Şimdi Ara

Insanity Workout (Çılgın Egzersiz Programı) (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.077
Cevap
241
Favori
352.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    normal bi durum spor yapmayan kişilerde bağırsaklar hareketsizkalıyor, spor yapmaya başladığınız da insanity ve türevlerinde aşırı zıplama atlama eğilme kalma olduğundan çalışmayan başlıyo vucut ve doğal olarak bağırsaklarda harekete geçiyor bir süre sonra spora alıştımı vucut ishal durumu ortadan kalkıcaktır
    bazı durumlarda yediklerinizinde etkisi oluyor tabi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: re_death

normal bi durum spor yapmayan kişilerde bağırsaklar hareketsizkalıyor, spor yapmaya başladığınız da insanity ve türevlerinde aşırı zıplama atlama eğilme kalma olduğundan çalışmayan başlıyo vucut ve doğal olarak bağırsaklarda harekete geçiyor bir süre sonra spora alıştımı vucut ishal durumu ortadan kalkıcaktır
    bazı durumlarda yediklerinizinde etkisi oluyor tabi :)

Benim tahminim de bu yönde. Ama besin sorunu ihtimalini elemek için tek tip beslenmeyle denemeler yapacağım bir süre. Bakalım hangi besin ya da besinler bu sorunu tetikliyor. Teşekkürler cevaplar için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenghis -- 20 Kasım 2013; 16:34:43 >
  • Link atabilecek birisi var mi? Bir de anladigim kararıyla videolari bir siraya göre yapacagiz.Bu sirayi aciklayabilecek olan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TShaun antremanı yaptırırken elemanlardan birine 'Take a brake!' dediği zaman ben de anında mola veriyorum:) sizde de oluyor mu hiç?
  • Bugün 2.ayımın başlangıcıydı kaldı 32 gün galiba Max Interval Circuit antremanı 1 saat ben 45 dakika falan yapabildim ama çok iyi ter attım umarım diğer antremanlarımı eksizsiz yaparım
  • ben p90x de double programını uyguluyorum 2. ayın 3. haftasındayım sabah cardiox akşam farklı bir antrman oluyor sabah yapamadığımda cardiox diğer antremanı birleştirip yapıyorum 2 saat kadar sürüyor biraz işkence gibi oluyor ama hareketleri eksiksiz çıkartabiliyorum. kondiyon çok önemli ilk zamanlar tek antreman çıkarmak bile zorlarken artık 2 antremanı ardarda bitirebilcek kıvama geliniyor + bazen bu antremanlarla birlikte gün içinde 10km de koşu yapıyorum , yani çalıştıkca vucudunuzun dayanıklılığının nasıl arttığını hissedince motivasyon olarak daha iyi duruma geliyorsunuz
    tabi bukadar antreman yapınca at gibi bir iştahınız oluyor durmadan birşeyler yeme isteği doğuyor, bunuda dizginliye bilirsem iyi olucak :)
    iyi çalışmalar herkese
  • re_death kullanıcısına yanıt
    Hocam bende kardio yapiyorum her antremandan sonra fenasal acikiyom antremandan sonra müsli yesem sorun olurmu

• quote:

Orijinalden alıntı: StoryBro

Hocam bende kardio yapiyorum her antremandan sonra fenasal acikiyom antremandan sonra müsli yesem sorun olurmu

beslenme konusunda zayıf kalıyorum ben pek dikkat etmem yediklerime antreman sonrası açlığını bastırmak için yiceksen bir tane veya yarım muz yesen de açlığını bastırabilirsin, muslide yenebilir tabiki , yapılan antremanda çok enerji harcanıyor bi şekilde vucudu diri tutmak gerekiyor kilo vericem diye çok fazla kısıtlamaya girmeyin bence ,600-700 kalori yakılıyor bir antremanda günlük diğer aktivitelerle bu dahada artıyor. günlük 2000-2300 ortalamalarındada vucudumuzun kalori girişi yapmak zorundayız bunu dengede tutmak gerekiyor
    beslenme konusunda daha tecrübeli arkadaşlar daha verimli bilgiler aktarırsa daha iyi olursenin için çünkü ben gece 3-5 demeden yemek yiyen biriyim :)

