Şimdi Ara

Insanity Workout (Çılgın Egzersiz Programı) (173. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.077
Cevap
241
Favori
352.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizim hocam haftada 2 gün yaptırıyor zayıflamak için pazartesi ve çarşamba az sanırım.Millet haftanın 6 günü yapıyor.
  • meal replacement ne onerirsiniz?
  • 5.haftaya geldim dün 1.günü yaptım..ama sanırım artık bırakıyorum...

bundan böyle göbek eritmeye diyet yaparak devame devam edecem

o ne öyle aga ya...heriflerin çeyrek kondisyonu bile yok bende...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

5.haftaya geldim dün 1.günü yaptım..ama sanırım artık bırakıyorum...

kaç kg ile başladın, şuan kaç kg sın?
    vucudun eskisi gibi mi, yoksa sıklaşma ve sertleşme oldumu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: awdasase

quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

5.haftaya geldim dün 1.günü yaptım..ama sanırım artık bırakıyorum...

kaç kg ile başladın, şuan kaç kg sın?
    vucudun eskisi gibi mi, yoksa sıklaşma ve sertleşme oldumu?

spor salonuna da gittiğim için kilo değişmedi. yağ gitti kas geldi.

o yüzden sıkılaşma oldu. basen ve göbek yüzde 35-40 aranında azaldı.

1 ayda faydasını gördüm ciddi olarak ama 2.ayı mümkün değil yapamam zaten okulum da başladı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de başladım 2 gün oldu. Canım çıkıyor valla antrenmanlarda, adamlar aşmış ben ara ara dinlenmek zorunda kalıyorum. Boy 1.70, kg 82.9 ile başladım bakalım ne kadar kilo verebileceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eléctronics

Ben de başladım 2 gün oldu. Canım çıkıyor valla antrenmanlarda, adamlar aşmış ben ara ara dinlenmek zorunda kalıyorum. Boy 1.70, kg 82.9 ile başladım bakalım ne kadar kilo verebileceğim

Neredeyse Aynı boy ve kilo ile bende başladım. Fakat biz salonda haftada 2 kez çalışma yapıyoruz. Çok çok zor program. Hoca bizde pek dinlendirmiyor. Eğer yağamıyorsa bile durma çok yavaş yap diyor. Bazen başım dönüyor gibi oluyor. Bugünde var ama korkuyorum

• NefretZm N kullanıcısına yanıt
    meraba banada lınk gonderebılırmısınız lutfen ? beklıyorum ...
  • yahu banada lınk mink bişey atın nolurrr :(
  • p90x maceramin sonuna geldim 86 gun yaptim p90x ve kalan dort gunu tamamlamadan artik birakiyorum sporu yapan arkadaslara basarilar dilerim

• insanity e son 1 hafta aaaah. max interval plyo var şimdi. korkuyorum bu interval circuit plyo ve conditioningten. plyo yu yapmamak için 2 saattir bahane buluyorum ama girmek zorundayım hadi ben gideyim de yapıveriyim şu mereti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

p90x maceramin sonuna geldim 86 gun yaptim p90x ve kalan dort gunu tamamlamadan artik birakiyorum sporu yapan arkadaslara basarilar dilerim

Tebrikler. Peki P90x ile vucudunuzda ne gibi gelişmeler oldu ? Beklediğiniz gibi sonuç alabildiniz mi ?

• banzar B kullanıcısına yanıt
    p90x beklentilerimi karsiladi karin kaslarim oldu en ust ikili gorunuyor digerleri gorunmuyor ama var yani .d bacak omuz kaslarimda iyi gelismeler oldu kisacasi memnunum programima uydurabilirsem p90x3 yapmayi dusunuyorum olmazsa p90x in agirlik gunlerini (pazartesi carsamba cuma)gunlerini yapmayi dusunuyorum uyan gunlerimde bakalim nasil olacak ama suan icin onumuzdeki iki hafta bos gecmeyi dusunuyorum biraz mola zamani

• Dennis Jr kullanıcısına yanıt
    Çok güzel adınıza sevindim. Sanırım insanity den daha etkili oldu kaslar için. P90x için hangi aletler gerekiyor ? Siz neleri kullandınız ?

• banzar B kullanıcısına yanıt
    ben iki tur insanity sonunda gecmistim p90x e tam haxirdim o yuzden guzel sonuc aldim dambil mat barfiks bari lazim barfiks bari yerine direnc lastigide kullanabilirsiniz ben oyle yaptim mesela

• quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

ben iki tur insanity sonunda gecmistim p90x e tam haxirdim o yuzden guzel sonuc aldim dambil mat barfiks bari lazim barfiks bari yerine direnc lastigide kullanabilirsiniz ben oyle yaptim mesela

helal olsun hocam gerçekten cok azimlisiniz

aman sporu bırakmayın bıraksanız da konuyu bırakmayın sizin azminiz buradaki insanları da motive ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeNcİLMaN

quote:

Orijinalden alıntı: Eléctronics

Ben de başladım 2 gün oldu. Canım çıkıyor valla antrenmanlarda, adamlar aşmış ben ara ara dinlenmek zorunda kalıyorum. Boy 1.70, kg 82.9 ile başladım bakalım ne kadar kilo verebileceğim

Neredeyse Aynı boy ve kilo ile bende başladım. Fakat biz salonda haftada 2 kez çalışma yapıyoruz. Çok çok zor program. Hoca bizde pek dinlendirmiyor. Eğer yağamıyorsa bile durma çok yavaş yap diyor. Bazen başım dönüyor gibi oluyor. Bugünde var ama korkuyorum

Bugün 3. günü yaptım hocam ama bacaklarım iflas etmiş gibi fena bir ağrı var. Videodaki elemanlar da yaptıkça gaza geliyor insan, hele o japon hatun

• Bende baslicam 5-6 kilo fazlam var.

YAS : 15
    Boy : 1.70
    KILO : 69

Sorularim

Boy uzamasini engeller mi?
    Ne kadarda ciddi faydasini gorurum?
    Katin kasi yapmakta istiyorum (Gobegimde yag var ama sikinca altta sertlikler cikiyor o yaglar.bi gitse.buna ne oneriyorsunuz?)

• ReeTMiC R kullanıcısına yanıt
    sporu bırakmayı degılde gunde 30 dk olan sporlara yonelmeyı dusunuyorum egerkı p90x3 yada focust25 e baslarsam bu konuda deneyımlerımı paylasmaya devam ederım zaten
  • boy uzamasını engeller.

15 yaşında çocuksun git mahallede futbol basketbol oyna bu spor daha çok o tarz imkanları olmayanlar için salona karşı bi seçenek.

bu yaşta karın kası yapsan nolcak yapmasan nolcak.

• 
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.