Şimdi Ara

İnsanlar neden Ultrawide monitörlerini satıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba gençler,

    Bayadır 2. el ilanlarda(sadece burası değil) samsung'un 49 ekran ultrawide monitör'lerini satarken görmekteyim. Bunlara ilave diğer 34-35 inch monitörleride satanlar var asus,acer gibi ips panellerde var yani sebep panel olamaz herhalde. Merak etme sebebim bu tarz bir monitör alınıp satılabilecek bir monitör değil, belli bir iş sebebi için, sadece proje ve oyun değil bir çok amaca yönelik alınması gereken bir model diye tahmin ediyorum.

    Bende Ultrawide monitör yada onun yerine tv alıp almama arasında karar verme arifesinde olan biri olarak kullananlardan deneyimlerini, satmışlarsa sebeplerini yazmalarını rica edicem bu şekilde düşünen başkaları için de iyi bir bilgi olacağını düşünmekteyim. Önemli olan 34 veya 32 inch bi monitörü ne kadar uzaktan küçük gelmeden izleyebiliriz? Açıkçası şu anda ortada olan 4k hdr'lı Tv ler oldukça uçuk fiyatlarda o parayı gaming monitöre yatırmak daha mantıklı gelmekte şu an siz ne düşünürsünüz tavsiyeleriniz nasıl olur ona göre fikrimin ve başkalarının fikirlerine yön göstereceğini düşünmekteyim.

    İyi forumlar.







  • neden satıyorlar bilemem ama bildigim bir nokta var. 27 inc son noktaymiş.daha buyukleri<ne oyun icin nede internet icin kullanıla bilir. boynun ağrıyor resmen.27 inc e bile buyuk diyenler var.
  • Birşeyin 2.eli çok satılıyorsa ya problemli ya da beğenilmemiş.Alan kullanır yani.Oyun monitoru alacaksan 144hz veya üstü muhakkak.(Bendeki 165)
    Tvleri bilemem.
  • risingforce R kullanıcısına yanıt
    Bende o şekilde düşünüyorum ve ayrıca şunuda ekliyorum gri den griye yani ekran tepki süreleride çok çok önem arz etmekte. Tv leri ben biliyorumda 100hz li olan modeller çok pahalı şu an ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.