• Merhaba beyler ben de Insanity yapıyorum. Yaş 17
    Beslenmem şu şekilde :
    KAHVALTI
    2bardak su + 1-2 kalıp beyaz peynir +10-15 yeşil zeytin + çay + 1-2 dilim tam tahıllı (en kısa sürede 0a inecek ekmek tüketimi)

ARA ÖĞÜN:
    Ara öğündeki mantığım şudur: saat 10da bi avuç kuru üzüm yiyeceğime her tenefüs 2 veya 3 tane atayım ağzıma. Böylelikle metabolizma sürekli aktif olur?

ÖĞLE:
    Okulda çıkan ana yemek + salata bar/yoğurt/elma/mercimek çorbası

Ara Öğün:
    Elma

Okuldan Eve Gelince:
    1 Kase yoğurt / 1 muz(çok iyi enerji verir)

Arada Insanity

Akşam Yemeği
    1/1.5 tabak Ana yemek + 0.5/1 tabak pilav/ 1 kase çorba.

Günlük mutlaka: Şekersiz 1 bardak siyah çay ve 1-2 bardak yeşil çay
    Sonra asla yemiyorum herhangi bişi. Sizin önerileriniz nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xpenaion -- 26 Kasım 2013; 6:03:15 >

• çok iyi bence. bir iki tavsiyem olacak. sabah 10-15 zeytin çok fazla. çünkü zeytin kalorisi yüksek besin ondan dolayı 5-6 ya indirmeni tavsiye ederim ve gene sabah en önemli öğün onun için sabah ki ekmeği kesme 2 dilim ye. ara öğünlerde çok iyi yalnız okuldan eve gelince yoğurt + muz demişsin. muz metabolizmayı yavaşlatır bunu istemeyin bu nedenle sana tavsiyem ceviz, fındık yemeni öneririm. hem omega 3 gibi önemli yağları barındırır. tabi çok yeme 3-4 ceviz gibi.
  • muzu spor öncesi tüketmen yerinde bir karar spor sonrasıda yiyebilirsin yada spor sonrası çikolatalı sütte içebilirsin
    öğlen ve akşam yemeklerinde tavuk veya et de olursa iyi olur
    sabah güne su içerek başlamak çok doğru bir karar, zeytini azaltabilirsin 5-7 arası yeterli olur kilon yoksa farketmez ye yiyebildiğin kadar :)
  • quote:

muzu spor öncesi tüketmen yerinde bir karar spor sonrasıda yiyebilirsin yada spor sonrası çikolatalı sütte içebilirsin
    öğlen ve akşam yemeklerinde tavuk veya et de olursa iyi olur
    sabah güne su içerek başlamak çok doğru bir karar, zeytini azaltabilirsin 5-7 arası yeterli olur kilon yoksa farketmez ye yiyebildiğin kadar :)

@fberen

/ işareti ile seçenek belirtmiştim veya anlamında yani teşekkürler

• zedelenen yorgun düşen kasları onarmında yardımcı oluyor , yağsız kas oluşumunda yardımcı oluyor, vucutta egzersiz sırasında kaybettiğimiz sıvıları besinleri kalsiyum potasyum magnezyum gibi sıvıları tekrar en kısa sürede kazanmamıza yardımcı oluyor
    sporcu içeçeklerinin doğal hali oluyor kısaca
  • quote:

zedelenen yorgun düşen kasları onarmında yardımcı oluyor , yağsız kas oluşumunda yardımcı oluyor, vucutta egzersiz sırasında kaybettiğimiz sıvıları besinleri kalsiyum potasyum magnezyum gibi sıvıları tekrar en kısa sürede kazanmamıza yardımcı oluyor
    sporcu içeçeklerinin doğal hali oluyor kısaca

