Şimdi Ara

insanlar nasıl çok para kazanıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çok dandik bir soru ama deli gibi çalışıyorum ama çok kazanamıyorum. bakıyorum birileri de hem keyfine bakıyor hem de rüyamda bile göremeyeceğim kadar çok kazanıyor. hata nerede? tamam hata kesin bende ama nedir yani yol yöntem nedir? hem böyle ense yapıp hem çok kazanma nasıl oluyor?

• Vermeyen Allah vermiyor bazılarına ise yürü kulum diyor.Ben misal 21 yaşındayım 3 kez şirket açtım 3üde battı.

• sayıların önemini bilmek lazım
  • kader...
  • şans
  • şans ve kader peki öyle olsun.
  • 1 kilo toz = 1 otobos

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Herkes aynı sınava tabi ama herkes eşit şartlarda yarışmıyor şu dünyada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 'ressam

Vermeyen Allah vermiyor bazılarına ise yürü kulum diyor.Ben misal 21 yaşındayım 3 kez şirket açtım 3üde battı.

ne şirketi la
  • Sürdürülebilir bir fikrin üstüne girişimcilik ruhunu harmanladık mı iş tamamdır. Yürü ya kulum demek kader şans demek işin basit yolu.
  • çok para haramsız kazanılmaz derler... çoğunlukla doğru olduğuna şahit oldum bu sözün.
  • şans ve kısmet hacı ben o kadar uğraşıyorum ticarette vs tutturamıyorum bazılaına bakıyorum adam bir işe giriyor tutturuyor köşeyi dönüyor tabiri caizse mahallede bi adam kimsenin aklına gelmeyecek bir fikirle işe girdi günlük 850 kazandığı bile oluyor şans işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: 'ressam

Vermeyen Allah vermiyor bazılarına ise yürü kulum diyor.Ben misal 21 yaşındayım 3 kez şirket açtım 3üde battı.

birkaç gündür gözüme çarpıyor senin batan şirketler hocam. ne şirketiydi bunlar sorması ayıp?
  • Çok mal haramsız olmaz
  • Allah yürü ya kulum diyor bazılarına
  • Mesajım Bulunsun

• Biraz sermaye birazda vizyon sahibi olmak gerekiyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.