Şimdi Ara

Insanity Workout (Çılgın Egzersiz Programı) (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.077
Cevap
241
Favori
352.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kilo verince bu direnç kendiliginden gidiyomu eger öyleyse sıkı programla ilaçsız yapabilirim kilo verme işini.

Bu arada sağlam torrent linki elinde olan birisi varsa bu programın PM atarsa sevinirim.
  • Arkadaşlar sonuçları SS atabilcek var mı? çünkü birinci ağızdan dinlemiş ve görmüş olacağız :D ben yarım yamalak yaptım. 65 e 1.75 tim. 65 e 1.78 oldum ve baya aradan sonra görmediğim büyüklerim ve arkadaşlarım "oo zayıflamışın" " ooo boy atmışın" " oo az yeme " falan dediler. pazartesi tekrar disiplinli bir şekilde başlayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SanalFare

Kilo verince bu direnç kendiliginden gidiyomu eger öyleyse sıkı programla ilaçsız yapabilirim kilo verme işini.

Bu arada sağlam torrent linki elinde olan birisi varsa bu programın PM atarsa sevinirim.

Duruma göre değişiyor. Bazı hastalar için sadece diyet, bazılarına da diyet + ilaç uygulaması yapıyor doktorlar. Doktor tarafından teşhis konmuş böyle bir rahatsızlığınız yoksa zaten ilaçla falan işiniz olmaması lazım.
  • Doktora gitsem iyi olur ama gitmek istemiyorum. Kendim başarırım kilo verme işini. Hepimize kolay gelsin.
  • Sonuçlar önceki sayfalarda. Okursan görebilirsin dostum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justd33p3r -- 3 Mayıs 2013; 18:58:29 >
  • arkadaşlar bu eğitim setlerin link atabilecek yok mu acaba torrent - rip farketmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: tenghis

P90x başlığında yazdığım mesajı buradan da paylaşayım dedim. Belki benim gibi rahatsızlığının farkında olmayan birisine faydam dokunur.

Kilo veremeyen arkadaşlara insülin direnci testi yaptırmalarını öneririm. Uzun zamandır kuşkulandığım olay bir iki gün önce yaptırdığım test ile onaylandı. Vücudum insülin direnci oluşturmuş. Aşırı kilo ile gelişen bir hastalık ve kilo aldırmaya da devam ediyor. Rejimle, sporla bile kilo vermeyi çok zorlaştırıyor. Doktor ilaç tedavisine başladı. Yaşadığım bazı sağlık sorunlarının da kaynağı buymuş. İlaçla birlikte egzersiz ve diyet ile uzun vadede çözülebilen, çözülmezse tip 2 diyabet'e yol açan bir rahatsızlık bu. Türkiyede de çok yaygınmış. Özellikle bel çevresi yağlı olan arkadaşlar, yemeklerden sonra uyku bastırıyorsa, tıka basa yeseniz bile kısa sürede acıkıyorsanız, konsantrasyon bozukluğunuz varsa, uyku bir türlü yetmiyorsa ve sürekli yorgun hissediyorsanız bir tahlil yaptırmanızda fayda var.

hocam dediğiniz belirtiler bende de var. test i aile hekimleri yapıyormu? yada devlet hastanelerinin hangi bölümü yapıyor?

• arkadaşlar biriniz söylesin programı var mı bunun elimde bütün videoları var nerden başlıcam nasıl başlicam bi yardım edin hele
  • quote:

Orijinalden alıntı: nabu

quote:

Orijinalden alıntı: tenghis

P90x başlığında yazdığım mesajı buradan da paylaşayım dedim. Belki benim gibi rahatsızlığının farkında olmayan birisine faydam dokunur.

Kilo veremeyen arkadaşlara insülin direnci testi yaptırmalarını öneririm. Uzun zamandır kuşkulandığım olay bir iki gün önce yaptırdığım test ile onaylandı. Vücudum insülin direnci oluşturmuş. Aşırı kilo ile gelişen bir hastalık ve kilo aldırmaya da devam ediyor. Rejimle, sporla bile kilo vermeyi çok zorlaştırıyor. Doktor ilaç tedavisine başladı. Yaşadığım bazı sağlık sorunlarının da kaynağı buymuş. İlaçla birlikte egzersiz ve diyet ile uzun vadede çözülebilen, çözülmezse tip 2 diyabet'e yol açan bir rahatsızlık bu. Türkiyede de çok yaygınmış. Özellikle bel çevresi yağlı olan arkadaşlar, yemeklerden sonra uyku bastırıyorsa, tıka basa yeseniz bile kısa sürede acıkıyorsanız, konsantrasyon bozukluğunuz varsa, uyku bir türlü yetmiyorsa ve sürekli yorgun hissediyorsanız bir tahlil yaptırmanızda fayda var.

hocam dediğiniz belirtiler bende de var. test i aile hekimleri yapıyormu? yada devlet hastanelerinin hangi bölümü yapıyor?

