Şimdi Ara

İnsanlar Neden Bu Kadar Cinselliğe Düşkün ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
4.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: insomnia__

quote:

Orijinalden alıntı: ajdar123456

din adı altında insanların üzerinde baskı kurma çabasının doğal sonucu. bak cemaatteki elemanlara, bi kız görseler ağızlarından salya aka aka bakarlar. binbir türlü fantezi üretirler...

Konuşma akşam akşam boş boş. Konu ne alaka cevabın ne alaka. Brazzers deki kel adamın üstünde din baskısımı var her ülkede baskımı var abazalık insanın kanında olan bişey kalp atacak aga.

avatarına baktım cevap vermeyecektim ama hadi bi deneyim.

boş konuşan sensin. bi adama evlenmeden sevişmek günah dersen evlenene kadar milletim karısına kızına salça olur. senin gibi osbir delisi olur, sağ eliyle sevgili olur.
    abazanlık başına vurur...

• Forumda yönetici de kalmadı sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freezer80

quote:

Orijinalden alıntı: Night Wish

@ Ezio Auditore Di Firenze 21 yaşımdayım ve bir çok sevgilim oldu.Hatta en son sevgilim 26 yaşındaydı

Yapmadığım şey kalmadı ama hiç insanlar kadar abaza olmadım.Ama etrafımdakileri yada genel olarak türkleri anlamıyorum.Güzel bi kız görünce aşık olmalar yada hergün xxx sitelere girip video izlemeler...

Günde 3 kere eline muhtaç arkadaşımda var.Ama bu konuyu onun için açmadım.Genel olarak sizlerin fikirlerinizi almak için açtım

2. söylediğinin cevabı 1 zaten
    millet kız arkadaşı olmadığı için abaza oluyo
    sen abazalığı nasıl birşey zannediyorsun ki?

Sen bakma o arkadaşa taksimde uww beybi diye bağıra bağıra koşuyoduk

konuya gelince abazanlık hep o şeyi düşünüyp o duyguyu düşünerek tatmaya çalışmaktır bir nevi yokluktanda kaynaklanır çiçeği açılmış her kızda abazandır bunu bilin

• quote:

Orijinalden alıntı: A ®h Pozitif

quote:

Orijinalden alıntı: nesenlenesensiz

Darklucky o dinine bağlı olduğunu söyleyenler (öyle sanılanlar da dahil) gitsinler kendilerini düzeltsinler ;)

kesinlikle katılıyorum zaten erkekte kızda eşittir aslında ama erkek daha üstündür 2 harfli peşinde koşuyomuş gibi görülür ama o 2 harflilerin % kaçı temiz? yani temiz derken bakımlı kızlar kendilerini bu yönden birşey sanıyor bilinçli bir erkek avını iyi seçer

Evet aynen hatta kızların edepsiz olması daha da iğrenç geliyo+küfür serbest herhalde hayırdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi accepter le progrès -- 9 Mart 2011; 2:09:26 >
  • baskıcı hükümet istifa !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harry Jazz

quote:

Orijinalden alıntı: grkm?

quote:

Orijinalden alıntı: Harry Jazz

quote:

Orijinalden alıntı: Faramir

Bende erkeğim yani canım istiyo sonuçta

Sadece erkekler mi istiyor ki..Bizim okulu görecektin..ohoooo oooo..

amlılarda düşkünmüş demek

Onlar daha düşkün de. çaktırmıyorlar. en düzgün gördüğün kız bile günün 10 saatini masturbasyonla geçiriyor.

hepsi abaza

• cinsellik olurda türkiyedeki kadar abazalık olmaz. bunun sebebi ise türk kızlarıdır. türk kızları için aramaya türk kızları yazmanız yeterli.

DR.Haydar DÜmen
  • quote:

quote:

quote:

Darklucky o dinine bağlı olduğunu söyleyenler (öyle sanılanlar da dahil) gitsinler kendilerini düzeltsinler ;)

kesinlikle katılıyorum zaten erkekte kızda eşittir aslında ama erkek daha üstündür 2 harfli peşinde koşuyomuş gibi görülür ama o 2 harflilerin % kaçı temiz? yani temiz derken bakımlı kızlar kendilerini bu yönden birşey sanıyor bilinçli bir erkek avını iyi seçer

Evet aynen hatta kızların edepsiz olması daha da iğrenç geliyo+küfür serbest herhalde hayırdır?

kesinlikle kızda kendini bilmeli dediğim gibi bu işler lafta değil işte erkekler abazan değildir kızlar çıldırıyor ama bizim ülkemizde daha farkına varamadılar

• quote:

quote:

quote:

@ Ezio Auditore Di Firenze 21 yaşımdayım ve bir çok sevgilim oldu.Hatta en son sevgilim 26 yaşındaydı

Yapmadığım şey kalmadı ama hiç insanlar kadar abaza olmadım.Ama etrafımdakileri yada genel olarak türkleri anlamıyorum.Güzel bi kız görünce aşık olmalar yada hergün xxx sitelere girip video izlemeler...

