Şimdi Ara

Insanity Workout (Çılgın Egzersiz Programı) (175. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.077
Cevap
241
Favori
352.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba bir şey sorucam pek bilmiyorum da bu konuları,insanity sonrası protein tozu kullanılmalı mı,yalnızca insanity yapan biri için? biliyorum insanity cardio ağırlıklı bi program ama kas gelişimine de etkisi var gibi,siz nası yapıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: lDirtyHandsl

beyler geçen kış 22,gunde bırakmıştım devam etmemiştim 1,74 boy 82falandım şuan 95 olduk 2013mayısında 66a kjadar inmiştim diyeti bırakıp eski yemem sonucu şuan 95e dayandık bişekilde kilo vermem gerekiyor hiçbir kıyafetim olmuyor istediğim şeyleri giyemıyorum zayıfladıktan sonra hep m almıştım hepsi ustumde çirkin duruyor ne önerirsiniz bana insanty ağır antreman biliyorum ama bu kiloda bisıkıntı cıkmaz demi malum derste çalısıyoruz böle devam ederse 100u gececem acil başlamam lazım ,vucudum süper olmustu salaklık ettık şuan ceremesını çekiyoruz,bide ben cok sıkılıyorum özellıkle 20.gunden sonra sıkıldım ,0dantekrar düşünuyorum ne önerirsiniz bana vucudum aşırı yağlı

kendi agzında söylüyorsun kilo alıyorum diye
    biraz saglıklı beslenirsen spor yapmadan da zayıflayabilirsin.

diyet kelimesini lugattan cıkarıp saglıklı yaşama gecmelisin
    saglıklı yaşam ömür boyu diyet belirli bir süre icin gecerlidir

• Bende yarın başlıyorum, geçen yıl 2 hafta sonunda diz ağrıları yüzünden bırakmıştım, bu hafta doktora gittim MR sonucuna bakarak 'biraz ödem var, cerrahi müdaheleye gerek yok şimdilik' deyip diz egzersizleri verdi ve şiştiği yada ağrıdığı zamanda buz kompresi yapmamı önerdi, bunların yanında da bir krem bir ağrı kesici verdi. Bakalım ne olacak Buz + krem ile diz ağrılarını bertaraaf edebilecek miyiz, gerçi doktor basketbol, futbol oynarken fazla zorlama dedi ama bende bu egzersizde zorlamamaya çalışacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C3B427E7B -- 9 Haziran 2018; 2:12:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    1 aydır spor salonuna gidiyorum üstüne bunu yapsam bir şey olur mu ? Nasıl başlamalıyım neler yapmalıyım ? Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dexter M. -- 22 Ekim 2014; 12:04:22 >

Kalıcı ve sağlıklı kilo vermenin yolu egzersiz ve diyetin birleşiminden geçer. Sağlıklı bir ağırlığa ve fit bir vücuda kavuşmak istiyorsan sadece ağırlığını değil vücudundaki kas,yağ ve sıvı oranlarını da göz önünde bulundurmalısın! Unutma ki ani ve hızlı kilo kayıpları vücudundan ancak sıvı ve kas kaybı ile gerçekleşebilir. Yağ yakımı için dengeli beslenmeli ve metabolizmanı egzersizle hızlandırmalısın.

Masterfit Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Departmanı
    Dyt. Funda Dumankaya

Insanity Workout (Çılgın Egzersiz Programı)

insanity ile 2 ayda plaj vucudu !!! diyetisyen eşliğinde !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canakyurek -- 23 Ekim 2014; 17:27:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: YkslAres

Bende baslicam 5-6 kilo fazlam var.

YAS : 15
    Boy : 1.70
    KILO : 69

Sorularim

Boy uzamasini engeller mi?
    Ne kadarda ciddi faydasini gorurum?
    Katin kasi yapmakta istiyorum (Gobegimde yag var ama sikinca altta sertlikler cikiyor o yaglar.bi gitse.buna ne oneriyorsunuz?)

15 yaşında bu program ağır gelir. Bence başka şeylere yönelin.

Ayrıca herkese selamlar arkadaşlar. Sormak istediğiniz birşey olursa özelden veya buradan yardımcı olmaya çalışayım.

İster istemez ayda bir konuya girip 3-5 mesaj okuyorum çünkü ben burada verdim kilolalarımı bir vefa olarak görüyorum konuyu

• ANLOVE kullanıcısına yanıt
    Koşu veya yürüyüş olabilir mi? Hocam

Orijinalden alıntı: YkslAres

Koşu veya yürüyüş olabilir mi? Hocam

Koşu ve yürüyüş genel de form tutmak için yapılır zayıflamaya ne kadar yardım eder bilemiyorum denemedim.

Size önerim şu olur boy kilo oranınız kötü değil. maximum 3-4 kilo vermeniz bile sizin sınıra gelmeniz demektir daha fazla zayıflarsanız göz kararmaları vs. başlayabilir.

Son olarak önerime gelirsek illa zayıflamak istiyorsanız bu program kesinlikle ağır. Koşu ve yürüyüş yapın aynı zaman da diyet de uygulayın tahmin ediyorum maximum 1.5 aya istediğiniz forma ulaşırsınız.

