Şimdi Ara

İnsanlar Niye Bu Kadar Saygısız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
93
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Otobüsteyim eve gidiyorum 40li yaşlarda adamın biri cebine bi ton bozuk para doldurmuş elini de sokmuş sakus sukur karıştırıyor oynuyo.dalginligina gelmiştir dedim bekledim ama devam etti 10dk boyunca deli gibi paralarla oynadı uyardım utanmadi bile tiptip bakti ve durdu .30-40 dk sonra tekrar başladı.hemen arkamda keko tipli biri telefondan film izliyor ne var bunda diyeceksiniz ama kulaklık yok açmış hoporlorden film izliyor.sol tarafımdan dayi parmağı sokmuş burnuna maden arıyor . Ön tarafta kizin biri tam daralan koridorda durmuş yolu tikamis elinde telefonla oynuyor kız yüzünden otobüsün önü Tokyo millet ustuste binmiş arkası Konya ovasi.

Bu kadar zor mu empati yapmak saygı duymak anlamıyorum aptal mı deli mi bunlar
    Hergun buna benzer birsuru olay goruyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çomaristan'a kadar dayan hepsi inince rahat rahat gidersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalPWN

Çomaristan'a kadar dayan hepsi inince rahat rahat gidersin.

Comaristanda oturuyorum :D malum partinin oyu son seçimlerde %60-70 arasında dolaşıyor diyim sen tahmin et konuyu siyasete baglamaak istemezdim ama öyle

• mal çok boşver ortamdan çıkasıya kadar sabret sadece benim bindiğim tramvayda da her sabah ortalıkta konuşulmayacak acayip muhabbetler dönüyor gençler tarafından ben utanıyorum ülkede mal çok kaliteli insanlarla takılmaya bak

• quote:

Orijinalden alıntı: 221B baker street

quote:

Orijinalden alıntı: MetalPWN

Çomaristan'a kadar dayan hepsi inince rahat rahat gidersin.

Comaristanda oturuyorum :D malum partinin oyu son seçimlerde %60-70 arasında dolaşıyor diyim sen tahmin et konuyu siyasete baglamaak istemezdim ama öyle

Urfa sivas konya ?

• Hopörlörden müzik dinleyen tipler daha beter. Ben istesem yapamam yav adam utanmadan dinliyor son ses bir laf desen saniyede mitoz bölünme geçirip 100 lerce oluyorlar. Kavga çıkıyor

• İnsanları tek harekette genelleştirip kendinizi üstte tutup hepsine hemen çomar sıfatı yapıştırmak ne kadar kolay değil mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızlar niye böyle?
    4 yıl önce açıldı
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryad Boudebouz

mal çok boşver ortamdan çıkasıya kadar sabret sadece benim bindiğim tramvayda da her sabah ortalıkta konuşulmayacak acayip muhabbetler dönüyor gençler tarafından ben utanıyorum ülkede mal çok kaliteli insanlarla takılmaya bak

Sonra niye asosyalsin diyolar

• Ne tepeden bakmışsıniz la konuda . Eminim sizi gören kişilerden de sizden rahatsız olanlari vardır bir şekilde. Toplum bilinci.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.