Şimdi Ara

Insanity Workout (Çılgın Egzersiz Programı) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.077
Cevap
241
Favori
352.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fit test sonuçlarını merak ettim. yayınlayabilirmisin. Zamanla gelişmenide görmüş oluruz.

benim sonuçlarım bu şekilde

http://i45.tinypic.com/2ng9a89.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NefretZm -- 16 Nisan 2013; 13:05:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NefretZm

quote:

Orijinalden alıntı: coldice

quote:

o 2 aylık süreçte hayatım insanity üzerine kuruluydu. Tekrar o konsantrasyonu sağlayamadım . Vücudumun yorgunluğundan, işlerimin yoğunluğundan aynı şekilde başlayamadım. iki kere başlayıp bırakmak zorunda kaldım.

bu arada diğer versiyonlarınıda deneme imkanım oldu. insanity the asylum vol 1 ve 2 . Volume 2 için hazır değiliz ama vol1de çok hoşuma giden videoları insanity'nin takvimine kattım. Mesela "Cardio Power & Resistance" yerine Strength antrenmanını, Cardio Recovery yerinede daha kısa ve etkili olan Relief antrenmanını yerleştirdim. Relief'i gün aşırı yaparak vücudunuzu rahatlatabilirsiniz. Max antrenmanlara hiç ellemedim çünkü çok fazla yeterliler.

Aslında bu videolar birbirine çok benziyor. Sadece hareketlerin bazıları farklı, yerleri değişik veya biraz daha uzun. 1 ayda yapılan normak ve 2 ayda ki Max antrenmanlardan belli zaten.

ben bugün ilk antrenmam olan plyometric cardio circuit yaptım ama inanılmaz zorlandım. yani son kısımlara doğru hani basketball ve şınav var ya özellikle orada bittim. ben bunu her gün yapamam sanırım. bende p90 videoları da var. ama p90x değil p90. daha önce yapmıştım 1 hafta kadar hoşuma gitti. acaba her gün p90 yapsam bi de evde kondisyon bisikleti var her gece de 45 dk bisiklet sürsem etkili olur mu. boy 1.92 kilo 94 hedef 85. lütfen yardımcı ol :(

Bence inat edersen yapabilirsin. Alışman en fazla 1 haftayı alır. çünkü sen yine iyi gelmişsin ben oralarıda görememiştim. p90 hakkında bir şey diyemeyeceğim . p90xi 1.5 ay denedim tavsiye ederim. bisiklette 45 dk yaparsan iyi kalori yakarsın. Ama tavsiyem insanity.

tamam dostum o zaman insanity'e devam etmeye çalışacağım.

• arkadaş şu yeme içme işini iyice düzene sokmam lazım şimdi çok güzel besleniyorum yapıyorum sporumu ama arada hoop tatlı getiriyorlar önüme dayanamayıp alıyorum bazen kendimi frenleyebiliyorum ama bazende duramıyorum
  • quote:

fit test sonuçlarını merak ettim. yayınlayabilirmisin. Zamanla gelişmenide görmüş oluruz.

benim sonuçlarım bu şekilde

http://i47.tinypic.com/24g259v.jpg

İlk gün diye zorlamadım kendimi. Gerek yok diye düşündüm. Yavaş yavaş elbet açılacağız. Genelde yorulduğumda videoyu durdurmadan dinlenmeyi seçtim.

1. 28
    2. 28
    3. 33
    4. 15
    5. 4
    6. 5
    7. 10
    8. 8
  • fit testi es geçme. ilerlemeni görmen seni motive eder. Birde ilk video diye bir şey yok. İnsanitynin takvimine sadık kalırsan yararını görebilirsin.

Fit test sonuçları o kiloya ve bu sporu ilk kez yapmanızı göz önüne alırsak normal. Zamanla çok büyük artış olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: d33p3r

İlk günüm bitti. Fit Test tamamladım. Her yerimden ter akıyor şu an ve o halde yazıyorum. Ben 105 kg biliyordum kendimi ama 107,2 kg tartıldım programa başlamadan önce.