Günde 3 kere eline muhtaç arkadaşımda var.Ama bu konuyu onun için açmadım.Genel olarak sizlerin fikirlerinizi almak için açtım

2. söylediğinin cevabı 1 zaten
    millet kız arkadaşı olmadığı için abaza oluyo
    sen abazalığı nasıl birşey zannediyorsun ki?

Sen bakma o arkadaşa taksimde uww beybi diye bağıra bağıra koşuyoduk

konuya gelince abazanlık hep o şeyi düşünüyp o duyguyu düşünerek tatmaya çalışmaktır bir nevi yokluktanda kaynaklanır çiçeği açılmış her kızda abazandır bunu bilin

Evet metroya bindiğinde ağlıyodun bide hatırlarsan.Metro gören masum köylü

Neyse konumuza dönelim.Açtığım bi konuya adam gibi cevap verilsin istiyorum...

• kızlarda erkeklerden daha çok şehvet varmış beyler bakmayın siz öyle çaktırmıyorlar gizli gizli orgazm oluyordur
  • dünyayı döndüren şehvet sonuçta düşkün olmasa kimse kim çocuk yapar
  • Çünkü "insan" kusurludur.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

kesinlikle kızda kendini bilmeli dediğim gibi bu işler lafta değil işte erkekler abazan değildir kızlar çıldırıyor ama bizim ülkemizde daha farkına varamadılar

Herkes edebini bilecek iki taraf da bilmiyorsa 5 harfli ile 6 harfli birleşiyo sonra :D

• konuyu sslerle güçlendirelim
  • quote:

@freezer80 olmadı git geneleve kardeşim.Ama gidip milletin kızına laf atma yada hayvan gibi bakma

kimsenin karısına kızına baktığımız yok allaha şükür
    genelevede gitmem allaha şükür
    açar filmimi maturbasyonumu yaparım kimseyi rahatsız etmeden
    bu kadar da açık konuşuyorum

herkes senin gibi istediği zaman kız arkadaş bulamıyor
    bizi bu hale kim düşürüyo peki
    s....tiğimin kızlarıda mezara götürecekmiş gibi saklamasınlar bi taraflarını
  • quote:

quote:

@freezer80 olmadı git geneleve kardeşim.Ama gidip milletin kızına laf atma yada hayvan gibi bakma

kimsenin karısına kızına baktığımız yok allaha şükür
    genelevede gitmem allaha şükür
    açar filmimi maturbasyonumu yaparım kimseyi rahatsız etmeden
    bu kadar da açık konuşuyorum

herkes senin gibi istediği zaman kız arkadaş bulamıyor
    bizi bu hale kim düşürüyo peki
    s....tiğimin kızlarıda mezara götürecekmiş gibi saklamasınlar bi taraflarını

adam ağır haklı beyler..

• bastırılmış ve insani diye yutturulan hayvani çiftleşme arzusu. aşki, sevgi vs. genleri bir sonraki nesil aktarmanın insan algısıyla yorumlanmasından öteye gitmeyen terimler. güzel kadınlardan ya da yakışıklı kaslı erkeklerden ya da zenginlerin eş olarak seçilmesinin nedeni ise aktarılan genlerin en güçlü olması arzusudur. bir dişi hayvanın, sürünün en kuvvetlisiyle çiftleşme durumu insanlara da uyarlanabilir.
  • quote:

Ahlaksızlık, bağımlılık ve dine az bağlılık

Ultra Fail!

Zira 13 yaşındaki çocukla evlenenlerin neredeyse %90 ı dinine sıkı sıkıya bağlıdır.

O kadar bağlıdırlar ki imam nikahı kıyarlar çocukla çünkü ÇOCUK olduğu için resmi nikah kıyılamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VirtualScream

kızlarda erkeklerden daha çok şehvet varmış beyler bakmayın siz öyle çaktırmıyorlar gizli gizli orgazm oluyordur

sırf bunlar gizli gizli yapmasından kaynaklanıyor olabilir mi? neden cinsellik konusunda rahat olamıyoruz.sonuçta bir ihtiyaçtır.
    eğitim şart öncelikle.

• *aslında lamba değilmiş la

---------

Tabular çekicidir, gizlilik daha çok merak edilir bir de üstüne estetik hayranlık ve hormonlar eklenince...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.