Şimdi Ara

İnsaniyet Namına RapidShare Premium Hesabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acil bişeyler indirmem gerekiyor ama premium olmadığından hız yarı yarıya düşüyor hesabı olanalr 2 günlüğüne benle paylaşabilirmi?Bende yamuk olmaz sadece downloadımı yaparım şifrenizi ellemem şerefsizlik yapmam.Yardımcı olmak isteyen var mı?

• Aynı Şekilde benimde acil.
    Adresimi Dahil vereyim.şifre değişikliği falan olmaz 1-2 gün yeter bana şimdiden Çoook Teşekürler
  • bu memlekette bir siz akıllısınız başkaları enayi bir günlük ve 3 günlük rapid hesabını rapid zaten satıyor bastırın parayı alın
  • Summer special "Buy 2, get 3": 3-day premium account for only 4.50 Euro

July 03, 2008
    If you buy a 2-day premium account, we give you a full day extra. Secure your 3-day account now for only 4.50 Euro!

3 günlük 7-8YTL
    1 aylık 14YTL

http://rapidshare.com/news.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yuni -- 22 Ağustos 2008; 18:43:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: connoisseur

bu memlekette bir siz akıllısınız başkaları enayi bir günlük ve 3 günlük rapid hesabını rapid zaten satıyor bastırın parayı alın

insanlık ölmüş diyosun yani Türk toplumunun hoşgörüsü iyi niyeti yok olmak üzere zaten.önceden iyilik hayır duası için böyle şeyler düşünülürdü.sen şimdi bunu bana yazıyosun ya.demekki bunlar unutulmuş.demekki insanlık ölmüş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karawatan -- 22 Ağustos 2008; 23:46:13 >

• insaniyet namına mı?adama premiumu alırken al benim de katkım olsun insaniyet namına dedin mi
  • Güvenemezsin ki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • insanlık ölmedi.insanlar dolandırıcı oldu.insanlar beleşçi oldu.insanlar kolaya kaçar oldu.insanlık bozuldu.e tabi arada biz de kaynıyoruz
  • sanki premium olmasa indiremeyeceksin. 10 saaat olmasın 20 saat olsun ne olacak_
    kaldı ki 2 gün dedigin hesaba 1 gün daha ekle 3 günlük paranla al.

sadece sen degil herkes birşeyler indiriyor2 gün boyunca kendisi kullanmasın sana versin. bu insanlık degil enayilik.
  • quote:

Orjinalden alıntı: celalcaner2

sanki premium olmasa indiremeyeceksin. 10 saaat olmasın 20 saat olsun ne olacak_

sadece sen degil herkes birşeyler indiriyor2 gün boyunca kendisi kullanmasın sana versin. bu insanlık degil enayilik.

zehir zembelek konuşmak isteyen var mı diye sormadım birader hesabını paylaşmak isteyen var mı diye sordum
  • ben 400 mb bir şey indircem veren yok. 15 dakika sürmez. sen 2 gün istiyon. Bence hayal kuruyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SabroN -- 22 Ağustos 2008; 23:58:42 >
  • İnsanlık o kadar yozlaşmış ki sahip olduğumuz en ufak şeyleri paylaşamıyoruz , çok isterdim vermeyi ama bu devirde kimseye güvenilmez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

insaniyet namına mı?adama premiumu alırken al benim de katkım olsun insaniyet namına dedin mi

bu kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: karawatan

quote:

sanki premium olmasa indiremeyeceksin. 10 saaat olmasın 20 saat olsun ne olacak_

zehir zembelek konuşmak isteyen var mı diye sormadım birader hesabını paylaşmak isteyen var mı diye sordum

yanlış bişey mi söyledim yada yalan? kusra bakmada aklı olan paylaşmaz 23 mesajı olan adamla. hemde 2 gün diyorsun. herkes saf degil bunu bilesin

• quote:

quote:

quote:

yanlış bişey mi söyledim yada yalan? kusra bakmada aklı olan paylaşmaz 23 mesajı olan adamla. hemde 2 gün diyorsun. herkes saf degil bunu bilesin

Mesajla felanda alakası yok güvenilirsizliklede

2005 yılından beri forumdayım 2400+ mesajım var. Aslında 2 gün istiyen adama bende vermem. Ama bana neden vermiyorlar onu anlamadım. Profilden felanmı kaybediyorum

• quote:

Acil bişeyler indirmem gerekiyor ama premium olmadığından hız yarı yarıya düşüyor hesabı olanalr 2 günlüğüne benle paylaşabilirmi?Bende yamuk olmaz sadece downloadımı yaparım şifrenizi ellemem şerefsizlik yapmam.Yardımcı olmak isteyen var mı?

En güvendiğim adam babamdı onu da annemle yakaladım..
  • Acaba benim 1.6 milyon puanlı hesabı mı versem 2 günlüğüne
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: connoisseur

bu memlekette bir siz akıllısınız başkaları enayi bir günlük ve 3 günlük rapid hesabını rapid zaten satıyor bastırın parayı alın

insanlık ölmüş diyosun yani Türk toplumunun hoşgörüsü iyi niyeti yok olmak üzere zaten.önceden iyilik hayır duası için böyle şeyler düşünülürdü.sen şimdi bunu bana yazıyosun ya.demekki bunlar unutulmuş.demekki insanlık ölmüş

insanlık mı?iyilik mi?bu düpedüz enayilik aklınca sen uyanıksın bizde saf ben 6 aylık alırken bana ne kadar katkın oldu?forum iyice çakallarla dolmya başladı bu rapid hesabı lazım konuları artık sıktı

• quote:

Orjinalden alıntı: FuLLTiMeHaCKeR

İnsanlık o kadar yozlaşmış ki sahip olduğumuz en ufak şeyleri paylaşamıyoruz , çok isterdim vermeyi ama bu devirde kimseye güvenilmez.

İnternete girmeyi bilen 10 lira verip 1 aylık rapid üyeliğida almayıda bilir.
  • Valla diz sırayla Jdownloader'a indirsin işte , ben öyle yapıyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.