Çok zorlandım, dehşet zordu. Nefes nefese kaldım. İlerki günlerde daha da zorlanacağımı biliyorum ama nereye kadar. 15. günün sonunda eminim daha kolay gelecek. Yılmak yok ve asla pes etmeyeceğim. Bu kilolar gidecek...

@coldice
    İlk günün programı Fit Test hocam. Karışıklık olmasın. Bilgine...

@NefretZm
    Dediğin videolara bakacağım...

Çalışan biri bu programı yapabilir mi? Bir gün sonrada yorgunluk oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

quote:

İlk günüm bitti. Fit Test tamamladım. Her yerimden ter akıyor şu an ve o halde yazıyorum. Ben 105 kg biliyordum kendimi ama 107,2 kg tartıldım programa başlamadan önce.

Çok zorlandım, dehşet zordu. Nefes nefese kaldım. İlerki günlerde daha da zorlanacağımı biliyorum ama nereye kadar. 15. günün sonunda eminim daha kolay gelecek. Yılmak yok ve asla pes etmeyeceğim. Bu kilolar gidecek...

@coldice

@NefretZm

Kardiyo olduğu için yorgunluğunuz taş çatlasa 1 saate geçiyor. Hatta alıştıktan sonra mesela benim duş aldıktan sonra yorgunluğumu atabiliyorum. vücut kendini çabuk toparlıyor. Body antrenmanları gibi değil, kasları yormuyor. kardiyo sağlıktır

ilkkez yapacaksanız 1 gün değil bir hafta hafta çekiyorsunuz. ben 4 gün mumya gibi gezmiştim ortalıkta. Ama vücut alıştıktan sonra hiç bir sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NefretZm -- 9 Nisan 2013; 11:12:11 >

• @DarkEternal
    Yorgunluk şu an için yok. Sadece ufak tefek kas ağrılarım var.

@NefretZm
    Sen beni yanlış anladın dostum. Sporun ilk günüydü dün. Test aşamasıydı yani. Videoyu es geçmedim. Yorulduğumu hissettiğim an dinlenmeyi seçtim ki videolarda da bunu söylüyor zaten. Bu vücuda göre o sayılar gayet normaldir diye düşünüyorum. Zaten 15. gün sonunda ve diğer Fit Testlerde bu rakamlar çok çok yukarıya çıkacağım. Komple bir program bu. Asıl olay bu akşam başlayacak.
  • quote:

quote:

quote:

@coldice

@NefretZm

Kardiyo olduğu için yorgunluğunuz taş çatlasa 1 saate geçiyor. Hatta alıştıktan sonra mesela benim duş aldıktan sonra yorgunluğumu atabiliyorum. vücut kendini çabuk toparlıyor. Body antrenmanları gibi değil, kasları yormuyor. kardiyo sağlıktır

ilkkez yapacaksanız 1 gün değil bir hafta hafta çekiyorsunuz. ben 4 gün mumya gibi gezmiştim ortalıkta. Ama vücut alıştıktan sonra hiç bir sorun yok

Başlamadan önce bir iki hafta koşuyla falan başlasam yararı olur mu acaba? Çok uzun zamandır spor yapamıyorum çünkü?

• quote:

quote:

quote:

quote:

@coldice

@NefretZm

Başlamadan önce bir iki hafta koşuyla falan başlasam yararı olur mu acaba? Çok uzun zamandır spor yapamıyorum çünkü?

Kesinlikle olur. Bir nebze olsun kas ağrılarından kurtulmuş olursun. Ham vücutla bu programı ilk gün yapan, ertesi gün ayağa kalkamaz...