Bilmem belki ekleyebilirim

• tmm anladım o zaman sıkıntı yok. çünkü yoğurt + muz fazla gelebilir ondan söyledim. onun dışında tek yiyebilirsin. çikolatalı süt aslında spor sonrası çok iyi oluyor da kilo fazla ne durumda bilmediğim için tam bir şey diyemem. ama sana bir tarif verebilirim. 1 su bardağı kadar sütü + yarım muz( yerli küçük tam muzda olur) + kakao(veya 1 çay kaşığı kahve)+ 3-4 tane buz bunları blenderın içine koyup çırp milkshake gibi oluyor vede besleyici oluyor spor sonrası iyi geliyor tavsiye ederim.
  • insanity workout programını sadece 1 ay yapabildim ve 85 kilodan 65 kilo kadar düştüm tabi 1 ay içinde vermedim biraz zaman geçtikten sonra 65 e kadar indim ama 2. ayı yapamamıştım.Biraz vücudu şekle sokmak istiyorum acaba bu programın 2. ayına başlasam nasıl olur yani bu program vücut şekle sokar mı ?
  • ilk ayın 4. gununu de bitirmiş bulunmaktayım fakat bi sorum var

gecen kıs 120 kıloydum kendi cabamla dietle dustum 94 kıloya belkide simdi daha azdır yas:20

midemde psikolojik sorunlardan dolayı yara var midem kuculdu bişey yiyemiyorum programı eksiksız bir bcımde yapıyorum fakat ;

beslenme konusunda en ufak fikrim yok bana biri gunluk neler yiyebilirim soyleyebilirmi misal bugun yedeigim seyler ;

sabah 1 adet haslanmıs yumurta 3 bardak su ekmeksiz

oglen bir kase corba bir adet pogaca

insanity ile birlikte 2 litre su

aksam 3 adet kanat 4 yemek kasıgı bulgur pilavı

yani az yiyorum ama sızce bi sıkıntı mı artımı bide onerinilerinizi bekliyorum tesekkur ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetb34gfb -- 29 Kasım 2013; 2:16:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetb34gfb

ilk ayın 4. gununu de bitirmiş bulunmaktayım fakat bi sorum var

gecen kıs 120 kıloydum kendi cabamla dietle dustum 94 kıloya belkide simdi daha azdır yas:20

midemde psikolojik sorunlardan dolayı yara var midem kuculdu bişey yiyemiyorum programı eksiksız bir bcımde yapıyorum fakat ;

beslenme konusunda en ufak fikrim yok bana biri gunluk neler yiyebilirim soyleyebilirmi misal bugun yedeigim seyler ;

yani az yiyorum ama sızce bi sıkıntı mı artımı bide onerinilerinizi bekliyorum tesekkur ederim

hocam bende 85 kilodan 65 kilo kadar düştüm sana şunu söyliyim bu insanity sadece 1 ayını yapmıştım çay şeker katmadım kola zaten pek aram yoktu nadir içiyordum ekmek de sadece kahvaltı da yiyordum çikolota falan da nadir yiyordum aram yoktu ama yeme içme gibi bi sınırım yoktu hatta fazla fazla yiyordum bu şekilde kilo vermiştim yemeklere bence bu kadar takılma

• Lyndra L kullanıcısına yanıt
    bu 2. ay videoları acayip bir tempo var. 55 dakika felan sürüyor. 35- 40. dakikada dalağım şişti resmen. o kadar tempolu ki oksijen komasına girdim resmen. yapabiliyorsan illa ki katkısı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyndra

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetb34gfb

ilk ayın 4. gununu de bitirmiş bulunmaktayım fakat bi sorum var

hocam bende 85 kilodan 65 kilo kadar düştüm sana şunu söyliyim bu insanity sadece 1 ayını yapmıştım çay şeker katmadım kola zaten pek aram yoktu nadir içiyordum ekmek de sadece kahvaltı da yiyordum çikolota falan da nadir yiyordum aram yoktu ama yeme içme gibi bi sınırım yoktu hatta fazla fazla yiyordum bu şekilde kilo vermiştim yemeklere bence bu kadar takılma

1 ayda mı

• 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.