Dahiliye uzmanı ister ve hastane laboratuarında yaparlar. Doktor talep etmeden test yaptırmanız bildiğim kadarıyla mümkün değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Videoların torrent linki atabilirse biri çok sevinirim. Yaz öncesi kardiyonun tam zamanı şu günler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar vücut yağ oranını öğrenmenin pratik bir yolu var mı? ne şekilde ölçtürebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Can

arkadaşlar vücut yağ oranını öğrenmenin pratik bir yolu var mı? ne şekilde ölçtürebilirim?

Eczanelerde haftada bir gün ölçülüyorlar
  • Şubat ayında 89 kiloyu gördüğümde diyete başlamaya karar verdim. Yulaf ezmesi yumurta süt yoğurt tavuk salata lor peynir sebze meyve bulgur pilavı haşlanmış makarna yedim. Yağ tuz ekmek kullanmadım. 1 hafta önce 76.5 kiloya kadar düştüm sonra tekrar 77 şimdi ise 78 çıkmışım. 2 haftadır değişen tek şey Insanity i eklemiş olmam ve spor sonrasında dumbell ile ön arka ve sırt çalışması eklemiş olmamdı. Insanity e başlamadan önce kimse kilo verdiğimi farketmiyordu. Insanity nin 15.günündeyim ve artık pantolonlarım olmuyor. Her zaman gittiğim kuaföre dün gittim normalde yolun karşısından tanır beni içeri girene kadar çıkaramadım çok zayıflamışsın diyince iyi bir moral oldu. Kilo artışını ise kas oranın artmasına bağlıyorum. Insanity zaten yeterince kasları strese sokuyor. Bende protein ağırlıklı beslendiğim için muhtemel bir gelişme yaşanıyor. 1 kilo kas vücutta 4 kilo ağırlık yapıyormuş.

http://www.radikal.com.tr/radikal.aspx?atype=radikaldetayv3&articleid=1050467&categoryid=118

• quote:

Orijinalden alıntı: PrQressive

Şubat ayında 89 kiloyu gördüğümde diyete başlamaya karar verdim. Yulaf ezmesi yumurta süt yoğurt tavuk salata lor peynir sebze meyve bulgur pilavı haşlanmış makarna yedim. Yağ tuz ekmek kullanmadım. 1 hafta önce 76.5 kiloya kadar düştüm sonra tekrar 77 şimdi ise 78 çıkmışım. 2 haftadır değişen tek şey Insanity i eklemiş olmam ve spor sonrasında dumbell ile ön arka ve sırt çalışması eklemiş olmamdı. Insanity e başlamadan önce kimse kilo verdiğimi farketmiyordu. Insanity nin 15.günündeyim ve artık pantolonlarım olmuyor. Her zaman gittiğim kuaföre dün gittim normalde yolun karşısından tanır beni içeri girene kadar çıkaramadım çok zayıflamışsın diyince iyi bir moral oldu. Kilo artışını ise kas oranın artmasına bağlıyorum. Insanity zaten yeterince kasları strese sokuyor. Bende protein ağırlıklı beslendiğim için muhtemel bir gelişme yaşanıyor. 1 kilo kas vücutta 4 kilo ağırlık yapıyormuş.

http://www.radikal.com.tr/radikal.aspx?atype=radikaldetayv3&articleid=1050467&categoryid=118

Benimde tek tesellim yağlarımızın kasa dönüşüp ağırlığımızın ondan dolayı azalmamış olma ihtimali hocam.İlk hafta 1 kilo verdim 2.hafta hiç vermemişim de almamışım da 100 gram dahi farketmemişim

Ama kıyafetlerimden direk farkediliyor inceldiğim.Vücudun sıkılaştığı zaten tartışılmaz alt baldırlarım ayaklarımı uzattıımda sallanıyordu şimdi taş gibi

• Sizce insanty ile beraber günde 5 km yürüyüş/koşu mu yoksa less mills combat programımı yağ yakmaya daha fazla yardımcı olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottmn

quote:

