyor ve her ay sigaraya toplam ne kadar para verdigini ve o paraya ne yapabileceklerini dusunuyor. Ama sadece %20'si birakmaya cabaliyor.

1-sıkıntıdan
    2-özentilikten
    3-kendini büyük göstermek için
  • Zevk.
  • çevresindeki insanların yüzsüzlüğünden bıkıp sigarayı dostu olarak görür insan ve uzun bir birliktelik başlar;durum böyle iken sigara içmek aptallıktır bok iç neden bırakmıyorsun diyenlere ise gülüp geçer

• 1 kerede bağımlı olmazsın ama içindeki maddeler seni uyardığı için aynı hissi tatmak için bir daha arayışa girersin. Eğer sonrasını getirip tekrar tekrar içersen bir süre sonra vücudun onu iyice aramaya başlar. İçmediğinde kendini kötü hissedersin vücut tepki verir. Her yerin ağırmaya başlar, asabi olursun kısacası yoksunluk belirtilerine başlarsın. Bir seferde bırakmayın demeleri de bu yüzden zaten. Bünyen sağlam değilse bırakman içmenden daha zararlı olur.

O ufacık yaşlarda başlayanlar da abilerine çevrelerine özenip başlıyorlar. Hatta içen kesimin çoğunluğu özenmeyle başlayıp bağımlılığa gelmiştir. Bağımlı olduktan sonra istediğin kadar diren isteme vücut onu ister. Sağlam bir rehabilitasyon olmadan da tamamen kopman zordur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİGARA SİZİ RAHATLATIYOR MU?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yolda üstümüze üstümüze üflemeleri var bi de
  • çoğu özentilikten başlıyor , bazıları dertli olduğunda yardımcı olur diye düşünüyor ama komple yanlış hiç içmeyin içirmeyin
  • sigaranın özelliklede yemek sonrasında verdiği o muhteşem haz için vakit geçirmek için sigaranın paketi dahi bana haz veriyor
  • Abartilmadan kullanildiginda cok keyifli bir seydir. :)

• Özentilik.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece o dumanı üflerken vücuda verilen cool hissi başka bişey değil

EDİT: SİGARA İÇMİYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodello -- 24 Ağustos 2012; 15:50:34 >
  • Özellike final zamanlarinda sigaraya giden paranin haddi hesabi yok

• Daha cool göründüklerini sanırlar.
  • rahatlatır, stres anında yatıştırır.
  • Sigarayı bırakmak istiyorum ama bırakamıyorum
  • bugun bıraktım 2-5 yıldır içiyodum (çok içiyodum:D)
  • Cool ve Havalı Görünmek için ve Sigaranın Ne Olduğunu Bilmek İstemek Merak Etmek
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.