• 2 olumsuz deneme sonrası (4. Günden sonra dayanamadım) yine başlamak istiyorum ama gözüm kesmiyor soğuklarda bastı.göbek var ve etik rahatsız etmeye başladı :( yine başlayıp 4. Günde bırakırım nasılsa diye baslayamiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bugunden itibaren başa aldım, tekrark başlıyorum.
    Soğuk falan hiç önemli değil, bu sefer 2 ay'ı kesin tamamlayacağım.

Orijinalden alıntı: kulak_kiri

2 olumsuz deneme sonrası (4. Günden sonra dayanamadım) yine başlamak istiyorum ama gözüm kesmiyor soğuklarda bastı.göbek var ve etik rahatsız etmeye başladı :( yine başlayıp 4. Günde bırakırım nasılsa diye baslayamiyorum

Kendinizi bırakmayın. İlk haftayı atlattık dan sonra zaten size koymamaya başlayacak.

Antrenman sonrasında kas yapımını maksimum düzeye taşımak ve doku onarımını hızlandırmak için hemen kaliteli protein almalısın!!! Antrenman sonrasında beslenmeyi ne kadar geciktirirsen toparlanma süreci o kadar yavaş başlar.

Egzersiz sonrasında tükettiğin aminoasitlerin ve diğer besin öğelerinin hızla emilip kaslarında değerlendirilmesiyle bir sonraki antrenman için daha güçlü ve hazır olursun.

Masterfit Group Studios | Ankara | Çayyolu | Insanity Workout
    Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Departmanı
    Dyt. Funda Dumankaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canakyurek -- 30 Ekim 2014; 19:11:46 >

• @
    canakyurek

ee ben yatmadan önce yapıyorum ne olacak şimdi :(

Orijinalden alıntı: Y2Jericho

@
    canakyurek

ee ben yatmadan önce yapıyorum ne olacak şimdi :(

Adam reklam vermiş hocam ki zaten bu konudaki herkes İnsanity'nin kas yapmadığını yağ erittiğini biliyor bu yüzden kafanıza takmanıza gerek yok ....

Bu yüzden piyasadaki ürünleri inceledğimizde, insanity workout 'a uygun bu üç modeli öneriyoruz...

www.masterfit.com.tr/insanity

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canakyurek -- 2 Kasım 2014; 20:20:00 >

• silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C3B427E7B -- 9 Haziran 2018; 16:56:12 >

Orijinalden alıntı: J. Moriarty

Programı yarım bırakmayın. Belli bir düzen oluşturun mesela her sabah 11-12 arası yada akşam gelince 5-6 arası gibi. Ve birgün bile olsa bu düzeni bozmayın, böylece belli bir süre sonra bugün de yapmasam mı yada hiç canım istemiyor diye bir şey aklınıza gelmiyor. Hatta plan yaparken şu saatler arası insanity , ondan sonra yaparım gibi otomatik olarak planlıyorsunuz.

Ve program gerçekten faydalı. Ben bile şaşırdım ama 1 haftada bile gözle görülür fark oluşmaya başladı. Bildiğiniz 1 haftada göbeğim küçüldü. Bu gidişle 2 aya kadar iyice yok olur ki amacım da buydu.

Üstelik halen programı tam uygulayamıyorum. Nabzım çok hızlanıyor, ara veriyorum 20-30 saniye.

Ve şınav yada benzer hareketlerde bileğim-avuç içim çok ağrıyor. Matın üzerine koyduğumda da mat kayıyor. Var mı benzer sorun yaşayan ? 3

Hocam ben bu programı yag sorunu,gobek sorunu vs olmayanlar ıcın oldugunu bılıyordum. Benım de yaklasık 10 kılo fazlam var cunku.
    Hocam programı nereden buldunuz bır de onu soracaktım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MABLC

quote:

Orijinalden alıntı: J. Moriarty

Programı yarım bırakmayın. Belli bir düzen oluşturun mesela her sabah 11-12 arası yada akşam gelince 5-6 arası gibi. Ve birgün bile olsa bu düzeni bozmayın, böylece belli bir süre sonra bugün de yapmasam mı yada hiç canım istemiyor diye bir şey aklınıza gelmiyor. Hatta plan yaparken şu saatler arası insanity , ondan sonra yaparım gibi otomatik olarak planlıyorsunuz.

Ve program gerçekten faydalı. Ben bile şaşırdım ama 1 haftada bile gözle görülür fark oluşmaya başladı. Bildiğiniz 1 haftada göbeğim küçüldü. Bu gidişle 2 aya kadar iyice yok olur ki amacım da buydu.

Üstelik halen programı tam uygulayamıyorum. Nabzım çok hızlanıyor, ara veriyorum 20-30 saniye.

Ve şınav yada benzer hareketlerde bileğim-avuç içim çok ağrıyor. Matın üzerine koyduğumda da mat kayıyor. Var mı benzer sorun yaşayan ? 3

Hocam ben bu programı yag sorunu,gobek sorunu vs olmayanlar ıcın oldugunu bılıyordum. Benım de yaklasık 10 kılo fazlam var cunku.
    Hocam programı nereden buldunuz bır de onu soracaktım.

Alıntıları Göster
    silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C3B427E7B -- 9 Haziran 2018; 16:56:28 >

• 
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.