Orijinalden alıntı: PrQressive

Şubat ayında 89 kiloyu gördüğümde diyete başlamaya karar verdim. Yulaf ezmesi yumurta süt yoğurt tavuk salata lor peynir sebze meyve bulgur pilavı haşlanmış makarna yedim. Yağ tuz ekmek kullanmadım. 1 hafta önce 76.5 kiloya kadar düştüm sonra tekrar 77 şimdi ise 78 çıkmışım. 2 haftadır değişen tek şey Insanity i eklemiş olmam ve spor sonrasında dumbell ile ön arka ve sırt çalışması eklemiş olmamdı. Insanity e başlamadan önce kimse kilo verdiğimi farketmiyordu. Insanity nin 15.günündeyim ve artık pantolonlarım olmuyor. Her zaman gittiğim kuaföre dün gittim normalde yolun karşısından tanır beni içeri girene kadar çıkaramadım çok zayıflamışsın diyince iyi bir moral oldu. Kilo artışını ise kas oranın artmasına bağlıyorum. Insanity zaten yeterince kasları strese sokuyor. Bende protein ağırlıklı beslendiğim için muhtemel bir gelişme yaşanıyor. 1 kilo kas vücutta 4 kilo ağırlık yapıyormuş.

Benimde tek tesellim yağlarımızın kasa dönüşüp ağırlığımızın ondan dolayı azalmamış olma ihtimali hocam.İlk hafta 1 kilo verdim 2.hafta hiç vermemişim de almamışım da 100 gram dahi farketmemişim

Ama kıyafetlerimden direk farkediliyor inceldiğim.Vücudun sıkılaştığı zaten tartışılmaz alt baldırlarım ayaklarımı uzattıımda sallanıyordu şimdi taş gibi

Yağın kasa dönüşmesi teorik olarak mümkün değildir. Yağ enerjinin depo biçimidir. Belki siz bu şekilde demediniz ama halkımız içinde nedense böyle bir laf var ve çoğu insan bunu gerçek sanıyor. Yani düz mantık olarak, fiziki bir şekilde yağın gerçekten kasa dönüşeceğini sanıyorlar. Yağlar erimesi ve kasın oluşması ayrı olaylardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NefretZm -- 4 Mayıs 2013; 15:27:13 >

• INSANITY Deluxe MAX Interval Sports Training & Insane Abs Workout DVDs şunu indirdim 8gb. ama içinde çizelge vs cıkmadı hocam siz nerden buldugunuz cizelgeyi ? hangi hangisini yapıcaz vs yazan birşey varsa linklermisiniz? 14 tane video var benim indirdigimde . 00 Dig deeper ile başlıyor 14.video upper body weght ile bitiyor.
  • Arkadaşlar merhabalar;

Ben Insanity programında 2. ayımın 1. haftasını tamamlamak üzeryim. 95 kiloydum 86 ya kadar düştüm. Ancak benim şöyle bir sorunum var. Sürekli olarak results and recovery formula için diyor Shaun T. Ben bugüne kadar spor sırasında su dışında bişey içmedim. Ancak özellikle ikinci ayda hareketler baya zorlaştı ve ben baya güçten düşmeye başladım. Bu results and recovery formula neyin nesidir. Ben kilo vermek için birazda yediklerime dikkat ettiğimden sanki spor için gerekli enerjiyi alamıyorum gibi geliyor. Bu formulayı spor sırasında mı içmek lazım yoksa spordan sonra mı ? Bide bunun alternatifi var mı ? Türkiye'de yok gibi sankide. Yani aslında bana bu tarz spor yapanların ne içmesi gerektiği hakkında bilgi verebilir misiniz ? Birde bu program bittikten sonra ne yapmamı önerirsiniz ? Tekrar sıfırdan yapmayı mı yoksa farklı bir program ? mesela p90x .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koo -- 4 Mayıs 2013; 15:55:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thedealer

INSANITY Deluxe MAX Interval Sports Training & Insane Abs Workout DVDs şunu indirdim 8gb. ama içinde çizelge vs cıkmadı hocam siz nerden buldugunuz cizelgeyi ? hangi hangisini yapıcaz vs yazan birşey varsa linklermisiniz? 14 tane video var benim indirdigimde . 00 Dig deeper ile başlıyor 14.video upper body weght ile bitiyor.

https://www.google.com.tr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=7&cad=rja&ved=0CEQQFjAG&url=http%3A%2F%2Fwww.decidetostayfit.com%2Fblog%2Fwp-content%2Fuploads%2F2011%2F12%2FInsanityCalendar-FitTest.pdf&ei=zgSFUZK3KoPxOrWcgegH&usg=AFQjCNGq6uUWCamqknDIf4HPw4dCR3mt2A&sig2=BlbBKNKgNqRM3zpBchulsw

• Arkadaşlar bende hafif kamburluk var ve 80 kg'ım 1.85 boy var. Göğüs ve kalçada yağlanma var sizce Insanity mi p90x mi?
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.