|
Bildirim
|
Koy g*te ya, aman.
|
vasıfsız, narsist, boş karakterler
nete göre adam sınıflandırmayı da böyle bir ülkenin böyle gençleri yapar zaten xd aman an0nym0uscuğum, böyle insanlara kafanı takma; kendini sakın ola ki üzme. kendine bak, önüne bak, kendi netlerini yükseltmeye bak. benden sana tavsiye, o insanlardan da uzak dur. |
Kazanamıyorlar zaten valla bak ben de eğer cidden değer verdiğin insanlar değilse takılmamanı düşünüyorum şuan için 70 bile yapıyorsan bence 100 civarına gelme şansı çok yüksek umut taciri değilim olanı söylüyorum 30 net tyt mat 30 net tyt Türkçe 15 sos 15 fen yapsan zaten düz mantık 90 net sonrasında katacağın her şey senin elinde yani normal bir tyt çalışması ile bence 90 görülmeyecek net değil onlar ise sen onları yakalayıp gerine atınca böyle içten içe kin besleyecekler ama sen şuan onlara yüz vermezsen bu onlara dert olup ilerleyen aylarda sana söyleyemedikleri için içlerinde patlar böyleleri ne hayatta ne de sınavda asla hak ettiklerini alamayacaklar sınav belki bunun için bir kıstas değil ama hayatlarının kalanı için böyle devam ederlerse yazık :)
|
bunlardan uzaklasinca kafa olarak da nasıl rahatladigini görüceksin kendi sinif ortamimi hatırlattı bana iyiki mezun olup kurtuldum
|
Dostum böyle insanları kafana takmamalısın, eğer ben takabilen birisiyim diyorsan arkadaşlığına ara ver veya bitir senin için çok önemli birisi değilse. Zaten sana böyle davranıyorsa seni çok candan sevebilme ihtimalini düşük görüyorum en azından bu sınav sürecinde. Böyle bir olayı görmüştüm. 12.sınıftayken sınıfımızda herkes harıl harıl çalışıyor, Şükrü adında bir arkadaş vardı. Kendisi lise boyunca yattı, derslere gelmedi, haylazın tekiydi. Durum böyle olunca herkes uzak duruyordu ondan. Hocalar bile yardımcı olmuyordu neredeyse. Kendisi benim yanıma geldi bir gün anlattı bana. Değiştiğini söyledi, bilinçlendim dedi bana. İlk başta inanması güç oluyor ama emeklerini görünce cidden takdir ettim. Benden daha çok çalışıyordu kendisi. Herkes ondan bir halt olmayacağını söylüyor, yüzüne gülümseyip arkasından dalga geçiyordu. Sene sonu istediği sıralamayı yapamamış ve mezuna kalmış ben de bu yıl öğrendim. Onla dalga geçen herkes ya barajı zor geçip 2 yıllık bölümlere gittiler ya da anadolunun bilinmeyen yerlerinde bölümler tercih ettiler. Şükrü ise mezuna kalıp bir yıl daha çalıştı ve bu yıl KTÜ'de istediği mühendisliği kazanmış. Açıkçası çok duygulandım ve takdir ettim çabasını. Biraz uzattım kusuruma bakmayın hocam, demem o ki bu tarz kişilere aldırış etmeyin. Bırakın kendilerini başkalarına pohpohlatsınlar, siz ise hedefiniz uğruna çalışın. Sene sonunda siz ona alay eder gözlerle bakabilirsiniz bu şekilde.
|
Hayatlarının en büyük başarısı denemelerde yüksek almak ve almaya çalışmak olan tiplerden ne beklersin...
|
Hocam her sınav kazanan adam olsaydı ooooooo.... ( adamlık edebiyatı yapmak istemezdim ama :))
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dubleonursuz -- 22 Kasım 2019; 20:5:3 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|