Şimdi Ara

Insanity Workout (Çılgın Egzersiz Programı) (174. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.077
Cevap
241
Favori
352.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Peki teşekkürler :D
  • Beyler ben basladım ama 3 hareket yaptım odum ya nolucak boyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuatın 9 verdiği kankası

Beyler ben basladım ama 3 hareket yaptım odum ya nolucak boyle

kendinizi zorlayacaksınız hocam zaten sonra alışacaksınız
    ne demiş atalarımız "zahmetsiz rahmet olmaz" gavurcası da "no pain no gain"
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReeTMiC

quote:

105 Kg yum ama

• quote:

quote:

quote:

105 Kg yum ama

150 kg ile baslayanlar var bu spora. Onemli olan azim ve irade ve sabir bu arada ben 100 kg ile basladim 2 hafta bitti cevremde ki herkes vucudumda ki degisimi farketmis nasil zayifladin diye soruyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: awdasase

quote:

quote:

quote:

105 Kg yum ama

150 kg ile baslayanlar var bu spora. Onemli olan azim ve irade ve sabir bu arada ben 100 kg ile basladim 2 hafta bitti cevremde ki herkes vucudumda ki degisimi farketmis nasil zayifladin diye soruyorlar

Kac kg verdin ve diyette nelere dikkat edip ne yedin

• Kac kg vardigimi bilmiyorum tartilmadim daha. Diyet yapmadim hic zaten bu sporu yaptiktan sonra insanin cani yemek istemiyor bile. Ben ac karnina yapiyorum bu sporu.

• bu ne ya herkes sustu :D
    bu gün 7. haftayı bitirdim şükür. programı komple bitirince baştan almayı hedefliyordum ancak vazgeçtim şuanda.çünkü üninin yurdunda yapmak yer bulmak çok zor şu an idareten yapıyorum bir şeyler.
    program bitince okulun spor salonu+bisiklet şeklinde takılacağım büyük ihtimalle
  • Cümleten kolay gelsin. Bugün tekrar başlıyorum bakalım. Umarım bu sefer uzun soluklu olur. Bundan önceki maceralarım 12 ve 15 gün oldu. Aslında muazzam katkı aldım ama hata yapıp bıraktım :( Bu sefer kararlıyım bitiricem inşallah
  • Arkadaşlar 9 hafta şaka gibi geçti Valla. Hedefimi tutturdum. Pantolon bedeni ile 1-1.5 beden (XL-> L değil de 54 den 50 52 lere gibi düşünürsek ) küçülme oldu. 3-3.5 kg verdim. Ancak öğle yemeklerini çok hafif (zeytin, salatalık,domates,gevrek gibi) geçirince göbek çözülmeye başladı. Elbette six-packs aşamasına kadar gelemedik ama baya iyi oldu (kendime göre). Aslında bir tur daha yapsam çok daha iyi olucak ama artık bodybuildinge dönmek istiyorum. Programın özelliği bu yağ yakımını kas kaybı olmadan (minimal belki) yapması. Kalp yönünden bir kontrolden geçtikten sonra bele ve dize de dikkat etmek koşulu ile öneririm. Ben müsadelerinizle topikden ayrılıyorum belki seneye bir tur için daha katılırız.
  • beyler bir sorum olacak.
    3. haftaya başladım değişim süper gidiyor çok memnunum.
    benim ayak bileklerim çok güçsüz bazen fena ağrıyor, dinlenip tekrar devam ediyorum.
    ayak bileklerinin güçlenmesi için ne önerirsiniz?
  • 1-bu egzersiz için herhangi bir yan ürün gerekiyor mu? (barfiks barı, dumbell gibi?)
    2-7 katlı bi binanın 7. katında oturuyorum. bu egzersizi yaparsam alt komşuya ızdırap olur muyum?

teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kiwi21

1-bu egzersiz için herhangi bir yan ürün gerekiyor mu? (barfiks barı, dumbell gibi?)
    2-7 katlı bi binanın 7. katında oturuyorum. bu egzersizi yaparsam alt komşuya ızdırap olur muyum?

teşekkürler.