• 15 Yaşındayım ve programa yazın başlamayı düşünüyorum , sporlada uzun süredir ilgileniyorum , 3 4 aydır karın kası için çalışıyorum , üstten 2 tane belli oluyor . Yazın bu programa başlasam ; hem yüzme hem insanity ile six pack yapabilir miyim sizce ? Programı uygulamış arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim Bu arada kilom 58 , boyum 1.70

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atatata -- 9 Nisan 2013; 13:17:41 >
  • selamlar

bir süredir bu başlığı takipteyim. ben de son 1 yılda 2 kez hakkını vererek, 2 kez de yarım yamalak insanity yaptım. geçtiğimiz yıl bu zamanlarda 76 kiloda 106 cm bele sahip ve spor özürlü bir insanken şu an 62 kiloda 85 cm bel ve kondüsyonu yüksek biri haline geldim.

gobek problemim hiç geçmedi ama. bunun da sebebi beslenmeme dikkat etmemem diye düşünüyorum.

dediğim gibi başlangıçta programdaki çalışmaları bitiremezken şimdi 2. aydaki o hayvani "max" antrenmanlarını onlar dinlenirken ben devam ederek aşırı zorlanmadan ve dinlenmeden bitirebilir haldeyim.

şimdi ise çok kararsızım. ağırlıklarla çalışmaya başlamak istiyorum fakat insanity de alışkanlık oldu bende, bırakasım yok. lakin 2'sini bir arada götürüp götüremeyeceğimi merak ediyorum.

p90x pek düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnyt57 -- 9 Nisan 2013; 14:13:22 >
  • ağırlık çalışmadan kas oluşmaz. insanity sadece daha önce varolan kasları daha belirgin hale getirebilir. yüzme+insanity ile yüzücü vücuduna sahip olursunuz ancak six pack için tavsiyem p90x
  • quote:

Orijinalden alıntı: mirohingi

ağırlık çalışmadan kas oluşmaz. insanity sadece daha önce varolan kasları daha belirgin hale getirebilir. yüzme+insanity ile yüzücü vücuduna sahip olursunuz ancak six pack için tavsiyem p90x

six pack içinde bunu yapan beachbody ekibinin tavsiyeside insanity.

Insanity Workout (Çılgın Egzersiz Programı)

• hybrid kafamıza göre mi yapıyoruz yoksa teambeachbody nin hazırladığı bir şey mi insanityden sonra hybrid bakabilirim p90x öncesi
  • quote:

quote:

ağırlık çalışmadan kas oluşmaz. insanity sadece daha önce varolan kasları daha belirgin hale getirebilir. yüzme+insanity ile yüzücü vücuduna sahip olursunuz ancak six pack için tavsiyem p90x

o tabloda build muscle-kas yapımı kısmına bakın. hiç kasa sahip olmayan biri insanity ile kas yapamaz. hatta var olan kas kütlesini kaybeder. insanity var olan kaslarını ortaya çıkartır.

• arkdaslar bana p90x lazımda torrent linkini ata bilirmisiniz simdiden tesekkurller
  • dediğim gibi 3 4 aydır calısıyorum haftada 5 gun fakat 2 tane belirgin var yaza kadar da calısıcam karın bolgesi icin .
  • quote:

quote:

quote:

o tabloda build muscle-kas yapımı kısmına bakın. hiç kasa sahip olmayan biri insanity ile kas yapamaz. hatta var olan kas kütlesini kaybeder. insanity var olan kaslarını ortaya çıkartır.

insanity nin kas yapma puanı 2 ama abs videolarına baktıysanız kas yapmak için dizayn edilmiş olduğunu görürsünüz. diğer videoalr gibi kardiyo değil. bu yüzden yıldızı yüksek. sizin dediğiniz tüm antrenman için geçerli. evet insanity ile p90x kadar kas yapılmaz ama tek abs videosu için düşünürsek p90xin abs videosundan çok daha üstün. zaten p90x insanity hybrit takviminde p90xin değil insanitynin abs videolarını koymuşlar.

• Beyler mobil nasıl indiririz bu cdlerin videolarını? :) Kardiyo aletleri şart mı? Bi bilgilendirseniz?? Çok sevinirim ya :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.