Şimdi Ara

insanlar çok egolu çok havalı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Kalmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sınav zamanı senin gibi netleri aynı olan bir tane knk bulcan öyle devam etcen gerisi boş hem kücük rekabet ortamı olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • başarı en iyi intikamdır bro,kendin için önemli olanı yapmaya başla ve çalış,herkesi sinirlendireceksin emin ol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eathatfrog -- 23 Kasım 2019; 13:52:58 >
  • Hocam o lafı o kadar çok duyuyorum ki artık ben de tepkisizim bu tarz laflar edenlere. Ayrıca arkadaşın matematiğe cidden ilgilidir ve 35 net onun için kötüdür, olabilir. Morali bozukken şaka kaldıramıyordur vs. Birçok değişken var. İnsanları bir andaki davranışları için de değerlendirme. Eğer sürekli böyle asık suratsa kaç o çocuktan. Kendini de küçük gösterme. Eşeğim diyene semeri vuran çok olur.
  • Aman boş ver ben de geçen yıl bi gruptaydım 25kdan mezun biri vardı yanlış hatırlamıyorsam ben 75kdan mezunum diyince gruptan çıkmıştı o kadar üzülmüştüm ki . Sonuçta bu sınav bi kağıt parçası. 12kya çektim şimdi o nerde acaba dhdjsjjjs

• Hocam yanlış yapıyorsunuz.Hem de iki tane.
    Birincisi, fesat ve egoist insanları motive etmeye, moral vermeye çalışmanız (küçük de olsa hata), ikincisi yani asıl hata kendinizi yerin dibine sokarak bu olayı yapmanız . Sonuç olarak o kişiye moral ve motivasyon sağlıyorsunuz ama burada kendinize en büyük ayıbı yapıyorsunuz. Bu sizin tarafınızdan samimiyet belirtisi olsa da karşı tarafın iç sesinde " Anon yapamıyor heehhe kendi de diyor heheeh benim netler daha da iyi ehehehe la bi güven geldi " gibi başka birinin başarısızlığından zevk duyma kendini takdir etme sesleri oluyor. Kendinizi artık insanların yanında yermeyin,mümkün olduğunca da konuşmayın.

• Kanka sen adamsın .
    Onları kim .oklar çok üstlerine gelirlerse onlara hafif şakayla mezunluklarından vurursun ,onların yanında kendini birdaha küçük düşürme yoksa bir tekme de benden yersin :))))

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.