sadece kendin gerekiyor
    bende 7. katta oturuyorum hiç sorun olmuyor.
  • pazartesi focus t25 e baslamaya karar verdim amacim ne kilo vermek ne zayiflamak sadece saglikli yasamak bir bucuk haftadir spor yapmiyorum ariyorum sporu alismisim birkere iki insanity bir p90x yapmis biri olarak zorlanacagimi zannetmiyorum

• Programı bitireli 1.5 ay yada daha fazla oldu ondan berı adam akıllı hıc spor yapmadım arada basket ve cok cok asırı yememe ragmen 4 cm gitmiş göbek çevresinden :D
  • Eléctronics kullanıcısına yanıt
    Lınk lütfen
  • silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C3B427E7B -- 9 Haziran 2018; 16:59:22 >
  • silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C3B427E7B -- 9 Haziran 2018; 16:59:35 >
  • beyler geçen kış 22,gunde bırakmıştım devam etmemiştim 1,74 boy 82falandım şuan 95 olduk 2013mayısında 66a kjadar inmiştim diyeti bırakıp eski yemem sonucu şuan 95e dayandık bişekilde kilo vermem gerekiyor hiçbir kıyafetim olmuyor istediğim şeyleri giyemıyorum zayıfladıktan sonra hep m almıştım hepsi ustumde çirkin duruyor ne önerirsiniz bana insanty ağır antreman biliyorum ama bu kiloda bisıkıntı cıkmaz demi malum derste çalısıyoruz böle devam ederse 100u gececem acil başlamam lazım ,vucudum süper olmustu salaklık ettık şuan ceremesını çekiyoruz,bide ben cok sıkılıyorum özellıkle 20.gunden sonra sıkıldım ,0dantekrar düşünuyorum ne önerirsiniz bana vucudum aşırı yağlı
  • Merhabalar yasim 34 boy 1.75 kilo 87...
    Insanity workouta yaklasik 8 ay once basladim ve recovery weeke kadar devam ettim. Sonrasinda 3-4 sefer baslayip biraktim. Bu gune kadar gecen sure icerisinde bircok kez baslayip birakmak zorunda kaldim ancak gelecek hafta tekrar baslayip duzgun bir diyetle bitirmek istiyorum.
    Sifirdan baslayacaklara tavsiyem gozlerini korkutmsinlar iyi kotu baslasinlar dinlenerek de olsa antrenmanlari tamamlasinlar... Yani zorlandiginiz yerde ara verin kondusyon durumunuza gore bu sirada videoyu durdurabilir veya devam ettirebilirsiniz. Shaun t hareketleri anlatarak pek zaman kaybetmiyor bu yuzden ilk haftanizda cogu seyi yarim yamalak yapacaksiniz...
    Ilk basladigim zamanlar cok ses yapiyor diye spor ayakkabisiz yapmistim ancak cok ziplamaya dayanan hareket oldugu icin ayak bileklerim ve topuklarimda agri oldu.o yuzden kesinlikle spor ayakkabi ile yapilmali. Ayrica 30lu yaslari gectiyseniz kalp ritmi olcen bir cihaza gereksinimiz var cunku antrenmalarda kalp ritmi tavana vuruyor. Ozellikle benim gibi bir himbilsaniz ilk basladiginiz zamanlarda kalbiniz 190lari vuracaktir ki ben 180den sonra genelde 150ye dusene kadar dinleniyorum.
    Programin ilk ayi genellikle bacak agirlikli benim gibi kilosu yuksek olanlari en cok bu zorluyor heralde... Ozellikle squat esasli hareketler o kadar zorluyor ki sinavlari ve karin amacli hareketleri yaparken bile bacaklariniz agriyor. Bu yuzden ozellikle ilk basladigim zamanlar bacak hareketlerinde kendimi cok zorlamiyorum.
    Sonuc olarak insanity ile yuksek kilolar veremeseniz bile performansiniz ve vucudunuzun gorunumu oldukca duzeliyor. Ayrica tek duze degil ve shaun iyi gaz veriyor.
    Umarim bu sefer tamamlarim ve oncesi ve sonrasini paylasirim.

• 
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.